Parc Atraccions Tibidabo

Actualització 12 ag. 2023

El Parc d’Atraccions del Tibidabo va ser construït l’any 1899 gràcies a Salvador Andreu i Grau, un empresari farmacèutic i promotor immobiliari, i lloc en funcionament l’any 1905, així que estem parlant d’un parc d’atraccions amb més de 100 anys d’història, una autèntica institució a Barcelona.

Entrades per al parc d’atraccions del Tibidabo

comprar entrades Tibidabo

Comprar les entrades per al Parc del Tibidabo

Entrades

Accés a totes les atraccions

Barcelona Turisme

Què inclou l’entrada al parc d’atraccions del Tibidabo?

Atraccions: accés il·limitat a totes les entrades i espectacles que es realitzen.
Tibibus autobús directe fins al parc del Tibidabo que parteix de Plaça Catalunya i la Vall d’Hebron.
Funicular Cuca de Llum: funicular que uneix la Plaça del Doctor Andreu amb el parc d’atraccions del Tibidabo.

Preu Entrada per a totes les atraccions

General: 35€.
Altura inferior a 120 cm: 14€.
Altura inferior a 90 cm: Gratis.

Descomptes a les entrades al parc del Tibidabo

Per accedir a moltes atraccions s’ha de tenir una alçada mínima, per això els descomptes de les entrades són per alçada i no per edat.

Es pot visitar gratis el parc del Tibidabo?


L’accés a gran part del recinte del parc d’atraccions és gratis, així que si heu pujat fins al cim de la muntanya del Tibidabo us suggerim que, encara que no tingueu intenció de pujar a cap atracció, accediu a la zona gratuïta i us deixeu impregnar per la màgia del lloc.

De fer-ho podreu aprofitar per fer unes bones fotografies de l’entorn i de les vistes que s’observen des del mirador situat a la zona del Camí del Cel.

Tota la informació sobre el Parc d’Atraccions del Tibidabo de Barcelona

El parc del Tibidabo es troba gairebé en el punt més alt del Tibidabo, a uns 500 metres d’altura i al costat del Temple Expiatori del Sagrat Cor de Jesús i molt prop de la Torre de Collserola.

El parc d’atraccions compta amb més de 25 atraccions que fan les delícies de nens, joves i també adults, ja siguin ciutadans de Barcelona i voltants com turistes que no perden l’ocasió de passar una estona d’oci en un lloc idíl·lic.

Les atraccions del parc del Tibidabo

Igual que ocorre en tots els parcs d’atraccions, en el Tibidabo hi ha atraccions per a tots els públics, sent les més nombroses les que tenen com a públic objectiu a nens i joves.

Talaia i Giridabo

En trobar-se a la part alta d’una muntanya, les atraccions es troben repartides en diversos nivells i de vegades provoca alguna distracció entre els visitants, per aquest motiu us suggerim que no perdeu de vista el mapa de les instal·lacions que es lliura en comprar les entrades.

La Taiala
Amb gairebé 100 anys d’història és una de les atraccions clàssiques del parc així que pujar-hi és gairebé una obligació, encara que només és apta per a aquells que no pateixin de vertigen.

L’avió
Construïda l’any 1928 és l’autèntica icona del parc d’atraccions, una atracció infantil en la qual els més més grans gaudeixen igual o més que els nens mentre l’avió sobrevola les instal·lacions del parc.

Museu dels Autòmats
Amb més de 40 autòmats del segle XIX i del segle XX és una de les atraccions més visitades del parc i amb una major tradició. Resulta ineludible entrar si es visita el parc amb nens.

Miramiralls
Es tracta del saló dels miralls, realitzats de manera que en cadascun d’ells es reflexteix tot amb formes i efectes diferents. Si voleu diversió i riures no us la perdeu.

Diavolo
El carrousel de les cadires ens donarà la sensació d’estar volant. Sembla ser una atracció exclusiva pels més petits però les sensacions que es viuen quan s’hi puja són de les més divertides.

La Muntanya Rusa
Com a bon parc d’atraccions que és, al Tibidabo no podia faltar una muntanya russa. Tot i que no és tan espectacular com la d’altres parcs es pot gaudir de grans moments.

Giradabo
La nova i cridanera noria del Tibidabo, Giradabo, a més d’oferir unes magnífiques vistes des d’una privilegiada posició de la muntanya del Tibidabo omple de color el parc d’atraccions amb les seves lluminoses cabines.

On menjar al Parc del Tibidabo?

El recinte del parc compta amb diversos punts de restauració, encara que com sol ser habitual en aquests casos sol tractar-se de menjar ràpid i una mica car. També hi ha un bar i restaurant a la plaça situada al costat de l’entrada al parc.

Aquestes opcions són les millors si aneu a passar tot el dia al parc però si només aneu al matí o a la tarda i voleu menjar per la zona podreu fer-ho en algun dels bars o restaurants de Vallvidrera (us recomanem el restaurant Casa Trampa) o en el Mirablau, situat a la plaça del Dr. Andreu, al final de l’avinguda Tibidabo. Una altre opció es portar-se uns entrepans i unes patates de casa.

Galeria de fotografies

Mapa i com arribar fins al Parc d’Atraccions del Tibidabo?


Mapa més gran

Adreça

A la part alta de la muntanya del Tibidabo, Barcelona.

Horari de visita

Tant els dies d’obertura del parc com el seu horari varien en funció dels mesos de l’any, per obtenir més informació sobre aquest tema us recomanem visitar l’enllaç oficial d’horaris del parc.

Preu de l’entrada

Teniu la informació detallada més amunt.

Com arribar-hi?

Vehicle privat: Pujant fins a l’alt del Tibidabo des de l’avinguda de Vallvidriera o la carretera de Sant Cugat. Es pot aparcar en el pàrquing (de pagament per a cotxes i gratis per a motos) que hi ha al costat del parc d’atraccions.

Funicular del Tibidabo: S’ha d’agafar a la plaça del Dr. Andreu. + info.

Tibibus: És l’autobús que porta fins al parc del Tibidabo. Compta amb dues línies, la T2A (Plaça Catalunya – Centre d’Acolliment d’Animals – Tibidabo) i la T2B (Sant Genís – Vall d’Hebron – Tibidabo). Està en funcionament des d’uns minuts abans de l’obertura del parc i fins que aquest tanca.

Llocs d’interès propers

Temple Expiatori del Sagrat Cor de Jesús
Torre de Collserola
Observatori Fabra
CosmoCaixa Barcelona
Tramvia Blau

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright