BCN en las Alturas market

Actualització 07 maig 2024

Segurament es pot considerar a BCN en las Alturas, en català BCN en les Altures, com el mercat ambulant per antonomàsia de Barcelona, perquè va ser el precursor a la nostra ciutat dels nombrosos mercats ambulants de tota mena i pop up markets que poblen actualment diversos escenaris durant gairebé tot l’any.

El secret de l’èxit d’aquest mercat ambulant, tal com indica la seva ideòloga i creadora, Mónica Masana, segurament és la ubicació, diversificació i originalitat, la qual cosa li atorga un ADN únic. A tot això, estem convençuts que se li afegeix una gran dosi d’il·lusió, esforç i tenacitat.

Tota la informació sobre BCN en las Alturas Market 2024

Però, quin tipus de mercat ambulant és BCN en las Alturas? Doncs bé, es tracta d’un pop up market en el qual el protagonisme l’acaparen el gran nombre de marques de moda i complements de gran qualitat dels seus creatius emprenedors. A més, també es troben diversos estands centrats en el lifestyle.

BCN en las Alturas edició primavera 2024

BCN en las Alturas logo

Dades d’interès de la fira

Dates: 10, 11 i 12 de maig de 2024.

On: Torre Bellesguard (c/ Bellesguard, 16).

Preu: 5€ / 17€

Com no podia ser d’una altra manera, l’esdeveniment estarà regat amb diversos córners gastronòmics així com amb el bon ambient que es respirarà a la Torre Bellesguard d’Antoni Gaudí, sens dubte un enclavament tan únic.

Tipus d’entrades per a BCN en Las Alturas

L’entrada al market BCN en las Alturas és de pagament. A més, adquirint una entrada específica s’ofereix la possibilitat de realitzar una visita guiada a la Torre Bellesguard. Sens dubte, una excel·lent opció aquesta última per a acabar de gaudir d’un dia inigualable en un enclavament meravellós.

Les entrades es poden comprar online de forma anticipada a través del web oficial de l’esdeveniment. Trobareu en enllaç més a baix.

L’entrada és gratis per als menors de 12 anys.

Entrada

5€

divendres, dissabte i diumenge

Entrada + visita guiada Torre Bellesguard

17€

divendres, dissabte i diumenge


Què ens espera al Market BCN en las Alturas?

Durant aquesta edició seran presents unes 40 marques de moda i complements, 7 empreses relacionades amb el lifestyle i 7 córners gastronòmics. A continuació us indiquem algunes de les marques destacades.

Ariño Merina
Arte Bonita
Bevath
Caribú
Kilig
Lua BCN
Murona
One Soul
Panuach
Tietalo

Per a donar un cop d’ull a l’elenc de totes les marques presents durant aquesta edició del pop up market de BCN en las Alturas us convidem a consultar la web oficial

Córners solidaris

Com és habitual durant els últims anys, aquesta nova edició de BCN en las Alturas comptarà amb una sèrie de córners solidaris.

Cadascun d’aquests córners ho ocupa una de les ONGs i fundacions que col·laboren amb el market.

Fundacions i ONGs presents en aquesta edición

Karuna Social programme
No somos Invisibles
Cat Sya
Fundación Putxet
Urban Dogs BCN

Origen i evolució de BCN en las Alturas

Aquest mes de maig se celebra l’edició número 27 de BCN en las Altures Market, clar sinònim del bon fer de la seva creadora, Mónica Masana, fet que l’ha portat a treballar com a consultora per a altres esdeveniments.

Després d’un viatge a l’Índia, Mónica Masana va tornar carregada d’il·lusió, noves idees i moltes ganes de reinventar-se, materialitzant-se totes elles en la primera edició de BCN en las Alturas.

Un element distintiu d’aquest market, sempre ha estat el de la seva magnífica ubicació, passant per algunes cases de la part alta de Barcelona fins a la seva habitual seu, la Torre Bellesguard de Gaudí.

L’èxit de les primeres edicions va fer que BCN en las Alturas es fes cada vegada amb un major nom i renom, convertint-se d’aquesta manera en un autèntic referent, la qual cosa va propiciar que el nombre de marques de moda i complements presentes durant la celebració del pop up market fora en augment.

Amb el passar dels anys s’han fet amb un destacat espai els córners del lifestyle.

Aquest any 2024, se celebra l’edició número de 27 de BCN en las Alturas.

On se celebra aquesta edició de BCN en las Alturas? Mapa i com arribar

Segurament arribar en transport públic fins a la Torre Bellesguard no resulti massa fàcil, sobretot si s’arriba des d’alguns punts bastant allunyats de la ciutat. Encara així, hi ha diversos autobusos que tenen parada en les proximitats.

En metro
En autobús
Línies: 123, 196 i H2.

Una altra opció per a desplaçar-se, segurament més còmoda encara que suposi donar un parell de voltes a la recerca d’aparcament, és la d’arribar en taxi o arribar en vehicle privat. Tot i així, sempre existeix la possibilitat de, si es va amb cotxe, deixar-ho en un pàrquing privat de la zona.

Taxi

Cotxe o moto

Altres pop up markets de moda i complements

mercats ambulants roba i complements Barcelona

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright