sopars cap d'Any restaurants Barcelona

Actualització 11 gen. 2024

Manca poc per l’arribada del Cap d’any i ja sabem el que això vol dir. Doncs que comencem a organitzar-nos per gaudir d’aquesta màgica nit amb els nostres sers estimats (família, amics, parella). Per a això, moltes de les persones que ja vivim a Barcelona, optem per sopar a casa i, després de les campanadas, molts riures i diversos brindis, sortim de festa amb els amics i amb la parella.

Es podrà sopar en un restaurant la nit de cap d’any?

Sí, en l’actualitat no hi ha cap restricció en aquest sentit i es pot sopar en un restaurant durant la nit de cap d’any.

Encara així, cada vegada és més habitual, ja sigui amb la família o amb el mateix grup d’amics amb els quals més tard es tenen intenció de sortir, anar a sopar a un restaurant la nit de Cap d’Any, la qual cosa automàticament fa que se’ns plantegi la següent pregunta “On sopar fora?” i que, afortunadament, tenen multitud de respostes per aconseguir un mateix objectiu, que cada grup pugui gaudir del seu sopar de Cap d’any en restaurant que millor es adecue als seus gustos i necessitats.


També són molt nombrosos els diferents turistes que decideixen rebre l’Any Nou a Barcelona i, en el cas de no celebrar-ho en el propi restaurant de l’hotel, també opten per buscar un bon restaurant a la ciutat en el qual viure la Nit de cap d’any, per la qual cosa en aquests sopars sol formar-se un ambient molt interessant i divertit.

Com celebrar el Sopar de Cap d’Any als restaurants de Barcelona?

No és habitual que els restaurants que obren durant la tard nit del 31 de desembre, celebrin un simple sopar. Encara així, també existeix aquesta possibilitat, fet que permet optar per celebrar les 12 campanadas en un local musical o discoteca que obri les seves portes una mica abans de les 0:00h o fer-ho en la festa oficial de Cap d’any que se celebra a Montjuïc. Així doncs, les opcions per sopar en un restaurant durant la Nit de Cap d’Any a Barcelona, són les següents:

A: Sopar especial de Cap d’Any en un restaurant amb festa final

bars i restaurants Cap d'any Barcelona

Els restaurants s’adornen exclusivament per l’esdeveniment i ofereixen als clients un menú especial de Cap d’Any (de vegades dos o tres menús a escollir) a un preu fix, a més de l’imprescindible cotilló.

Reserva el sopar de cap d’any a Barcelona

Restaurant Ikibana

Ikibana Born

Ikibana Paral·lel

Ikibana Sarrià

info@ikibana.com

Restaurant Japonès

Ambient normal

Famílies, parelles, grups d’amics

¿?€

Fonda Espanya

c/ de Sant Pau 9-11 (El Raval)

(+34) 93 550 00 10 | fonda@hotelespanya.com

Cuina tradicional

Ambient normal

Parelles, famílies, i grups d’amics

¿?€

Restaurant Salamanca

c/ de Pepe Rubianes, 34 (La Barceloneta)

(+34) 93 221 50 33 | reservas@restaurantesalamanca.es

Marisc, peix i paelles

Normal

Parelles, famílies, i grups d’amics

106€

Restaurant Rossini

pl. Real, 13 (Barri Gòtic).

(+34) 93 412 52 79 | reservasrossini@grupodegusplus.com

Restaurant italià

Ambient normal

Parelles, famílies, i grups d’amics

140€

Restaurant 1881 Sagardi

pl. de Pau Vila, 3 (vistes al Port de Barcelona)

(+34) 932 210 050

Gastronomia mediterrània

Normal

Parelles, famílies, i grups d’amics

¿?€

Torre d’Alta Mar

pg. Joan de Borbó, 88 (en les altures i al costat de la platja)

(+34) 93 221 00 07 | reserves@torredealtamar.com

Alta cuina

Elegant

Parelles i famílies

291€

Restaurant CentOnze

c/ de La Rambla, 111

(+34) 93 316 46 60 | restaurante.centonze@lemeridien.com

Cuina mediterrània variada

Ambient normal

Parelles, famílies, i grups d’amics

159€

El sopar s’allarga fins a passades les 0:00h per poder celebrar al mateix restaurant les 12 campanades i, en conseqüència, l’arribada del Nou Any. Després de la mitjanit, se celebra una festa de cap d’any al mateix restaurant, que sol acabar abans de les típiques festes de cap d’any de les discoteques.

Per celebrar la festa, s’habilita la sala del restaurant com a sala de ball o, si el restaurant disposa d’ella, se celebra en una zona de ball específica.

B: Sopar especial de Cap d’Any en un local musical o discoteca
sortir Festes Cap d'Any Barcelona

Diversos locals musicals i discoteques que compten amb una zona de restauració, ofereixen interessants ofertes per gaudir d’un sopar especial de cap d’Any.

Sens dubte, es tracta d’una excel·lent opció per als aficionats a les discoteques i locals musicals més importants de la ciutat (Shôko, Pacha, Carpe Diem, etc.) i que, en conseqüència, prefereixen passar la llarga nit de cap d’any ballant en un d’aquests escenaris. Pels qui ho desitgin, també està l’opció de sopar en un altre lloc i pagar solament per accedir a la Festa de Cap d’Any que se celebra passada la mitjanit.

C: Sopar en un bar o restaurant sense Festa Final de Cap d’Any

Alguns restaurants ofereixen un sopar particular durant la nit de cap d’Any però no organitzen una festa final. Per contra, alguns bars també romanen oberts, però no ofereixen un sopar típic de cap d’Any.


Si teniu intenció d’anar a un local o discoteca o, perquè no, assistir a la festa oficial de cap d’Any de Barcelona (el pre-Show inicia a les 21:30h i la festa pròpiament dita a les 23:45h), us resultarà d’interès anar a sopar a aquest últim tipus de bars o restaurants. Després d’acabar l’espectacle de la celebració oficial, es pot prosseguir la festa de cap d’Any en un local musical o discoteca de Barcelona.

Restaurants La Botiga

Diverses localitzacions

Informació prement l’enllaç

Cuina mediterrània

Ambient normal

Parelles, famílies, i grups d’amics

¿?€

Restaurant La Cratera

c/ Villarroel 247 (Eixample)

(+34) 93 405 24 91 | reservas@lacratera.com

Cuina mediterrània

Nadal

45€

Restaurants Mussol

Diverses localitzacions

Informació prement l’enllaç

Cuina mediterrània

Normal

Parelles, famílies, i grups d’amics

65€ / 115€

Més informació d’interès

Informació Festa Oficial Cap d’any Barcelona

sortir Festes Cap d'Any Barcelona

Inici: 21:30h (aprox.)
Final Show: 00:15h (aprox.)
Localització: davant la Font Màgica de Montjuïc.


Sopar la nit de Cap d’Any en els restaurants dels hotels

Alguns dels hotels de Barcelona més importants són part protagonista del Cap d’Any a la ciutat ja que, a més d’allotjar als diferents turistes que visiten Barcelona durant aquest període, els seus restaurants solen oferir un Sopar especial de Cap d’Any.

Aquest sopar, en alguns casos és exclusiu per als hostes de l’hotel que vulguin sopar i celebrar el Cap d’any al mateix hotel, tot i que en altres ocasions està obert a tots aquells, hostes o no, que vulguin celebrar el cap d’any en un d’aquests fantàstics restaurants propietat dels hotels TOP de Barcelona.

I pel dinar de Nadal i de Sant Esteve?

dinar de Nadal i Sant Esteve Barcelona

La gran majoria dels restaurants inclosos en aquest apartat ofereixen també l’opció d’un menú nadalenc o de Sant Esteve. Si voleu donar un cop d’ull a la informació detallada, no deixeu de visitar la secció sobre els millors dinars de Nadal i de Sant Esteve a Barcelona que hem preparat i en la que trobareu, a més dels millors restaurants, la seva proposta gastronòmica per i el preu dels seus menús.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright