Hotels i altres allotjaments per a grups

Actualització 22 juny 2020

Mapa dels allotjaments per a grups a Barcelona

La majoria de grups d’amics que viatja a Barcelona opta sobretot per dos tipus d’allotjaments: els albergs, també coneguts com youth hostels, o els apartaments turístics. Malgrat això també hi ha altres opcions d’allotjament, com són els hotels i hostals que compten amb habitacions de 3, 4 i de vegades de fins a 6 persones.

Dormir amb amics en Albergs o Youth Hostels de Barcelona

L’alberg resulta un allotjament ideal per a aquells grups d’amics que busquin un allotjament el més econòmic possible. En moltes ocasions tenen grans habitacions on s’ha de compartir l’espai, encara que molts albergs també tenen habitacions una mica més petites pel que, depenent del número de persones del vostre grup, és possible que pugueu reservar una habitació únicament per a vosaltres.

Albergs recomanats per allotjar-se en grup a Barcelona

Dormir amb amics en Apartaments de Barcelona

El motiu pel qual molts grups d’amics es decanten per allotjar-se en apartaments és la llibertat que això dóna al grup i que en la majoria de les ocasions estan preparats per allotjar a 4 persones i fins i tot en alguns casos a 6. D’entre els seus avantatges destaca la possibilitat de que cada membre del grup es pugui aixecar a qualsevol hora sense estar pendent de l’hora de l’esmorçar fixada per l’hotel i l’estalvi que significa el poder menjar o sopar algun dia a l’apartament.

Apartaments recomanats per allotjar-se en grup a la ciutat

Hotels per a grups a Barcelona

Pel que fa als hotels, Barcelona compta amb alguns que ofereixen habitacions per 3 o 4 persones (sent escassos els hotels amb habitacions de més capacitat, encara que de vegades es poden comunicar dues habitacions). Encara que normalment és una opció una mica més cara que els apartaments, comparativament aquest tipus d’habitacions solen ser molt més econòmiques que les individuals i les dobles, a més d’oferir certs serveis que els apartaments no solen incloure.

Hotels amb habitacions per a grups a la ciutat

Un vaixell hotel només per a vosaltres

Si voleu fer que les vostres vacances a Barcelona siguin, ja no solament especials, sinó inoblidables per al vostre grup, us recomanem reservar un iot o vaixell hotel. Aquest tipus de vaixells estan atracats en algun dels ports de la ciutat i ofereixen gairebé totes les comoditats que us pugueu imaginar.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright