Vespres Inedit’s Barcelona 2014: Tapes d’autor + cervesa Damm Inedit

Vespres Inedit’s 2016. Encara que una mica més tard del que ha estat habitual durant els últims anys, aquest estiu torna a celebrar-se Vespres Inedit’s, l’atractiva iniciativa gastronòmica on les millors terrasses dels hotels de Barcelona tornaran a oferir un fantàstic menú per a dues persones basada en tres tapes d’autor.

L’edició 2014 de Vespres Inedit’s tindrà lloc tots els dies des del 10 de juliol fins al 3 d’agost, encara que únicament de 18:00h a 21:00h del vespre. Així doncs, gràcies al patrocini d’Estrella Damm i a la col·laboració dels 30 hotels de 4 i 5 estrelles que hi participen (el doble que l’any passat), comptarem amb un total de 25 dies per gaudir de les diferents propostes gastronòmiques.

Què inclou Vespres Inedit’s?

Cervesa Damm Inedit (ampolla de 75 cl.)
Tres tapes d’autor (varien segons l’hotel)
Preu: 20,00€ (10,00€ / persona)

Vespres Inedit's W Barcelona

Hotels participants a Vespres Inedit’s 2014

Us hem preparat una selecció completa de les terrasses dels hotels participants en aquesta nova edició de Vespres Inedit’s. En ella trobareu les tapes d’autor que ofereix cadascun dels hotels i el nom del xef responsable de la seva elaboració. A més, al final de l’article trobareu un complet mapa perquè, un cop hagueu decidit a quina terrassa o terrasses voleu anar, pugueu situar-les fàcilmente.

Barcelona Center
c/ Balmes 103-105, Barcelona

Tapes
Sardina marinada amb soja i ceba
vermella tendra
Ravioli de guisat de cua de vedella amb el suc i idiazabal
La nostra versió dels “nachos”

Xef: Filippo Ghidoni
Hotel Casa Fuster
Passeig de Gràcia 132, Barcelona

Tapes
Salmó marinat amb salsa de iogurt i ous d’areng
Trufes de botifarra negra i poma verda
Mini biquini de tòfona, brie i pernil canari

Xef: Oriol Canillas
Hotel Amèrica Barcelona
c/ Provença 195, Barcelona

Tapes
Bunyol de formatge de cabra farcit de pesto
Gamba embolicada amb patata cruixent i base de romesco
Torradeta de bacallà amb olivada negra, tomàquet sec i gelea d’oli d’oliva

Xef: Jordi Escudé
Hotel Barcelona Princess
av. Diagonal, 1, Barcelona

Tapes
Musclos amb aroma de gingebre i llimona
Croquetes de Mallorca
Terrina d’ànec, foie i pera

Xef: Pedro Montoliu
Hotel B-Hotel
Gran Via de les Corts Catalanes, 389-391, Barcelona

Tapes
Mini Hamburgueses
Daus de salmó marinat a casa amb wasabi
Didalet de meló i menta amb cruixent de pernil

Xef: Jordi Gil
Hotel Condes de Barcelona (Alaire)
Passeig de Gràcia 73-75, Barcelona

Tapes
Croquetes de foie i ceps, de xoriço, camembert i mel
Llagostins cruixents amb fils de patata i salsa Thai amb xili
Patates braves amb salsa de chipotle i allioli

Xef: Carlos Fernández
H10 Art Gallery
Enric Granados 62-64, Barcelona

Tapes
Olives farcides de parmesà i tomàquet deshidratat
Dauets de bacallà amb olivada i tàperes
Dau de tonyina
en escabetx

Xef: Karim Essaoufi
H10 Casanova
Gran Via de les Corts Catalanes, 559, Barcelona

Tapes
Dau de salmó marinat amb escuma de formatge parmesà
Mozzarella arrebossada amb tapenade d’olives negres i melmelada de tomàquet
Bombó de foie amb compota suau de poma

Xef: Joan Tormo
H10 Itaca
Av. de Roma, 22, Barcelona

Tapes
Tempura de llagostins i espàrrecs amb salsa romesco
Patates braves amb allioli d’all rostit
Croquetes de carn d’olla

Xef: Hèctor Màrmol
H10 Montcada
Via Laietana, 24, Barcelona

Tapes
Truita de patates amb pernil ibèric i ceba caramel·litzada
Croquetes de bacallà amb allioli de pinyons
Cucurutxo de calamars cruixents

Xef: John López
H10 Port Vell
Pas de Sota Muralla, 9, Barcelona

Tapes
Xips de patata amb dues salses
Broqueta de seitó amb vinagre i oliva farcida de pebrot
Farcellet de salmó fumat amb aroma de fonoll

Xef: Miriam González
Cram Hotel
c/ Aribau 54, Barcelona

Tapes
Hamburguesa de calibre petit, aromatitzada a la tailandesa
Patates fregides amanides amb pols de vinagre balsàmic
Calamarsets a l’andalusa servits amb un allioli perfumat amb citronel·la

Xef: Jordi Cruz
Hotel Duquesa de Cardona
Passeig de Colom 12, Barcelona

Tapes
Gotet de salmorejo
I love New York (entrepà vertical de rosbif, ruca, tomàquet i curri)
Cucurutxo de calamars a la romana

Xef: Santi Olivella
Hotel España (Alaire Ramblas)
c/ Sant Pau 9-11, Barcelona

Tapes
Llagostins amb fil de patata
Calamars a l’andalusa
Croquetes de la fonda

Xef: Xavier Sender
Grand Hotel Central
Via Laietana 30, Barcelona

Tapes
Broqueta de síndria i tomàquets cirerol
Xapata de mozzarella i tòfona
La nostra ensalada russa

