Vespres Inedit’s 2016. Un any més torna a Barcelona una de les propostes estiuenques més esperades, Vespres Inedit’s, que ens permet gaudir d’excel·lents tapes d’autor a un preu molt raonable en alguna de les terrasses dels millors hotels de Barcelona.
L’edició de 2015 de Vespres Inedit’s compta amb la participació de 22 hotels i es durà a terme des del 8 de juliol fins al 2 d’agost, en l’horari comprès entre les 18:00h i les 21:00h.
Durant aquestes tres setmanes, podrem tastar 3 fantàstiques tapes d’autor, elaborades pel xef i l’equip de cuina de cadascun dels restaurants d’aquests magnífics hotels de luxe, més 2 cerveses Damm Inedit de 33cl. cadascuna, tot per un import total de 20€.
Els hotels y les seves tapes per Vespres Inedit’s 2015
A continuació us oferim el llistat dels 22 hotels que, amb les seves fantàstiques terrasses, participen a Vespres Inedit’s 2015 així com les tapes que ofereixen cadascun d’ells i el xef ideòleg de la seva elaboració. També trobareu un mapa amb la localització de cadascun d’aquests hotels.
c/ Mallorca 271, Barcelona
Tapes
Didalet de salmorejo Alma
Croquetes de pollastre rostit
Ensalada russa amb ventresca de tonyina
Núria Gironés Xef:
c/ Provença 195, Barcelona
Tapes
Torradeta amb llit de pebrot confitat i seitó
Bunyol de formatge de cabra farcit de pesto
Caramel de llagostí amb soja
Jordi Escudé Xef:
c/ Balmes 103, Barcelona
Tapes
Tataki de tonyina marinada amb soja, cardamom i pell de llima, sobre un all blanc i amb tomàquet sec i pinya dolça
Crema de col llombarda i crema de carbassa amb brandada de bacallà fumat
Llagostí arrebossat amb farina de ceps i acompanyat de fideus d’arròs
Manuel Calvo Xef:
Avinguda Diagonal 1, Barcelona
Tapes
Crema d’alvocat amb escopinyes i el seu suc
Ravioli de remolatxa a la sal amb anxova i avellana
Hummus de cigrons amb nachos i tomàquet concassée
Pedro Montolio Xef:
Gran Via de les Corts Catalanes 389-391, Barcelona
Tapes
Broqueta de tomàquet cirerol i bocconcini amb salsa pesto
Daus de salmó marinat amb wasabi
Encenalls de pernil ibèric amb coca de pa amb tomàquet
Jordi Gil Xef:
Passeig de Gràcia 132, Barcelona
Tapes
Tataki de salmó marinat amb crema de coco
Pastisset de formatge amb escalivada
Dip d’ensalada russa i cruixents de blat de moro
Oriol Canillas Xef:
Passeig de Gràcia 73, Barcelona
Tapes
Ceviche de pop amb taronja, coriandre i menta
Patates braves amb salsa de chipotle
Torradeta de romaní amb pernil ibèric
Carlos Fernández Xef:
Passeig de Colom 12, Barcelona
Tapes
Gotet de salmorejo
I love New York (entrepà vertical de rosbif, ruca, tomàquet i curri)
Cucurutxo de calamars a la romana
Santi Olivella Xef:
Sant Pau 9-11, Barcelona
Tapes
Braves amb wasabi i maionesa de kimchi
Calamar amb tempura de tinta i llimona
Salmó marinat amb ous de peix, llima i vainilla
Germán Espinosa Xef:
Rosselló 249, Barcelona
Tapes
Braves lleugerament fumades
Tires de pollastre al curri
Coca extrafina amb crema fresca, ceba, bacó i formatge fos
Pablo Tomás Xef:
Gran Via de les Corts Catalanes 642, Barcelona
Tapes
Barqueta de pebrot del piquillo, llom & brie
Patates braves casolanes
Espàrrecs amb anxoves
Ledif linares Xef:
Gran Via de les Corts Catalanes 647, Barcelona
Tapes
Croqueta de botifarró de Burgos amb compota de poma
Pop amb patata, pebre vermell i oli d’oliva de primera premsada en fred
Pa amb tomàquet, mozzarella de búfala amb ruca i oli de tòfona blanca
Guillermo Olalla Xef:
Avinguda d’Icària 195, Barcelona
Tapes
Minihamburguesa de vedella amb dau de foie dins d’un panet
Dau de tonyina vermella amb salsa teriyaki i wasabi
Llagostí amb cruixent de patata i maionesa de llima i soja
Jaume Beltrán Xef:
Gran Via de les Corts Catalanes 629, Barcelona
Tapes
Focaccia de bacallà cruixent amb escuma d’allioli i verduretes de temporada
Costelleta de porc amb salsa de mel i comí amb ceba caramel·litzada
Minihamburguesa de presa ibèrica amb salsa de porto i formatge brie
Jose Luís Casals Xef:
Sant Sever 5, Barcelona
Tapes
Costella de xai a la brasa amb salsa de farigola, mostassa i mel
Broqueta de pop a la brasa i patata amb oli d’oliva extra verge i pebre vermell de la Vera
Musclos de roca en escabetx vermell
Lucía Cudolá – Álvaro Merino Xef:
Via Laietana 49, Barcelona
Tapes
Panet de calamar amb ceba i papada
Tataki rodó d’ànec amb albergínia a la brasa i miso
Croquetes del rostit
Xavier Franco Xef:
Consell de Cent 51-53, Barcelona
Tapes
Coca de salmó amb salsa pesto de julivert i almadroc
Broqueta d’anxova de l’Escala arrebossat amb patates i regat amb vinagreta de taronja
Pollastre escabetxat amb blat de moro dolç
Antonio Rangel Xef:
Bergara 8, Barcelona
Tapes
Nachos casolans amb guacamole
Les bravotes del Pulitzer
Minicocotte del senyoret
Rafael Valle Xef:
Passeig de Colom 9, Barcelona
Tapes
Ventresca de tonyina amb pebrots a la brasa
Pop amb patata i allioli suau
Musclos en escabetx de cítrics
Marc Gascón Xef:
Hotel W, Planta E / Pl. Rosa dels Vents 1, Barcelona
Tapes
Ostres en suquet
Steak tartare amb patata pont neuf
Croquetes
de pollastre rostit
Carles Abellán Xef:
Trafalgar 30, Barcelona
Tapes
Hummus amb pa de pita fregit
Don Vito: rotlle de vitello tonnato embolicat amb fulles de ruca
Pancho: pollastre, crema d’alvocat i bitxo com si fos una quesadilla mexicana
– Xef:
Plaça de Llevant, s/n, Barcelona
Tapes
Gaspatxo de cireres amb seitó i guacamole
Tempura de llagostí amb salsa de xili dolç
Albergínies fregides amb mel de canya
Xavier Alcalà Xef:
A continuació, i a través del següent enllaç, us podeu descarregar el programa complet de Vespres Inedit’s 2015.
Galeria de fotos
Mapa dels hotels i resum
Veures les terrasses d’hotels Vespres Inedit’s 2015 en un mapa més gran
Cervesa Damm Inedit (dues ampolles de 33 cl. cadasquna)
€ 20€ (10€ / persona)
del 8 de juliol al 2 d’agost de 2015 (de 18:00h a 21:00h).
en les terrasses de 22 hotels de Barcelona.
No Comment