Sorteig de 3 calendaris de Barcelona obra de Barcelonink

Són molts mesos treballant a irBarcelona i, mica en mica, vaig ultimant alguns dels temes que encara tenia pendents, com per exemple, el de l’organització de sortejos periòdics com a petita mostra d’agraïment per a tots aquells que ens seguiu des de fa temps (ja sigui a través de la pàgina de Facebook, Google+, Twitter o de la Newsletter), i com a atractiu perquè el nombre de persones que ens segueix i participa sigui cada vegada més nombrós.

El nostre primer sorteig

Per aquest motiu estic content de poder presentar-vos el primer sorteig que organitzem. Es tracte de tres calendaris de Barcelona de l’any 2014 realitzats per l’artista Xavi Julià, ànima matter de Barcelonink. Desprès de diversos dubtes sobre què sortejar crec que hem escollit un bon regal, ja que a més a més d’estar estretament relacionat amb Barcelona i amb l’arribada del proper any també serveix com aparador per a un jove artista, enamorat de la ciutat, i del treball a través del qual aconsegueix reflectir l’amor i la passió que sent per la ciutat.

gener, calendari Barcelonink 2014

El calendari ha estat dibuixat amb tinta xinesa (sense dubtes l‘especialitat d‘en Xavi Julià) i dissenyat de principi a fi pel seu creador, i us podem assegurar que ho ha fet cuidant al màxim cadascun dels detalls.

Els 12 dibuixos que acompanyen cadascuna de les pàgines del calendari estan realitzats al carrer (que és com acostuma a treballar en Xavi) per tal de, com ell mateix ens va confessar, poder valdre’s de totes les sensacions que percep, un aspecte que l’ajuda a captar l’essència del lloc i que acaba reflectint-se en el resultat final.

Entre els diferents dibuixos del calendari es troben indrets tant turístics com la Casa Milà o La Rambla així com d’altres menys coneguts i fotografiats per l’artista, com les cases barates de Nou Barris, però que són igualment representatius de la nostra ciutat.

Característiques del calendari

Portada + 12 làmines + suport, unit per espiral blanca.
Dimensions: 14,7 x 14 cm
Impressió digital sobre paper setinat de 250 gr.

Galeria de fotos del calendari

Com podem participar en el sorteig?

Per aconseguir un d’aquests tres calendaris únicament haureu de registrar-vos en el sorteig, teniu temps fins a les 23:59 de l’11/12/2013 (hora peninsular espanyola), a través del següent formulari indicant el vostre nom i el vostre email per tal que, en el cas de ser un dels afortunats, puguem contactar directament amb vosaltres.

Guanyadors
Verónica Tudela
Merche Félix
Rafael Ferrer

Bases del sorteig

  • Es sortegen tres calendaris (iguals) de Barcelonink de l’any 2014.
  • Es pot participar en el sorteig fins a les 23:59 de l’11/12/2013 (hora peninsular espanyola).
  • Els tres guanyadors s’escolliran a través del Sortea2, el dijous 12/12/2013, i els seus noms es publicaran a la pàgina de Facebook de irBarcelona i en aquest mateix article.
  • Un cop realitzat el sorteig es contactarà amb els tres guanyadors mitjançant un email, els quals tindran un plaç màxim de 48 hores per contestar i acceptar el premi que s’enviarà mitjançant correu ordinari a la direcció indicada per cada guanyador i sense costos per a ells.
  • La participació en el sorteig inclou la subscripció a la nostra newsletter (de la qual us podreu donar de baixa sempre que vulgueu de forma ràpida i senzilla), on, de forma setmanal, s’informa de la publicació de l’article setmanal que acostumem a redactar, sempre relacionat amb algun dels indrets de Barcelona que més ens han cridat l’atenció i que hem visitat o sobre qualsevol de les activitats que es poden realitzar a la ciutat o bé esdeveniments d’interès que s’organitzen.

L’artista

Xavi Julià

Nom: Xavi Julià
Llicenciat en belles arts, especialista en realitzar pintures a l’oli, pintures murals i dibuixos amb tinta xinesa, que ha decidit fer el que més li agrada, dibuixar cadascun dels racons de Barcelona a través del seu particular estil.
Web: Barcelonink
Email: hola@barcelonink.com.
Telf: 699.856.884.
T‘agradaria col·laborar amb nosaltres per organitzar algun concurs o sorteig?

T’agradaria col·laborar amb nosaltres per organitzar algun concurs o sorteig?
Si ets un artista d’alguna obra que guardi certa relació amb Barcelona i estàs interessat en realitzar algun tipus de col·laboració amb irBarcelona, com concursos o sortejos, no dubtis en contactar amb nosaltres.

No Comment

Comments are closed.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright