Nits Gaudí a la Torre Bellesguard

En els jardins de la Torre Bellesguard, una de les joies arquitectòniques d’Antoni Gaudí més desconegudes, s’organitzen durant el mes d’agost les anomenades Nits Gaudí, prèvies a les visites guiades que començaran el proper mes de setembre, i que consisteixen en una sessió de música relaxant, acompanyada d’un mojito o d’una copa de cava en un dels indrets, fins ara, més inaccessibles per al gran públic. Això és perquè el fet de tractar-se d’una vivenda privada l’accés al recinte on es troba la torre ha estat tancat durant molts anys.

Localitzada a la part alta de la ciutat, concretament al barri de Sant Gervasi, i a poca distància del CosmoCaixa, la Torre Bellesguard rep el nom del carrer on està ubicada. Les seves formes, que recorden a les d’un castell, tenen el seu origen en el castell d’estiueig del rei Martí l’Humà, localitzat en aquest mateix lloc i en el qual Gaudí es va inspirar per dissenyar l’edifici.

Inauguració de les Nits Gaudí

El passat dijous 1 d’agost vam tenir la gran sort d’estar convidats a la inauguració d’aquest cicle de Nits Gaudí, que es celebra tots els dimarts i dijous del mes d’agost des de les 18:00h fins les 21:00h.

inauguració Nits Gaudí

Durant les tres hores que vam estar-hi vam poder recórrer el seu jardí, pujar a la muralla medieval del castell del rei Martí l’Humà, prendre un deliciós mojito i observar cadascun dels detalls que ens ofereix la façana de la Torre Bellesguard. Tot plegat amenitzat per la música Chill Out de 2 Dj’s. A més a més, vam tenir l’ocasió de conèixer a la Patricia Cuní de Madaboutravel i a l’Eduardo Mur de Barcelonacitizen, amb els qui vam estar intercanviat impressions sobre l’esdeveniment i sobre les genialitats d’Antoni Gaudí, que mai deixen de sorprendre’ns.

Lamentablement, durant el transcurs de la tarda no vam poder accedir a l’interior de la torre. Hem de reconèixer que ens vam quedar amb les dents llargues per tenir-la tant a prop i no poder-hi entrar, però ens van comentar que actualment encara estan realitzant reformes en el seu interior per poder-la habilitar a les visites i que segurament a mitjans o finals de setembre d’aquest any ja estaràn en condicions d’obrir l’interior de la Torre Bellesguard al públic.

Reserva per a les Nits Gaudí

Per assistir a les Nits Gaudí esdevé imprescindible realitzar una reserva prèvia contactant amb la direcció d’email bellesguardbooking@gmail.com o bé trucant al número de telèfon: 646.800.127.

mesita terraza Noches Gaudí

El cert és que es tracta d’una opció molt atractiva per passar una d’aquelles, a vegades, tedioses tardes d’agost, ja que actualment permet contemplar per primera vegada una magnífica obra de Gaudí mentre es gaudeix d’una agradable vetllada amb amics, prenen alguna cosa a les tauletes i bancs del seu jardí i tot plegat amenitzat per un concert de violí o d’una sessió de chill out.

Detalls sobre les Nits Gaudí a la Torre Bellesguard

Dimarts
Visita als jardins
Copa de cava
Concert de violí
Preu: 20,00€

Dijous
Sessió Chill Out amb la presència de 2 Dj’s
Mojito
Preu: 20,00€

Galeria de fotos

Mapa i resum

Nits Gaudí Torre Bellesguard
bellesguardgaudi.com
Direcció: c/ Bellesguard 16 – 20, Barcelona.
Període: agost 2013.
Horari: dimarts i dijous de 18:00h a 21:00h.
Com arribar-hi?
FGC: Av. Tibidabo i caminar uns 15 minuts.
Autobús: 60, 123 i 196 els més propers. 22, 58 i 75 a uns 10 minuts fins al peu de la Torre Bellesguard.
Telèfon de contacte: (+34) 93 250 40 93.
Email: reserva@bellesguardgaudi.com

No Comment

Comments are closed.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright