Actualització 02 febr. 2020

Si esteu buscant una experiència que us permeti recórrer una determinada zona de Barcelona o fins i tot diverses zones de la ciutat, així com si voleu realitzar una visita guiada a un museu, edifici històric o altres llocs de gran interès turístic i cultural de Barcelona i Catalunya la millor opció és la de fer un tour privat guiat i totalment a mida. Per això, des de irBarcelona i amb la col·laboració de les millors empreses especialitzades del sector i sempre dutes a terme per guies oficials de Turisme de Catalunya gestionem la ruta a mida que necessiteu.

Reserva el teu “recorregut” a mida o sol·licita més informació

Per gaudir de l’experiència que suposa participar en un tour privat per la ciutat, voltants o fins i tot una escapada per Catalunya (com per exemple algun poble costaner de Barcelona o de la Costa Brava o un dels encantadors pobles del Pirineus Català) només heu d’emplenar els camps del formulari que trobareu a continuació. Una vegada emplenat i enviat, el vostre email vindrà llegit i analitzat de forma totalment personalitzada pel nostre equip.

Atenció, dedicació i professionalitat Made in irBarcelona

Igual que fem amb els continguts que trobeu a la nostra Web posem la màxima atenció, dedicació i professionalitat en la gestió d’aquests recorreguts.

  DATA (si la saps)
  PART DEL DIA
  NOMBRE DE PERSONES
  IDIOMA

  En funció del tipus de ruta o recorregut sol·licitat i davant possibles dubtes o preguntes que ens pugueu realitzar és probable que nosaltres mateixos us contactem per acabar d’aclarir-les. Si només es tracta d’ultimar certs detalls i programar el tour privat sol·licitat, serà la mateixa empresa especialitzada més adequada i escollida personalment per nosaltres la que us contactarà. També és possible que fins i tot sigui el mateix guia oficial assignat per a fer-vos de guia l’interlocutor que parlarà directament amb vosaltres.

  Beneficis i característiques dels nostres tours privats a mida

  TOURS TOTALMENT PERSONALITZATS
  RUTES EN EL TEU IDIOMA
  SEMPRE AMB GUIES OFICIALS
  EVITA LES CUES A L’ENTRADA AlS MUSEUS
  MÀXIMA SERIETAT I PROFESSIONALITAT
  FLEXIBILITAT TOTAL
  VISITA TOT EL QUE TENS PENSAT
  DESCOBREIX ALTRES LLOCS SUGGERITS PEL GUIA
  TAMBÉ VOLTANTS DE BARCELONA I RESTA DE CATALUNYA
  Accés prioritari a l’entrar a museus i llocs d’interès de Barcelona

  Un dels beneficis que comporta realitzar un tour amb un guia oficial és que, si voleu realitzar la visita a un museu o lloc d’interès turístic i cultural (Sagrada Familia, Park Güell, Museu Picasso, Casa Batlló, La Pedrera, etc.), tindreu un accés prioritari, evitant d’aquesta manera les llargues cues d’accés que es formen en les taquilles.

  Taula de preus d’alguns serveis (2020)

  SERVEI
  DIA LABORAL
  * DIA FESTIU
  RUTA DE 2 HORES
  177€
  190€
  RUTA DE 3 HORES
  190€
  210€
  RUTA DE 4 HORES
  202€
  240€
  RUTA DE 8 HORES
  420€
  481€
  HORA EXTRA
  47€
  58€
  EXCURSIÓ MITJA JORNADA (5H)
  233€
  267€
  EXCURSIÓ TOTA LA JORNADA (10H)
  348€
  437€

  L’import dels preus dels diferents serveis es mostren SENSE IVA.

  * Per dia festiu s’entén, els dissabtes, diumenges i dies festius del calendari.

  El preu de l’entrada d’accés als museus i les visites de pagament no està inclòs en el preu del servei de tour guiat

  Com és habitual en aquest tipus de serveis el preu del tour privat a mida no comprèn, en el cas que durant el recorregut així es produeixi, el preu de l’entrada a museus o altres llocs d’interès de pagament als quals s’accedeixi. Tampoc s’inclouen possibles despeses externes com el transport (si és necessari), les dietes o la gestió de reserva d’entrades.

  RUTAS 2 HORES: No les solem organitzar perquè és molt poc temps per poder realitzar una ruta sense presses i, en conseqüència, amb la qualitat que ens agrada oferir i que ens defineix.
  RUTAS 3 HORES: En principi no es recollirà al grup en el seu allotjament, sent el punt de trobada amb el guia en el lloc més idoni per poder començar el recorregut (d’aquesta manera ens assegurem d’aprofitar al màxim el temps i així es poden veure moltes més coses durant el tour).
  RUTAS 4 HORES ó MÉS: El punt de trobada serà l’allotjament on s’allotgi el grup o el lloc més idoni per als seus membres.

  Els preus dels recorreguts privats a mida és fix, fet pel qual resulta ideal per a grups d’amics, empreses o famílies nombroses (fins a un màxim de 25 persones) i quants més sigueu més a compte surt. Amb el propòsit de poder garantir-vos la disponibilitat dels guies encarregats de realitzar les passejades i visites així com el millor servei possible és recomanable que ens contacteu amb una antelació mínima de 15 dies.

  També per a grups de més de 25 persones

  En el cas que el grup pel qual que s’hagi d’organitzar un tour guiat per la ciutat sigui major de 25 persones (alguna cosa que sol ocórrer per a participants en congressos de visita a Barcelona així com treballadors als quals l’empresa vol organitzar una experiència per la ciutat) des de irBarcelona i sempre amb l’ajuda de les millors empreses del sector també ho podem gestionar. Depenent del nombre exacte de membres es pot optar per afegir algun guia més al grup o, si aquest és massa gran, dividir als participants del tour en diferents grups. Tots els detalls es poden detallar quan contacteu amb nosaltres i ens feu saber les característiques i particularitats del grup.