Sorteig de 3 caricatures personalizades made in BarcelonaDraw

Va ser fa gairebé 6 mesos quan, buscant un regal original, vaig topar amb BarcelonaDraw, o el que és el mateix, amb Nica. Aquesta artista de Barcelona realitza caricatures personalitzades que, gràcies a la seva originalitat i frescor, unides a la gran “dolçor i afecte” que posa en cadascuna d’elles, s’estan convertint en tot un èxit.

I love my body

Després de veure els seus treballs al seu Web i a la seva pàgina de Facebook no vaig trigar gaire a encarregar-li una caricatura. Vaig quedar tan content amb el resultat final que de seguida vaig pensar que aquestes caricatures serien una excel·lent opció per ser protagonitzar el segon sorteig a irBarcelona. L’hi vaig proposar a Nica i li va semblar una fantàstica idea així que a continuació us informem sobre tots els detalls del sorteig de les 3 caricatures personalitzades de BarcelonaDraw.

CARACTERÍSTIQUES DE LES CARICATURES PERSONALITZADES QUE SORTEGEM

Detalls: Caricatura de cos complet i d’una única persona (no parelles ni grups) basant-se en la fotografia de mida completa que els guanyadors ens enviïn i incloent fins a un màxim de quatre detalls que defineixin la persona.
Format digital: La caricatura s’envia per email. El guanyador la podrà revelar a qualsevol botiga de fotografia i emmarcar posteriorment.
Inclou: A més de la imatge de la caricatura sola s’adjunta un foto muntatge amb la foto real i la caricatura.

DIVERSES CARICATURES MADE IN BARCELONADRAW

Com participar en el sorteig?

Per aconseguir que Nica us faci una de les 3 caricatures només heu de registrar-vos en el sorteig, fins a les 23:59 del 21/05/2014 (hora catalana) mitjançant el següent formulari, indicant-hi el vostre nom i el vostre email perquè, en el cas de ser un dels afortunats puguem contactar directament amb vosaltres.

Guanyadors
Verónica Tudela
Merche Félix
Rafael Ferrer

L’artista

Nica BarcelonaDraw

Nom real: Verónica Bodoque
Nom artístic: Nica
Web: BarcelonaDraw
Email: illustratorbarcelonadraw@gmail.com.

Gran aficionada a l’art en general i al dibuix en particular, la Nica (Verónica Bodoque) va començar a donar forma al seu projecte de BarcelonaDraw quan es va decidir a publicar a les seves xarxes socials les diferents caricatures que realitzava als seus amics. Des de llavors les comandes que rep no han fet més que augmentar, treballant fins i tot en la imatge publicitària d’algunes marques i firmes comercials i oferint tot tipus d’objectes de regal (xapes, tasses i carcasses de mòbil i tauletes) amb la imatge de les caricatures que fa.

Bases del sorteig

  • Sortegem un total de tres caricatures realitzades per Nica, de BarcelonaDraw.
  • Les caricatures que es sortegen són d’una única persona, no de parelles ni grups
  • Es pot participar en el sorteig fins a les 23:59 del 21/05/2014 (hora catalana).
  • Els tres guanyadors es triaran mitjançant Sortea2 el dijous 22/05/2014 i els seus noms es publicaran a la pàgina de Facebook de irBarcelona i en aquest mateix article aquest mateix dia.
  • Un cop fet el sorteig es contactarà mitjançant email amb els tres guanyadors, als quals se’ls hi demanarà una fotografia seva o de la persona a qui volen caricaturitzar i fins a un màxim de quatre detalls que defineixin la persona, perquè la caricatura sigui el més fidel possible.
  • Els guanyadors tindran un màxim de 72 hores per contestar l’email.
  • Un cop s’hagi rebut la fotografia i la informació, Nica realitzarà la caricatura en un termini màxim de 15 dies hàbils i quan l’hagi finalitzat s’enviarà per correu electrònic a cadascun dels guanyadors.
  • La participació en el sorteig inclou la subscripció a la nostra newsletter (de la qual us podreu donar de baixa sempre que vulgueu de forma ràpida i senzilla), on, mitjançant la qual s’informa de la publicació de l’article setmanal que solem redactar, sempre relacionat amb algun dels llocs de Barcelona que més ens han cridat l’ atenció i que hem visitat, sobre qualsevol de les activitats que es poden fer a la ciutat o sobre diversos esdeveniments d’interès que s’organitzen.

T’AGRADARIA COL·LABORAR AMB IRBARCELONA?
Si ets un artista de Barcelona o la teva obra te certa relació amb la ciutat i estàs interessat en algun tipus de col·laboració amb nosaltres, com concursos o sortejos, no dubtis en contactar-nos.

No Comment

Comments are closed.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright