Sorteig del Nou Calendari de Barcelonink 2015

Just fa una any per aquestes dates vaig tenir l’oportunitat d’organitzar el primer sorteig a irBarcelona. Es tractava d’un calendari de Barcelonink, molt original i amb un estil propi molt marcat que va tenir un gran èxit, així que per celebrar-ho hem pensat que gens millor que sortejar 3 exemplars del nou calendari de Barcelonink de 2015.

Del seu artista, Xavi Julià, és molt possible que ja hàgiu sentit parlar abans, sigui gràcies a alguna de les seves publicacions que compartim a les nostres xarxes socials o per haver vist algun dels seus treballs, cada vegada més importants i rellevants, en altres mitjans.

calendari Barcelonink 2015

L’ús de la tinta xinesa, unit al personal estil amb els que el Xavi impregna a tots els seus dibuixos i al marc triat per a la seva temàtica, una barreja entre la Barcelona més turística i la més autèntica, sembla ser la fórmula del seu èxit. Estem convençuts que és així però amb això no n’hi ha prou, ja que falten altres ingredients fins i tot més importants; treball, passió i professionalitat, la qual cosa sens dubte possibiliten el magnífic resultat final de la seva obra.

El Calendari de 2015

El calendari de 2015 tal com va succeir amb l’anterior ha estat produït totalment per Xavi, una mostra més de l’afecte que dedica a cadascun dels seus treballs i projectes. Els 12 dibuixos de Barcelona que acompanyen a cada mes han estat fets en ple carrer ja que, segons pròpies paraules del Xavi això li “possibilita captar millor les sensacions que percep del lloc que dibuixa i del seu entorn” plasmant-se després en el resultat final.

Els 12 dibuixos del calendari

CASA DE LES PUNXES
WTC I AERI DEL PORT
SANTA MARIA DEL MAR
POLÍGON CANYELLES
MERCAT SANTA CATERINA
MACBA
POBLESEC I LES 3 XEMENEIES
SAGRADA FAMÍLIA
TIBIDABO
SANT PAU DEL CAMP
FÀBRICA CIMENT MONTCADA I REIXAC
SANTA EULÀLIA DE VILAPICINA
CARACTERÍSTIQUES

Elaboració: portada + 12 làmines + peanya, unit per espiral blanca.
Dimensiones: 14,7 cm. x 14 cm.
Impresión: digital sobre papel “Canson” de 200 gr.
Idioma: castellà, català i anglès.

Com participar en el sorteig?

Per poder participar en el sorteig d’un dels tres calendaris de Barcelonink 2015 únicament heu de registrar-vos, fins a les 23:59 del 17/12/2014 (hora catalana) a través del següent formulari, indicant el vostre nom i el vostre email perquè, en el cas que tingueu la sort de guanyar un d’aquests calendaris, puguem contactar directament amb vosaltres.

Guanyadors
Francisco Alcalá
Alfons Trigas
Susanna Zeta

Galeria de fotos del calendari

Bases del sorteig

Se sortegen tres calendaris (iguals) de Barcelonink de l’any 2015.
És possible registrar-se per participar en el sorteig fins a les 23:59 del dimecres 17/12/2014 (hora catalana.
Els tres guanyadors es triaran a través de Sortea2 el dijous 18/12/2014 i els seus noms els publicarem a la nostra pàgina de Facebook, al nostre compte de Twiter i en aquest mateix article.
Es contactarà amb els guanyadors dels calendaris el mateix 18/12/2014 i tindran un termini màxim de 48 hores per contestar al missatge, indicant-nos una adreça física on puguem enviar el calendari (sense cap cost per al premiat).
L’email proporcionat per cada participant quedarà registrat al nostre Butlletí (del que us podreu donar de baixa sempre que vulgueu en un únic pas, de forma ràpida i senzilla). En cap cas el vostre email es proporcionarà a tercers (una altra empresa o entitat) i només servirà perquè puguem notificar-vos la publicació d’algun dels articles relacionats amb Barcelona que anem publicant així com la programació d’esdeveniments d’interès cultural a la ciutat i informació sobre altres sorteigs que organitzem.

Xavi Julià

Xavi Julià
De Barcelona, concretament de Nou Barris i llicenciat en belles arts, Xavi Julià és conegut principalment pels seus dibuixos i murals de Barcelona fets en tinta xinesa encara que també domina la pintura a l’oli, com ha demostrat en diversos dels seus treballs.
Web: Barcelonink
Facebook: facebook.com/barcelonink

No Comment

Comments are closed.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright