Cementiris de Barcelona

Actualització 26 maig 2023

Barcelona és una ciutat que compta amb diversos cementiris: el cementiri de Montjuïc, el de Collserola, Poblenou, Els Corts, Sant Andreu, Sants, Horta i Sarrià i Sant Gervasi. Segurament un cementiri no és el lloc habitual on apropar-se quan un vol fer una visita a una ciutat, ja sigui la nostra o una altra, però en ciutats com París, Roma, Praga, Londres i en el cas que ens ocupa, Barcelona, visitar certs cementiris és una cosa que val molt la pena, tant pel seu interès històric com arquitectònic.

Cementiris d’interès històric i arquitectònic

Dels diferents cementiris de Barcelona ens agradaria destacar alguns d’ells, com són el Cementiri de Montjuïc i el de El Poblenou, tant per tractar-se de cementiris monumentals on es poden observar grans mausoleus i panteons de gran interès arquitectònic i històric, com per la quantitat de personatges il·lustres enterrats.


Tot i que es pot visitar qualsevol dels cementiris de la ciutat per lliure també es pot optar per fer-ho a través de la Ruta dels Cementiris de Barcelona (algunes fins i tot nocturnes), uns recorreguts organitzats per l’empresa gestora dels mateixos, Cementiris de Barcelona, que permet fer una visita guiada als cementiris del Poble Nou i de Montjuïc.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright