Tot el cinema a la fresca a Barcelona estiu 2014

Des de fa uns quants anys, un estiu a Barcelona sense cinema a l’aire lliure no és un estiu de debò. I és que a les pioneres iniciatives de fa alguns anys es van unint altres noves i interessants propostes que permeten gaudir d’unes agradables nits d’estiu a tots aquells que es troben a Barcelona durant els mesos de juny, juliol o agost a la ciutat.

GRATIS O DE PAGAMENT
Segons la mostra de cinema l’entrada per veure les pel·lícules és gratuïta o de pagament.

Encara que moltes vegades la pel·lícula és una mera excusa per passar una bona estona en família, amb amics o amb la parella durant les caloroses nits d’estiu a Barcelona la veritat és que existeix una àmplia oferta que possibilita que tothom trobi alguna pel·lícula del seu interès. Així doncs, existeixen mostres de cinema a l’aire lliure especialitzades en un gènere de cinema concret i d’altres que ofereixen una àmplia varietat de gèneres cinematogràfics (cinema independent, d’animació, grans èxits de taquilla, etc).

VERSIÓ ORIGINAL O DOBLEGADA
Algunes de les sessions de cinema ofereixen les pel·lícules en versió original subtitulada així que us suggerim que us informeu abans perquè no us agafi per sorpresa.

A continuació, us oferim informació general (dates, horaris, ubicació, gènere cinematogràfic, etc) sobre totes les mostres de cinema a l’aire lliure d’aquest estiu a Barcelona així com un enllaç en cadascun dels casos perquè pugueu ampliar la informació i conèixer la programació de les pel·lícules.

Mecal Air

Mecal Air 2014

La mostra de curts Mecal Air permet gaudir d’interessants curts a l’aire lliure totes les nits de divendres durant els mesos de juny, juliol, agost i principis de setembre a la plaça del Baluard del Poble Espanyol. Durant les 4 hores (de 20:00h a 0:00h) que dura cada sessió es fan algunes pauses, moments que s’acompanyen amb música i quan es pot aprofitar per apropar-se al servei de bar per demanar alguna cosa. Des de la segona meitat de setembre fins a octubre Mecal Air es trasllada a la Fàbrica Moritz, tot i que en aquest cas no serà a l’aire lliure.

Inauguració: divendres 6 de juny.
Dates: els divendres des del 6 de juny fina al mes d’octubre.
Horari inici: 20:00h.
Preu: 6,50€.
Descompte: Descarrega’t aquest flyer i compra la teva entrada per només 3,30€.
Ubicació: Poble Espanyol (juny – setembre) i Fàbrica Moritz (setembre – octubre).
+ info : mecalbcn.org

Cinema a la fresca Cotxeres de Sants

cinema 2014 Cotxeres de Sants

El Centre Cívic Cotxeres de Sants és un dels llocs més matiners en organitzar sessions de cinema a la fresca, projectant pel·lícules de recent estrena cada dijous des del 19 de juny i fins al 17 de juliol.

Inauguració: dijous 19 de juny.
Data: els dijous des del 19 de juny fins el 17 de juliol.
Horari inici: 22:00h.
Preu: gratis.
Si plou: les pel·lícules es projectaran a l’auditori.
Ubicació: Centre Cívic Cotxeres de Sants.
+ info : cotxeres.org

Cinema a la fresca a la Casa del Mig

Cinema a la Fresca Casa del Mig

Les sessions de cinema a la fresca al Parc de l’Espanya Industrial, al costat de la Casa del Mig, s’organitzen des de finals de juny fins a mitjans de juliol. Tres de les quatre pel·lícules d’aquesta edició són grans èxits recents del cinema més comercial (Lo Imposible, Guerra Mundial Z i Trenca Ralph!), mentre que la quarta pel·lícula és un gran clàssic del cinema dels anys 80 (Els Caçafantasmes).

Inauguració: dimecres 25 de juny.
Dates: els dimecres des del 25 de juny fins el 16 de juliol.
Horari inici: sobre les 21:30h.
Preu: gratis.
Ubicació: Casa del Mig (Parc de l’Espanya Industrial).
+ info : puntmultimedia.org/

Cinema a la Fresca Illa Diagonal

cinema jardins Sant Joan de Déu

Els Jardins de Sant Joan de Déu, al costat del centre comercial L’Illa Diagonal també organitzen des de fa alguns anys una mostra de cinema. En la seva edició de 2014, les pel·lícules programades guarden una estreta relació amb l’àmbit familiar i l’amistat, on sobresurt el seu llenguatge irreverent i situacions tragicómiques. No fa falta que us porteu cadires ni tovalloles per estar còmode ja que amb l’entrada s’inclou un seient en una de les seves gandules.

Inauguració: dijous 3 de juliol.
Dates: tots els dijous de juliol.
Horari portes: 21:00h.
Horari pel·lícula: 22:00h.
Preu: 2,00€.
Ubicació: Jardins Sant Joan de Déu.
+ info : lilla.com

Cinema Jove a la Fresca

Casa del Rellotge

El Centre Cívic Casa del Rellotge organitza dues sessions de cinema a la fresca en els jardins de Can Farrero, una a principis de juliol i una altra a meitat de mes, denominades Cinema Jove a la Fresca. La pel·lícula comença a les 22:00h encara que de 18:00h a 21:00h s’organitza una tarda temàtica on la protagonista és la consola Wii U de Nintendo.

Dates: dijous 3 i 17 de juliol.
Horari pel·lícula: 22:00h.
Preu: gratis.
Ubicació: Jardins de Can Ferrero.
+ info : ccivics.bcn.cat

Terrassa Nau Ivanow

Nau Ivanow

Aquest any un dels espais que s’afegeix a la iniciativa de programar pel·lícules a la fresca és l’espai dedicat a la promoció de la cultura Nau Ivanow. Les pel·lícules, totes elles en versió original, es podran veure en la seva terrassa tots els divendres del mes de juliol. Per a l’estrena s’ha escollit una de les mítiques pel·lícules dels germans Coen, El Gran Lebowski.

Inauguració: divendre 4 de juliol.
Dates: tots els divendres de juliol.
Horari portes: 21:30h.
Horari pel·lícula: 22:00h.
Preu: 3,00€.
Preu especial: 10,00€ pack per veure les quatre pel·lícules del mes.
Si plou: la pel·lícula es projectarà de totes maneres.
Ubicació: Nau Ivanow.
+ info : nauivanow.com

Sala Montjuïc: Cinema a la Fresca

Sala Montjuïc

Com cada any, i ja van més de 10, el castell de Montjuïc és l’escenari de Sala Montjuïc, una de les mostres de cinema a la fresca més espectaculars i carismàtiques de l’estiu a Barcelona. Les pel·lícules són en versió original subtitulada i la seva programació és bastant variada. Es poden trobar pel·lícules d’animació, cinema independent i d’autor, grans clàssics i algun èxit de taquilla “made in Hollywood”, Una hora i mitja abans de la projecció de la pel·lícula es fa un petit concert per distreure als més matiners. També es programa un curt abans de l’inici de la majoria de les pel·lícules.

Inauguració: diumenge 6 de juliol.
Dates: dilluns, dimecres i divendres des del 7 de juliol fins el 8 d’agost.
Horari concert: 20:45h.
Horari pel·lícula: 22:00h.
Preu: 6,00€.
Ubicació: Castell de Montjuïc.
+ info : irbarcelona.cat

Puttanesca: Cicle de cinema i gastronomia

Puttanesca Cinema a la Fresca

L’associació de comerciants Raval Verd organitza aquest cicle de cinema a l’aire lliure. En l’edició d’aquest any 2014 de Puttanesca, les pel·lícules giren entorn de la dona mediterrània al cinema italià. Les pel·lícules s’emetran tots els diumenges en versió original mentre que el dilluns següent es projecta la mateixa pel·lícula sota la interpretació de dj’s i vj’s. Tot això per 3,00€ (incloent una consumició).

Inauguració: diumenge 13 de juliol.
Dates: diumenges i dilluns des del 14 de juliol fins el 7 de setembre.
Horari inici: 21:00h.
Horari pel·lícula: 22:00h.
Preu: 3,00€ (inclou una consumició).
Ubicació: Pista Aurora del Raval (c/ Aurora, nº24).
+ info : facebook.com/raval-verd/

Cinema Lliure a la Platja

Cinema Lliure a la Platja 2014

Gran part de l’encant de Cinema Lliure a la Platja és la seva localització, la platja de Sant Sebastià, a La Barceloneta. Per assistir a la projecció d’alguna de les 12 pel·lícules que es programen des de mitjans de juliol fins a finals d’agost resulta convenient portar a sobre alguna tovallola per tombar-se a la sorra. I si voleu gaudir de la pel·lícula com si estiguéssiu a casa vostra una cadira o gandula resulta ideal. Les pel·lícules, totes elles del cinema independent i contemporani, s’emeten en versió original subtitulada. La nit comença amb música de la mà de ScannerFM per a continuació emetre’s un curt i posteriorment la pel·lícula.

Inauguració: dijous 17 de juliol.
Dates: dijous i diumenges des del 17 e juliol fins el 24 d’agost.
Horari inici: 21:00h.
Horari pel·lícula: sobre les 22:00h.
Preu: gratis.
Ubicació: Platja de Sant Sebastià de Barcelona.
+ info : irbarcelona.cat

Gandules 14

Gandules 14

Durant el mes d’agost, el CCCB (Centre d’Art Contemporani de Barcelona) organitza, al Pati de les Dones, Gandules 14. Aquesta mostra de cinema a la fresca triomfa cada estiu entre els veïns del centre de Barcelona i tots aquells que s’animen a apropar-se. Abans de cada pel·lícula s’emet un curt, tots ells guanyadors del concurs que organitza prèviament el propi CCCB.

Inauguració: per confirmar.
Dates: per confirmar.
Horari inici: per confirmar.
Horari pel·lícula: per confirmar.
Ubicació: Pati de les Dones (CCCB).
+ info : cccb.org

Mapa cine al aire libre Barcelona 2014


Veure en un mapa més gran


No Comment

Comments are closed.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright