Em fa molta il·lusió presentar-vos el segon sorteig, sí, heu sentit bé, segon sorteig, que organitzem a irBarcelona aquest mes de desembre. Alhora de preparar aquest segon sorteig vaig pensar que hi havia poques coses més idònies i suculentes en aquesta època de l’any que un lot de Nadal.

La panera de Nadal i els seus productes

Proporcionats pel Museu Gastronòmic de Barcelona, els 8 productes gourmet de gran qualitat que conté el lot de Nadal estan elaborats per productors catalans. A continuació us indiquem quins són els productes que s’inclouen en la cistella.

Lot Nadal 2014

  • CAVA “AGUSTÍ TORELLÓ” BRUT RESERVA
  • OLI D’OLIVA VERGE EXTRA “DEGUSTUS” (500 ml.)
  • VI NEGRE “LOPETITÓ PASCONA” DO MONTSANT
  • TURRÓ DUR D’AGRAMUNT “VICENS”
  • MELMELADA DE MORES “AL POT PETIT HI HA…”
  • FORMATGE GARROTXA “MAS ROVIRA”
  • FULLES DE XOCOLATA BLANCA AMB MADUIXA “CASA AMATLLER”
  • ANXOVES DE L’ESCALA

¿Cómo participar en el sorteig?

Doncs és molt fàcil, només has de registrar-te abans de les 23:59 del 15/12/2014 (hora catalana) en el sorteig, indicant el teu nom i email en el formulari que us adjuntem a continuació i confiar en la vostra bona sort! ;). Per la meva part, només em falta desitjar-vos que tingueu unes molt bones festes!

Guanyador/a
Irene Martí

Bases del sorteig

Es sorteja una única panera composta per un total de 8 productes.
En l’hipotètic cas que el guanyador fos d’un país on transportar un cert producte suposés un problema per motius aliens a irBarcelona, aquest, previ avís al premiat, es substituiria per un altre producte d’igual valor.
El període per registrar-se al sorteig finalitza el dilluns 15/12/2014 a las 23:59 (hora catalana).
El sorteig es realitzarà el 16/12/2014 a través de l’aplicació Sortea2, publicant-se el nom del guanyador el mateix dia en aquest mateix article, a més de en el nostre compte de Twitter i pàgina de Facebook.
El mateix dia 16/12/2014 ens posarem en contacte amb el guanyador, que tindrà un termini màxim de 48 hores per contestar al nostre email i indicar una adreça física on poder enviar el lot de Nadal (sense cap cost per al premiat ).
L’email que cada participant inclogui al formulari de registre del sorteig passarà a formar part de la nostra base de dades, utilitzant-se únicament per a l’enviament de la nostra newsletter informativa sobre les publicacions que anem realitzant així com sobre esdeveniments d’interès que tinguin lloc a Barcelona i altres sortejos que organitzem. En cap cas l’email es cedirà a una altra empresa o institució aliena a irBarcelona.
EL MUSEU GASTRONÒMIC

El Museu Gastronòmic, inaugurat tot just fa un parell de mesos per les seves tres impulsores, l’Anna, la Cristina i la Carme, a més de realitzar les funcions de museu, amb els seus panells explicatius sobre els productes gastronòmics més característics i típics de Catalunya, vol i aconsegueix ser un espai de reconeixement de la nostra cultura gastronòmica, organitzant-se multitud d’activitats on es dóna valor als autèntics protagonistes del museu, els productes i els seus productors.

http://museugastronomic.cat
Facebook
Twitter