hotels romàntics Barcelona

Actualització 19 juny 2020

Mapa amb els allotjaments més romàntics de Barcelona

Si a més de gaudir dels encants propis de la ciutat voleu passar una nit romàntica, el millor és que us allotgeu en algun dels allotjaments que ofereixen serveis exclusius per a parelles. Alguns dels hotels romàntics de Barcelona basen gran part del seu romanticisme no només en els serveis que ofereixen sinó també en el seu entorn, ja que es troben situats en paratges més tranquils i ofereixen unes excel·lents vistes de la ciutat.

Nit romàntica a Barcelona en un vaixell hotel

Si voleu sorprendre a la vostra parella també podeu reservar una o diverses nits en el qual resulta ser un dels allotjaments més romàntics possibles, un iot o vaixell hotel. Consulta els diferents vaixell hotels de Barcelona atracats en algun dels ports de la ciutat.

Els hotels més romàntics de Barcelona

A continuació us oferim una selecció d’alguns dels millors hotels de Barcelona que, ja sigui per la seva ubicació, decoració, tracte especial o serveis específics resulten ideals per passar una nit en parella o gaudir d’unes romàntiques vacances a la ciutat.

Serveis i beneficis dels hotels romàntics de Barcelona

Depenent de l’hotel, els serveis específics per a parelles seran uns o uns altres, encara que en la majoria de les ocasions aquests coincideixen. Per poder beneficiar-se d’aquests serveis, sol ser necessari reservar-los amb antelació.

Detall de benvinguda (Flors, bombons, cava…)
Possibilitat d’esmorzar a l’habitació
Sopars romàntics en el restaurant o l’habitació
Organització d’activitats i plans per fer en parella
Descomptes en activitats alienes a l’hotel
error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright