Sorteig d’una entrada doble per al concert “Dones sonores“ al Monestir de Pedralbes

Per celebrar el final de l’exposició temporal «Dones silenciades. El llegat de sor Eulària Anzizu (1868-1916)», en exhibició al Monestir de Pedralbes, aquest proper dijous 31 d’agost a les 19:30h, es durà a terme un particular concert. En ell, l’actriu Gemma Reguant, amb la inestimable col·laboració de la pianista Anna Alemany serà l’encarregada de posar veu a diversos poemes d’algunes de les autores catalanes més importants i reconegudes.

Així doncs, la poesia i la música (de la compositora Clara Shumann) s’uniran en una vetllada molt especial i en un entorn idíl·lic, el claustre del Monestir de Pedralbes. A irBarcelona disposem d’una entrada doble per assistir al concert. Per participar al sorteig, només haureu d’emplenar el següent formulari, incloent el vostre nom i cognoms així com el vostre email. Teniu temps fins el dimarts 29 d’agost a les 9:00 del matí.

Participa al sorteig!

Concert tancat, guanyadora: Angels C.B.

Gràcies a tots els que hi heu participat!

Dimarts 29 d’agost a les 11:00 del matí realitzarem el sorteig i publicarem el nom i inicials dels dos cognoms del guanyador a la nostra pàgina de Facebook i en aquest mateix article. A continuació ens posarem en contacte amb el guanyador perquè ens proporcioni el nom de l’acompanyant. En cas de no tenir cap resposta abans de les 23:59 del mateix dimarts 29 d’agost, farem un nou sorteig.

Resum informatiu!

Concert (poesia d’autores catalanes amb veu de l’actriu Gemma Reguant i música de la compositora Clara Schuman interpretada per la pianista Anna Alemany

Quan: Dijous, 31 d’agost a les 19:30h.
Durada: 1 hora.
On: Claustre del Monestir de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9, Barcelona).

+ INFO

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.
error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright