sortir Festes Cap d'Any Barcelona

Actualització 09 març 2021

Tal com succeeix cada any davant la cada cop més propera arribada de la Nit de Cap d’Any, un comença a pensar on gaudir d’aquesta nit tan especial. I és que, després del típic sopar en família o amb un grup d’amics i la, “imperdible” tradició de menjar-se els 12 raïms al ritme de les 12 campanades, moltes persones continuen la celebració de la nit en alguna de les Festes de Cap d’Any que organitzen els locals nocturns i discoteques de Barcelona més de moda. I és precisament per tots vosaltres, que us pregunteu on sortir de festa a Barcelona la nit de Cap d’Any i quins són els locals i discoteques que ofereixen les millors festes, pels qui hem preparat aquest article.

Es podrà celebrar en una discoteca la Nit de Cap d’any d’enguany?

Tot sembla indicar que, a causa de la pandèmia derivada pel Coronavirus i tal com s’ha gestionat fins avui pels nostres politicos, no serà possible celebrar en les discoteques de Barcelona la nit de cap d’any i donar així la benvinguda a un any que esperem que sigui molt millor. Dit això, qualsevol novetat sobre la normativa per a combatre al Covid que afecti les festes de cap d’any, ho comunicarem en aquest espai. Segurament seran canviants d’un dia a un altre i així fins a la nit abans. Com tot fins ara.

Les 12 millors festes en discoteques de Barcelona per sortir la Nit de Cap d’Any 2021 / 2022

A continuació, us oferim una informació detallada de cadascuna de les 12 festes de Cap d’Any que organitzen algunes de les millors discoteques i locals nocturns de Barcelona i alguns dels hotels més importants de la ciutat. Així doncs, trobareu informació sobre el preu de l’entrada, l’horari d’accés, el tipus de música que sonarà durant la nit i, per descomptat, la possibilitat de comprar online les entrades de forma anticipada per a cadascuna de les festes. En certs casos trobareu diferents tipus d’entrades, els preus de les quals poden variar sensiblement en funció de diverses particularitats com, per exemple, el nombre de consumicions que s’inclouen o l’antelació amb la que es comprin les entrades online.


Happy New Year Catwalk

Fiesta Fin de Año Catwalk
Catwalk
Horari: 31 desembre de 23:50h a 06:00h.
Adreça: c/ de Ramon Trias Fargas, 2-4.
Preu: 40€ – 60€.
Opció sopar: no.
Música: Hip Hop | House | R&B.

Festa Cap d’Any a Pachá

Fiesta Fin de Año Pachá Barcelona
Pachá Barcelona
Horari: 31 desembre de 23:59h a 06:45h.
Adreça: pg. Marítim Barceloneta, 38.
Preu: 50€ – 60€.
Opció sopar: 150€ – 200€.
Música: Electronic | House | Hits | R&B.

Festa Cap d’Any Shôko

Fiesta Fin de Año Shôko
Shôko Barcelona
Horari: 31 desembre de 23:59h a 06:00h.
Adreça: pg. Marítim Barceloneta, 34.
Preu: 50€.
Opció sopar: 150€ – 250€.
Música: Hip Hop | R&B | Reggaeton.

Festa Cap d’Any a Otto Zutz

Fiesta Fin de Año Otto Zutz
Otto Zutz
Horari: 31 desembre de 23:59h a 08:00h.
Adreça: c/ de Lincoln, 15.
Preu: 35€ – 60€.
Opció sopar: no.
Música: Hip Hop | Hits | Reggaeton.

Festa Cap d’Any a Opium

Fiesta Fin de Año Opium Barcelona
Opium Barcelona
Horari: 31 desembre de 22:30h a 06:00h.
Adreça: pg. Marítim Barceloneta, 34.
Preu: 50€.
Opció sopar: no.
Música: Hits | Latin | Electronic.

Festa Cap d’Any a City Hall

Fiesta Fin de Año City Hall
City Hall Club
Horari: 31 desembre de 23:59h a 05:00h.
Adreça: c/ Rambla Catalunya, 4.
Preu: 15€ – 20€.
Opció sopar: no.
Música: House | Techno.

És possible sopar en algun dels locals?

Algunes de les festes que trobareu en el llistat que hem elaborat, ofereixen la possibilitat de reservar el sopar de Cap d’Any. Es tracta d’una opció ideal per, en el cas que no es tinguin compromisos familiars, sortir a sopar amb un grup d’amics i continuar la celebració fins a altes hores de la nit en el mateix lloc. En aquests casos, s’inclou un deliciós sopar de Cap d’Any, el cotillón o diversos elements per festejar l’arribada de l’Any Nou i, per descomptat, els 12 raïms. El preu del sopar i l’enllaç per reservar online s’inclou en el bloc específic de cadascuna de les festes.

Mapa de les festes de la Nit de cap d’Any en discoteques de Barcelona

Beneficis de reservar i comprar online les entrades de Cap d’Any

Què us anem a explicar a vosaltres sobre la importància de reservar online les entrades de Cap d’Any? I és que, segurament en alguna ocasió (almenys a nosaltres ens ha passat), us heu trobat amb una llarguíssima cua a l’hora de comprar les entrades per entrar a alguna famosa discoteca en les seves taquilles durant la mateixa nit de Cap d’Any i, fins i tot, no heu pogut entrar finalment per problemes d’aforament. És per això que, totes i cadascuna de les festes de Cap d’any que us mostrem en aquest article, poden reservar-se online de forma anticipada, fet que us permetrà evitar-vos qualsevol tipus de problema i pensar solament en divertir-vos i en viure al màxim la nit de Cap d’any. A més a més, en molts casos, reservant l’entrada el més aviat possible s’aconsegueix un millor preu, resultant convenient no esperar fins a l’últim moment per fer-ho.