Sala de Cinema Italià als Cinemes Boliche de Barcelona

A partir d’avui, divendres 15 de novembre els mítics Cinemes Boliche de Barcelona dedicaran, de manera exclusiva, una de les seves 4 sales a la projecció de películes i documentals en italià amb subtitulats en català.

Inaugurat l’Any 1998 els Cinemes Boliche es van veure obligats a tancar 10 Anys de la seva obertura però a mitjans d’aquest any va torna a obrir les seves portes amb aires renovats.

En aquesta nova etapa, totes les pel·lícules que s’exhibeixin a qualsevol de les seves sales ho farà en verisó original subtitulada al català (v.o.s.c.), combinant peliculas d’autor amb la d’altres títolsmés comercials, amb el clar objectiu de consolidar un públic fidel al cinema independent, molt més habituat a assistir a sessions de cinema en versió original, amb el d’atraure a un públic aficionat al cinema més comercial, cada vegada més interessat en escoltar als seus ídols en versió original.

entrada Cinemes Boliche

Inauguració de la sala de cinema italià

Per informar d’aquesta dedicació al cinema italià es va fer una presentació oficial a la qual vam ser convidats. En ella es va projectar la pel·lícula Alì ha gli occhi azzurri (Alì té els ulls blaus), de Claudio Giovannesi, una magnífica pel·lícula de denúncia social i que és la pel·lícula escollida per inaugurar, el divendres 15 de novembre, aquesta dedicació al cinema italià de la sala número 4 dels Cinemes Boliche.

Programació de les pel·lícules italianes durant el 2013

  • Good As You (a partir del 29/11/2013)
  • La Scomparsa di Patò (a partir del 13/12/2013)
  • Il Sole Dentro (a partir del 27/12/2013)

Pel que fa a l’inici de l’any 2014 es celebrarà la mostra “Mese del documentari” on es projectaran els, considerats com, 5 millors documentals italians de l’any 2013. Finalitzada la mostra tornaran a projectar-se pel·lícules, entre les que destaquen “La gran quercia”, “Italian Movies” o “BenUr”.

Recomanació
Un dels atractius d’aquest cinema d’ambient familiar és el seu bar que en el qual us recomanem que us assegueu en algun dels seus tamborets blancs i us prengueu alguna cosa mentre espereu al típic amic que sempre arriba una mica tard ;).

Galeria de fotos

Resum, mapa i com arribar-hi?

Sala de Cinema Italià als Cinemes Boliche
bolichecinemes.cat
Facebook Cinemes Boliche
Preu
De 6,00€ a 7,50€ depenent del dia i de la sessió.
Direcció: av. Diagonal, 508 Barcelona.
Com arribar-hi?
Metro: Diagonal (línies 3 i 5).
FGC: Gràcia i Provença.
Autobús: línies 6, 7, 15, 27, 32, 33, 34 58 i 64.
Telèfon de contacte: 93. 217.19.29.
Email: bolichecines@bolichecinemes.cat.
Horari: diferents sessions tots els dies de la setmana.

No Comment

Comments are closed.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright