vaixell hotel Barcelona

Actualització 27 febr. 2024

Per a tots aquells que vulguin gaudir de noves experiències a Barcelona, fins i tot referent a l’allotjament, una excel·lent opció són els anomenats vaixells hotel, o el que és el mateix, dormir en un vaixell.

En d’altres ciutats europees molt més habitual, cas per exemple d’Amsterdam i els seus coneguts houseboat dels canals, a Barcelona encara és una opció d’allotjament molt nova, per aquest motiu l’oferta de vaixells i iots que ofereixen aquest servei no és molt nombrosa.

Degut a la falta d’oferta i a la singularitat de la mateixa, el vaixell hotel és un allotjament més car si es compara amb altres allotjaments, malgrat això aquests solen tenir capacitat per a diverses persones, per això si es viatja en grup el preu a pagar per cada membre del grup no és tan elevat.

Si viatgeu en parella us sortirà una mica més car, però allotjar-se en un vaixell resulta, sens dubte, una de les millors opcions per passar una nit romàntica.

Dormir en cabines, vaixells o iots

En funció de la grandària del vaixell hotel i de com l’hagin organitzat els seus responsables, només ofereixen l’opció de reservar el vaixell o iot íntegrament, un allotjament ideal si sou un grup (la capacitat varia entre les 4 i 12 persones, depenent del vaixell) o per contra es pot reservar únicament una de les seves cabines (opció escollida sobretot per les parelles), compartint en aquest cas el vaixell amb altres persones.

A quins ports es troben els vaixells hotel de Barcelona?

Barcelona compta amb diversos ports així que a l’hora de reservar el vostre allotjament en un vaixell hotel us suggerim que us fixeu en quin port es troba atracat, ja que depenent de la seva ubicació poden trobar-se més o menys proper al centre de la ciutat.

Ports de Barcelona més habituals on allotjar-se en un vaixell

Port Vell (Ciutat Vella, centre de Barcelona)
Port Olímpic (Sant Martí)
Port Esportiu (Sant Adrià del Besós)

Comoditats i servis habituals d’un vaixell hotel

Els vaixells hotels que ofereixen allotjament poc o gens han d’envejar a altres allotjaments com hotels o apartaments ja que ofereixen una gran quantitat de comoditats. En funció del vaixell aquestes seran unes o altres però en línies generals les que us oferim a continuació solen ser habituals.

Televisió
Aire condicionat
Servei d’esmorzar
Cuina
Bany
Wi-Fi (només en alguns casos)
error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright