Sorteig d’un lot de Nadal de productes gourmet catalans

Em fa molta il·lusió presentar-vos el segon sorteig, sí, heu sentit bé, segon sorteig, que organitzem a irBarcelona aquest mes de desembre. Alhora de preparar aquest segon sorteig vaig pensar que hi havia poques coses més idònies i suculentes en aquesta època de l’any que un lot de Nadal.

La panera de Nadal i els seus productes

Proporcionats pel Museu Gastronòmic de Barcelona, els 8 productes gourmet de gran qualitat que conté el lot de Nadal estan elaborats per productors catalans. A continuació us indiquem quins són els productes que s’inclouen en la cistella.

Lot Nadal 2014

CAVA “AGUSTÍ TORELLÓ” BRUT RESERVA
OLI D’OLIVA VERGE EXTRA “DEGUSTUS” (500 ml.)
VI NEGRE “LOPETITÓ PASCONA” DO MONTSANT
TURRÓ DUR D’AGRAMUNT “VICENS”
MELMELADA DE MORES “AL POT PETIT HI HA…”
FORMATGE GARROTXA “MAS ROVIRA”
FULLES DE XOCOLATA BLANCA AMB MADUIXA “CASA AMATLLER”
ANXOVES DE L’ESCALA

¿Cómo participar en el sorteig?

Doncs és molt fàcil, només has de registrar-te abans de les 23:59 del 15/12/2014 (hora catalana) en el sorteig, indicant el teu nom i email en el formulari que us adjuntem a continuació i confiar en la vostra bona sort! ;). Per la meva part, només em falta desitjar-vos que tingueu unes molt bones festes!

Guanyador/a
Irene Martí

Bases del sorteig

Es sorteja una única panera composta per un total de 8 productes.
En l’hipotètic cas que el guanyador fos d’un país on transportar un cert producte suposés un problema per motius aliens a irBarcelona, aquest, previ avís al premiat, es substituiria per un altre producte d’igual valor.
El període per registrar-se al sorteig finalitza el dilluns 15/12/2014 a las 23:59 (hora catalana).
El sorteig es realitzarà el 16/12/2014 a través de l’aplicació Sortea2, publicant-se el nom del guanyador el mateix dia en aquest mateix article, a més de en el nostre compte de Twitter i pàgina de Facebook.
El mateix dia 16/12/2014 ens posarem en contacte amb el guanyador, que tindrà un termini màxim de 48 hores per contestar al nostre email i indicar una adreça física on poder enviar el lot de Nadal (sense cap cost per al premiat ).
L’email que cada participant inclogui al formulari de registre del sorteig passarà a formar part de la nostra base de dades, utilitzant-se únicament per a l’enviament de la nostra newsletter informativa sobre les publicacions que anem realitzant així com sobre esdeveniments d’interès que tinguin lloc a Barcelona i altres sortejos que organitzem. En cap cas l’email es cedirà a una altra empresa o institució aliena a irBarcelona.
EL MUSEU GASTRONÒMIC

El Museu Gastronòmic, inaugurat tot just fa un parell de mesos per les seves tres impulsores, l’Anna, la Cristina i la Carme, a més de realitzar les funcions de museu, amb els seus panells explicatius sobre els productes gastronòmics més característics i típics de Catalunya, vol i aconsegueix ser un espai de reconeixement de la nostra cultura gastronòmica, organitzant-se multitud d’activitats on es dóna valor als autèntics protagonistes del museu, els productes i els seus productors.

http://museugastronomic.cat
Facebook
Twitter

No Comment

Comments are closed.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright