Sala Ciutat

Actualització 03 juny 2023

Tot i trobar-se en un dels llocs més cèntrics de Barcelona, Sala Ciutat és un espai bastant desconegut. Doncs bé, aquest espai cultural és un escenari concebut principalment com una llibreria especialitzada en Barcelona, amb una gran quantitat i varietat de llibres que compten, tant de manera general com específica la ciutat. A més, també serveix com a escenari de diferents exposicions i activitats culturals i lúdiques, algunes d’elles dedicades als nens.

Tot el que ofereix Sala Ciutat

L’espai de Sala Ciutat es troba en un dels laterals de l’Ajuntament de Barcelona, concretament al carrer Ciutat. Des de l’exterior, de seguida es pot observar, gràcies al seu ampli aparador, una selecció d’alguns llibres destacats sobre Barcelona.

La llibreria de la Sala Ciutat

Malgrat tractar-se d’un únic espai físic la llibreria es troba dividida en dues parts, la més petita s’utilitza com a biblioteca per consultar diferents llibres sobre Barcelona, mentre que la més gran es destina a la venda d’una gran varietat de llibres especialitzats en la història i tradicions de la ciutat.


És tanta la varietat de llibres a la Sala Ciutat que és possible trobar llibres enfocats als més petits de la casa, ideals perquè els comenci a picar el cuquet de descobrir i conèixer alguna cosa més sobre la seva Barcelona, altres llibres sobre la història i evolució de la ciutat, llibres sobre temàtiques específiques, com poden ser els dedicats a alguna de les magnífiques cases museu de Barcelona, al funicular del Tibidabo o a la muntanya de Montjuïc.

Sala Ciutat com a sala d’exposiciones

Les sales de la Sala Ciutat poden convertir-se en una única en cas que sigui necessari. Són uns espais molt dinàmics ja que se solen utilitzar per a programar diferents exposicions i mostres, totes elles de caràcter temporal, relacionades d’alguna o una altra manera amb la ciutat de Barcelona.

L’espai també compta amb un projector que serveix per a completar alguna de les exposicions i mostres que es realitzen a més utilitzar-se com a complement per a alguna xerrada o conferència.

Amb ganes de gaudir d’altres exposicions a la ciutat?

exposicions temporals i mostres a Barcelona

Galeria de fotos

Mapa i com arribar a la Sala Ciutat


Mapa més gran

Adreça

c/ Ciutat 2, Barcelona.

Horari de visita

De dilluns a divendres: de 10:00h a 14:00h i de 15:00h a 20:00h.

Dissabtes: de 10:00h a 14:00h.

Tancat: diumenges i festius.

Entrades

Preu: l’accés a la botiga i a les exposicions és gratis.

Web oficial

ajuntament.barcelona.cat

Com arribar?

Metro: Jaume I (línia 4).

Autobusos: línies 47, 59, 120, V13, V15 i V17.

A peu: A pocs passos de la Rambla i de Plaza Catalunya es pot arribar fent una passejada des del centre de la ciutat.

Llocs d’interès propers

Palau de la Generalitat de Catalunya
Edifici de l’Ajuntament de Barcelona
Museu Frederic Marès
Catedral de Barcelona
Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright