Un estiu més i una altra edició de Vespres Inedit’s que ens refrescarà les caloroses tardes del mes de juliol. Per fer-ho només haurem d’apropar-nos a una de les terrasses dels 28 hotels participants en aquesta edició de 2016 i preguntar pel menú Vespres Inedit’s. Es tracta d’un menú per a dues persones que inclou tres tapes d’autor (diferents en cadascun dels hotels) i dues ampolles de 33cl. de la cervesa Estrella Damm Inedit.
Aquest any la promoció està disponible durant tot el mes de juliol, és a dir, des de l’1 fins al 31 de juliol, així que si algú s’animés fins i tot podria anar un dia a cadascun dels hotels a degustar les seves magnífiques propostes gastronòmiques. Fora bromes, comentar que, el menú Vespres Inedit’s solament està disponible de 18:00h a 21:00h, així que no us despisteu.
Tots els hotels i les seves tapes
A continuació trobareu tota la informació per poder triar a quin hotel o hotels voleu anar a passar una meravellosa tarda en bona companyia i degustant les millors tapes. Així doncs, incloem tots els hotels que participen en aquesta edició de Vespres Inedit’s, inclosa la seva adreça, les tapes que ofereixen i el xef que les a preparat. Finalment us mostrem un mapa on podreu visualitzar la localització de tots i cadascun d’ells.
c/ Gran Via de les Corts Catalanes, 389-391, Barcelona
Tapas
Nachos a l’estil mexicà
Dauets de salmó marinat amb wasabi
Hummus amb torradetes
Noemí Paniagua Chef:
c/ Rosselló, 249, Barcelona
Tapas
Papas arrugás amb mojo bravo
Aletes cruixents de pollastre amb salsa barbacoa
Peix fregit en adob morú
Pablo Tomás Chef:
c/ Mallorca, 251, Barcelona
Tapas
La Nostra Gilda
Pebrots dolços i picants farcits de formatge feta
Llagostins arrebossats amb panko acompanyats de romesco casolà
Miquel Xufà Chef:
c/ Mallorca, 269-271, Barcelona
Tapas
Croqueta de perinl ibèric
Gotet de gaspatxo Alma
Baba ganoush amb carasau
Gio Esteve Chef:
c/ Provença, 195, Barcelona
Tapas
Tàrtar de fuet
Broqueta de pollastre amb cobertura de cacauet
Broqueta de gamba arrebossada amb coco
Jordi Escudé Chef:
c/ Balmes, 103-105, Barcelona
Tapas
Amanida de l’hort amb menta, ventresca de tonyina i arròs inflat al curri
Bescuit de cireres amb mousse de foie feta a casa i groselles gerades
Llagostins amb verdures cruixents, carbó vegetal i salsa romesco
Manuel Calvo Chef:
Av. Diagonal, 1, Barcelona
Tapas
Foie gras semicuit
Samosa de ceba amb chutney de mango i oli de coriandre
Bomba de botifarró amb pèsols
Pedro Montolio Chef:
Passeig de Gràcia, 132, Barcelona
Tapas
Iogurt de bacallà amb melmelada de tomàquets vermells
Xup-xup de firnatge de cabra amb nous i cobertura de cireres
Llauneta de verat en escabetx amb gerds i germinat de ceba
Oriol Canaillas Chef:
Passeig de Gràcia, 73, Barcelona
Tapas
Patates braves amb salsa chipotle
Calamars a l’andalusa amb maionesa de wasabi
Pop a la gallega
Carlos Fernández Chef:
c/ Gran Via de les Corts Catalanes, 670, Barcelona
Tapas
Sopa de cogombre i iogurt amb tàrtar d’anguila fumada
Fingers de pollastre arrebossats amb miso i salsa cítrica
Patates especiades amb salsa brava de mango
Eva de Gil Chef:
Passeig de Colom, 12, Barcelona
Tapas
Gotet de salmorejo
I Love New York (entrepà vertical de rosbif, ruca, tomàquet i curri)
Cucurutxu de calamars a la romana
Santi Olivella Chef:
c/ Sant Pau, 9-11, Barcelona
Tapas
Tàrtar de salmò, llima i vainilla
Aletes de pollastre kimchi i all tendre
Braves “ratte”, maionesa cítrica i picant
Germán Espinosa Chef:
c/ Gran Via de les Corts Catalanes, 642, Barcelona
Tapas
Patates braves casolanes
Pa de coca amb pernil ibèric
Olives a la mediterrània
Ledif Linares Chef:
c/ Gran Via de les Corts Catalanes, 629, Barcelona
Tapas
Barqueta amb foie, ou de guatlla i encenalls d’ibèric a les fines herbes
Pot a la gallega amb cachelos, bonítol esmicolat, gules i tàperes al pebre vermell de la Vera
Pebrot del piquillo farcit de bacallà, gambes del Maresme i beixamel amb crosta de parmesà
José Luis Casals Chef:
c/ Pelai, 3, Barcelona
Tapas
Gotet de meló i menta
Coca vegetal amb seitons
Daus de truita de patates amb ibèric
Jose Castelao Chef:
Rambla de Catalunya, 104, Barcelona
Tapas
Coca alga amb compota de tomàquet i sardina marinada
Gotet de salmorejo
Ensalada russa “El Passatge”
Ramón Panés de la Cruz Chef:
Roger de Llúria, 16-18, Barcelona
Tapas
Hummus d’olives de Kalamata amb sèsam torrat i cruixent de pa hindú
Mini broqueta de formatge d’Idiazabal amb cecina, codony i oli de nou
Gotet d’amanida Caprese amb cremós d’alvocat i microbrots
Jon Garcia Chef:
c/ Sant Sever, 5, Barcelona
Tapas
Quiche de musclos
Torrada amb escalivada i anxova
Aletes de pollastre a la brasa amb salsa BBQ
Lucía Cudolá Chef:
c/ Via Laietana, 49, Barcelona
Tapas
Gaspatxo de cireres i cogombre amb neu de formatge feta i grissini picant
Foie semicuit amb blat de moro torrat i chutney asiàtic
Bistec tàrtar amb escuma de mostassa i xips casolanes
Juan Manuel Salgado / Martín Rodríguez Chef:
c/ Còrsega, 289-291, Barcelona
Tapas
Ostra del Delta
Arròs cremòs amb ortigues de mar
Cua de bou amb parmentier de patata
Fran López Chef:
c/ Consell de Cent, 51-53, Barcelona
Tapas
Cremós d’Idiazabal amb ou de corral, encenalls de foie i oli de vainilla
Torrada amb salmó, pebrot groc escalivat i salsa teriyaki
Broqueta de presa ibèrica amb chutney de mango
Walid Bergadi Chef:
c/ Bergara, 8, Barcelona
Tapas
Les bravotes del Pulitzer
Croquetes de pernil ibèric
Broqueta de mozzarella i tomàquet cirerol amb pesto d’avellanes
Rafa Valle Chef:
Pl. de Llevant, s/n, Barcelona
Tapas
Hummus de remolatxa
Croqueta de txangurro
Samosa vegetal
Xavier Alcalá Chef:
Passeig de Colom, 9, Barcelona
Tapas
Seitons marinats en vinagre, all, julivert i pebre negre
Amanida de pop, verdures, oli de pebre vermell picant i allioli suau
Olives amanides amb herbes, bitxo i un toc picant
Marc Gascons Chef:
Pl. Rosa dels Vents, 1, Barcelona
Tapas
Croqueta de pollastre rostit
Ostra de Normandia en ceviche
Ensalada russa amb ventresca de tonyina
Carles Abellán Chef:
c/ Trafalgar, 30, Barcelona
Tapas
Croquetes de bacallà
Coca de recapte amb botifarra del Berguedà
Patata emmascarada de trinxat de la Cerdanya amb pop a la planxa
Laia Julià Chef:
Av. Icària, 195, Barcelona
Tapas
Bombó de pebrots del piquillo i bacallà amb llit de ceba caramel·litzada
Llauna de ceviche de pop, llagostins i llet de tigre
Capuccino de crema de bolets amb escuma de foie
Jaume Beltrán Chef:
c/ Gran Via de les Corts Catalanes, 647, Barcelona
Tapas
Foie amb poma i Pedro Ximenez
Sindria amb neu de formatge feta, llimona i tapenade
Croquetes de gambes
Guillermo Olalla Chef:
Galeria de fotos
Mapa dels hotels i resumen
CERVESA DAMM INEDIT (dues ampolles de 33 cl. cadascuna)
€ 20€ (10€ / persona)
DE L’1 AL 31 de JULIOL (de 18:00h a 21:00h).
28 TERRASSES DELS MILLORS HOTELS DE BARCELONA.
No Comment