Vespres Inedit’s 2016. Encara que una mica més tard del que ha estat habitual durant els últims anys, aquest estiu torna a celebrar-se Vespres Inedit’s, l’atractiva iniciativa gastronòmica on les millors terrasses dels hotels de Barcelona tornaran a oferir un fantàstic menú per a dues persones basada en tres tapes d’autor.
L’edició 2014 de Vespres Inedit’s tindrà lloc tots els dies des del 10 de juliol fins al 3 d’agost, encara que únicament de 18:00h a 21:00h del vespre. Així doncs, gràcies al patrocini d’Estrella Damm i a la col·laboració dels 30 hotels de 4 i 5 estrelles que hi participen (el doble que l’any passat), comptarem amb un total de 25 dies per gaudir de les diferents propostes gastronòmiques.
Cervesa Damm Inedit (ampolla de 75 cl.)
Tres tapes d’autor (varien segons l’hotel)
€ Preu: 20,00€ (10,00€ / persona)
Hotels participants a Vespres Inedit’s 2014
Us hem preparat una selecció completa de les terrasses dels hotels participants en aquesta nova edició de Vespres Inedit’s. En ella trobareu les tapes d’autor que ofereix cadascun dels hotels i el nom del xef responsable de la seva elaboració. A més, al final de l’article trobareu un complet mapa perquè, un cop hagueu decidit a quina terrassa o terrasses voleu anar, pugueu situar-les fàcilmente.
c/ Balmes 103-105, Barcelona
Tapes
Sardina marinada amb soja i ceba
vermella tendra
Ravioli de guisat de cua de vedella amb el suc i idiazabal
La nostra versió dels “nachos”
Filippo Ghidoni Xef:
Passeig de Gràcia 132, Barcelona
Tapes
Salmó marinat amb salsa de iogurt i ous d’areng
Trufes de botifarra negra i poma verda
Mini biquini de tòfona, brie i pernil canari
Oriol Canillas Xef:
c/ Provença 195, Barcelona
Tapes
Bunyol de formatge de cabra farcit de pesto
Gamba embolicada amb patata cruixent i base de romesco
Torradeta de bacallà amb olivada negra, tomàquet sec i gelea d’oli d’oliva
Jordi Escudé Xef:
av. Diagonal, 1, Barcelona
Tapes
Musclos amb aroma de gingebre i llimona
Croquetes de Mallorca
Terrina d’ànec, foie i pera
Pedro Montoliu Xef:
Gran Via de les Corts Catalanes, 389-391, Barcelona
Tapes
Mini Hamburgueses
Daus de salmó marinat a casa amb wasabi
Didalet de meló i menta amb cruixent de pernil
Jordi Gil Xef:
Passeig de Gràcia 73-75, Barcelona
Tapes
Croquetes de foie i ceps, de xoriço, camembert i mel
Llagostins cruixents amb fils de patata i salsa Thai amb xili
Patates braves amb salsa de chipotle i allioli
Carlos Fernández Xef:
Enric Granados 62-64, Barcelona
Tapes
Olives farcides de parmesà i tomàquet deshidratat
Dauets de bacallà amb olivada i tàperes
Dau de tonyina
en escabetx
Karim Essaoufi Xef:
Gran Via de les Corts Catalanes, 559, Barcelona
Tapes
Dau de salmó marinat amb escuma de formatge parmesà
Mozzarella arrebossada amb tapenade d’olives negres i melmelada de tomàquet
Bombó de foie amb compota suau de poma
Joan Tormo Xef:
Av. de Roma, 22, Barcelona
Tapes
Tempura de llagostins i espàrrecs amb salsa romesco
Patates braves amb allioli d’all rostit
Croquetes de carn d’olla
Hèctor Màrmol Xef:
Via Laietana, 24, Barcelona
Tapes
Truita de patates amb pernil ibèric i ceba caramel·litzada
Croquetes de bacallà amb allioli de pinyons
Cucurutxo de calamars cruixents
John López Xef:
Pas de Sota Muralla, 9, Barcelona
Tapes
Xips de patata amb dues salses
Broqueta de seitó amb vinagre i oliva farcida de pebrot
Farcellet de salmó fumat amb aroma de fonoll
Miriam González Xef:
c/ Aribau 54, Barcelona
Tapes
Hamburguesa de calibre petit, aromatitzada a la tailandesa
Patates fregides amanides amb pols de vinagre balsàmic
Calamarsets a l’andalusa servits amb un allioli perfumat amb citronel·la
Jordi Cruz Xef:
Passeig de Colom 12, Barcelona
Tapes
Gotet de salmorejo
I love New York (entrepà vertical de rosbif, ruca, tomàquet i curri)
Cucurutxo de calamars a la romana
Santi Olivella Xef:
c/ Sant Pau 9-11, Barcelona
Tapes
Llagostins amb fil de patata
Calamars a l’andalusa
Croquetes de la fonda
Xavier Sender Xef:
Via Laietana 30, Barcelona
Tapes
Broqueta de síndria i tomàquets cirerol
Xapata de mozzarella i tòfona
La nostra ensalada russa
Aldana Dalla Ba Xef:
Via Laietana 49, Barcelona
Tapes
Sopa freda de meló, formatge idiazabal i anxoves
La paperina de braves a la nostra manera
Pop a la brasa amb patates emmascarades
Xavier Franco Xef:
c/ de Bergara, 8, Barcelona
Tapes
“Nachos” de tomàquet i guacamole
Les Bravíssimes del Visit Up
Farcellets (rotlles de pa de sègol amb formatge fresc i salmó fumat)
Rafael Valle Xef:
Pl. Rosa dels Vents 1, Barcelona
Tapes
Ostres amb “cebiche”
Croquetes de pollastre rostit
Ensalada russa amb cranc reial
Carles Abellán Xef:
Pl. del llevant s/n, Barcelona
Tapes
Bastonets d’albergínies amb mel de canya
Hummus amb papadum
Croquetes casolanes
Xavier Alcalà Xef:
c/ Rosselló 249, Barcelona
Tapes
Patates braves Gallery
Aletes de pollastre amb tandoor
Daus de caçó en adob morú
Pablo Tomás Xef:
Gran Via de les Corts Catalanes, 642, Barcelona
Tapes
Mini xapates amb albergínia, tomàquet i formatge de cabra
Croquetes de ceps
“Nachos” amb guacamole i formatge
Marta Capellades Xef:
Gran Via de les Corts Catalanes, 647, Barcelona
Tapes
Croquetes Havana
Olives gordal
Mini hamburgueses
Guillermo Olalla Xef:
Av. Diagonal, 589-591, Barcelona
Tapes
Oliva gordal, ceba confitada i seitó
Dau de salmó fumat amb caviar d’oli d’oliva
Blini amb formatge botàs, tomàquet sec i espàrrec de marge
Cristóbal Pío Xef:
Av. d’Icària, 195, Barcelona
Tapes
Mini hamburguesa de vedella amb dau de foie dins d’un panet
Dau de tonyina vermella amb salsa teriyaki i wasabi
Llagostí amb cruixent de patata i maionesa de llima i soja
Jaume Beltrán Xef:
Carrer de les Ciències, 11, Hospitalet de Llobregat
Tapes
Gotet de sopa de maduixes amb bombó de foie i encenalls de llima
Croqueta casolana de bolets amb crema de formatge de cabra
Broqueta de tempura de llagostí amb salsa dolça de cítrics
Raúl Sotelo Xef:
Gran Via de les Corts Catalanes, 629, Barcelona
Tapes
Mini hamburguesa d’ànec amb pesto
Galtes entatxonades amb cruixent de blat de moro
Croqueta de rap i llagostins amb espàrrec de marge a la planxa
Diego Estevez Xef:
Pl. de Carlos Ibáñez, Barcelona
Tapes
Cansalada ibèrica confitada amb foie i pera caramel·litzada
Encenalls de pernil de gla amb pa de vidre
Timbal de guacamole amb anelles d’anxoves del Cantàbric
Ramdane Doudou Xef:
Consell de Cent, 51-53, Barcelona
Tapes
Broqueta de pollastre i llagostins amb oli de vainilla
Dauets de tempura de bacallà amb mel de romaní i pebre vermell de la Vera
Bocí de melós de vedella amb caviar d’oli d’oliva i salsa de porto
Walid Bergadi Xef:
Av. Diagonal, 661-671, Barcelona
Tapes
Vermut The Terrace
Bolet i espàrrec a la brasa, pernil ibèric i sofregit mediterrani
Hamburguesa de Nebraska a la pedra
Claudio Aguirre Xef:
Ronda Sant Pere, 32, Barcelona
Tapes
Bombó de foie i praliné d’ametlla sobre confitura de tomàquet
Daus de salmó marinat amb cítrics, cremós d’alvocat i alga goma wakame
Gamba embolicada amb fil de patata i salsa Thai amb xili
Miguel Ángel García Xef:
Si voleu consultar el programa oficial complet i descarregar-vos-ho, podeu fer-ho a través del següent PDF.
Si bé és cert que en alguns casos la ració de tapes és una mica escassa, a la nostra manera de veure, i segons l’experiència viscuda en edicions anteriors, Vespres Inedit’s és una magnífica opció per gaudir, a un interessant preu, tant de les excel·lents tapes d’autor com de l’entorn on es degusten i que en la majoria dels casos ofereixen unes impressionants vistes d’alguns dels llocs més carismàtics de Barcelona.
Galeria de fotos
Mapa dels hotels i resum
Veures les terrasses d’hotels Vespres Inedit’s 2014 en un mapa més gran
Quan: del 10 de juliol al 3 d’agost (de 18:00h a 21:00h).
On: en les terrasses de 30 hotels de Barcelona.
Preu del menú: 20,00€.
No Comment