Xef: Aldana Dalla Ba
Hotel Ohla
Via Laietana 49, Barcelona

Tapes
Sopa freda de meló, formatge idiazabal i anxoves
La paperina de braves a la nostra manera
Pop a la brasa amb patates emmascarades

Xef: Xavier Franco
Hotel Pulitzer
c/ de Bergara, 8, Barcelona

Tapes
“Nachos” de tomàquet i guacamole
Les Bravíssimes del Visit Up
Farcellets (rotlles de pa de sègol amb formatge fresc i salmó fumat)

Xef: Rafael Valle
Hotel W Barcelona (Bravo)
Pl. Rosa dels Vents 1, Barcelona

Tapes
Ostres amb “cebiche”
Croquetes de pollastre rostit
Ensalada russa amb cranc reial

Xef: Carles Abellán
Hotel SB Diagonal Zero
Pl. del llevant s/n, Barcelona

Tapes
Bastonets d’albergínies amb mel de canya
Hummus amb papadum
Croquetes casolanes

Xef: Xavier Alcalà
Gallery Hotel
c/ Rosselló 249, Barcelona

Tapes
Patates braves Gallery
Aletes de pollastre amb tandoor
Daus de caçó en adob morú

Xef: Pablo Tomás
Hotel Granvia
Gran Via de les Corts Catalanes, 642, Barcelona

Tapes
Mini xapates amb albergínia, tomàquet i formatge de cabra
Croquetes de ceps
“Nachos” amb guacamole i formatge

Xef: Marta Capellades
Silken Gran Hotel Havana Central
Gran Via de les Corts Catalanes, 647, Barcelona

Tapes
Croquetes Havana
Olives gordal
Mini hamburgueses

Xef: Guillermo Olalla
Hotel Hilton Barcelona
Av. Diagonal, 589-591, Barcelona

Tapes
Oliva gordal, ceba confitada i seitó
Dau de salmó fumat amb caviar d’oli d’oliva
Blini amb formatge botàs, tomàquet sec i espàrrec de marge

Xef: Cristóbal Pío
Hotel SB Icària Barcelona
Av. d’Icària, 195, Barcelona

Tapes
Mini hamburguesa de vedella amb dau de foie dins d’un panet
Dau de tonyina vermella amb salsa teriyaki i wasabi
Llagostí amb cruixent de patata i maionesa de llima i soja

Xef: Jaume Beltrán
Hotel SB Plaza Europa
Carrer de les Ciències, 11, Hospitalet de Llobregat

Tapes
Gotet de sopa de maduixes amb bombó de foie i encenalls de llima
Croqueta casolana de bolets amb crema de formatge de cabra
Broqueta de tempura de llagostí amb salsa dolça de cítrics

Xef: Raúl Sotelo
Hotel Indigo Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 629, Barcelona

Tapes
Mini hamburguesa d’ànec amb pesto
Galtes entatxonades amb cruixent de blat de moro
Croqueta de rap i llagostins amb espàrrec de marge a la planxa

Xef: Diego Estevez
Hotel Miramar Barcelona
Pl. de Carlos Ibáñez, Barcelona

Tapes
Cansalada ibèrica confitada amb foie i pera caramel·litzada
Encenalls de pernil de gla amb pa de vidre
Timbal de guacamole amb anelles d’anxoves del Cantàbric

Xef: Ramdane Doudou
Pestana Arena Barcelona
Consell de Cent, 51-53, Barcelona

Tapes
Broqueta de pollastre i llagostins amb oli de vainilla
Dauets de tempura de bacallà amb mel de romaní i pebre vermell de la Vera
Bocí de melós de vedella amb caviar d’oli d’oliva i salsa de porto

Xef: Walid Bergadi
Hotel Rey Juan Carlos I
Av. Diagonal, 661-671, Barcelona

Tapes
Vermut The Terrace
Bolet i espàrrec a la brasa, pernil ibèric i sofregit mediterrani
Hamburguesa de Nebraska a la pedra

Xef: Claudio Aguirre
Vincci Gala
Ronda Sant Pere, 32, Barcelona

Tapes
Bombó de foie i praliné d’ametlla sobre confitura de tomàquet
Daus de salmó marinat amb cítrics, cremós d’alvocat i alga goma wakame
Gamba embolicada amb fil de patata i salsa Thai amb xili

Xef: Miguel Ángel García

Si voleu consultar el programa oficial complet i descarregar-vos-ho, podeu fer-ho a través del següent PDF.

OPINIÓ PERSONAL
Si bé és cert que en alguns casos la ració de tapes és una mica escassa, a la nostra manera de veure, i segons l’experiència viscuda en edicions anteriors, Vespres Inedit’s és una magnífica opció per gaudir, a un interessant preu, tant de les excel·lents tapes d’autor com de l’entorn on es degusten i que en la majoria dels casos ofereixen unes impressionants vistes d’alguns dels llocs més carismàtics de Barcelona.

Galeria de fotos

Mapa dels hotels i resum



Veures les terrasses d’hotels Vespres Inedit’s 2014 en un mapa més gran

Quan: del 10 de juliol al 3 d’agost (de 18:00h a 21:00h).
On: en les terrasses de 30 hotels de Barcelona.
Preu del menú: 20,00€.

No Comment

Comments are closed.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor.