Cementiris de Barcelona

Barcelona és una ciutat que compta amb diversos cementiris: el cementiri de Montjuïc, el de Collserola, Poblenou, Els Corts, Sant Andreu, Sants, Horta i Sarrià i Sant Gervasi. Segurament un cementiri no és el lloc habitual on apropar-se quan un vol fer una visita a una ciutat, ja sigui la nostra o una altra, però en ciutats com París, Roma, Praga, Londres i en el cas que ens ocupa, Barcelona, visitar certs cementiris és una cosa que val molt la pena, tant pel seu interès històric com arquitectònic.

Cementiris d’interès històric i arquitectònic

Dels diferents cementiris de Barcelona ens agradaria destacar alguns d’ells, com són el Cementiri de Montjuïc i el de El Poblenou, tant per tractar-se de cementiris monumentals on es poden observar grans mausoleus i panteons de gran interès arquitectònic i històric, com per la quantitat de personatges il·lustres enterrats.


Tot i que es pot visitar qualsevol dels cementiris de la ciutat per lliure també es pot optar per fer-ho a través de la Ruta dels Cementiris de Barcelona (algunes fins i tot nocturnes), uns recorreguts organitzats per l’empresa gestora dels mateixos, Cementiris de Barcelona, que permet fer una visita guiada als cementiris del Poble Nou i de Montjuïc.

  • 2
    Shares
Cementiri de Montjuïc
Inaugurat l'any 1883, el Cementiri de Montjuïc rep el seu nom per trobar-se en la falda de la muntanya de Montjuïc, un lloc màgic de Barcelona que...

Leer más »

Cementiri del Poblenou
Situat al barri del Poblenou i a poca distància de la platja, el Cementiri del Poblenou, conegut també com cementiri Vell o de l'est, es va...

Leer más »

✅ ARTICKET BCN