Hotels Gay Friendly Barcelona

Actualització 19 juny 2020

Mapa amb els millors allotjaments Gai friendly a Barcelona

Des de fa molts anys Barcelona és considerada per la pròpia comunitat gai com una ciutat Gay Friendly (en català, Gai Friendly). En conseqüència, l’oferta d’hotels gai friendly ha anat en augment. Malgrat que la majoria de clients d’un hotel Gai Friendly són gais, això no significa que no acceptin a un altre tipus de clientela ni que els altres hotels no tractin bé als gais. Simplement vol dir que l’allotjament està dissenyat pensant en els seus gustos i interessos i el seu personal té una sensibilitat especial, tenint en compte les seves preferències i oferint-los serveis exclusius.

Els millors Hotels Gay Friendly de Barcelona

Allotjar-se a Sitges als millors allotjaments Gay Friendly

La població costanera de Sitges és des de fa molts anys la població gay friendly més important de Catalunya. És per això que molts turistes i gent de Barcelona ciutat que busca un ambient animat gay friendly fa alguna escapada a aquest encantador poble o fins i tot opta per allotjar-s’hi uns quants dies.

Hotels gay friendly recomanats a Sitges

Serveis habituals en hotels Gay Friendly

Organització de festes temàtiques i activitats a l’hotel
Descomptes per a locals i esdeveniments gay friendly a la ciutat
Tracte exquisit i màxima atenció

La Gaixample de Barcelona

De les paraules Gai i Eixample neix el terme Gaixample (també escrit com Gayxample), que s’utilitza de manera informal per referir-se a una zona del barri de l’Eixample on es troben molts dels locals (bars, restaurants i tendes) gay friendly de Barcelona. Per aquesta raó és una de les zones on es localitzen més hotels gay friendly.

Allotjament durant els esdeveniments gai

Si teniu pensat visitar Barcelona amb motiu de la celebració d’algun dels *macro esdeveniments gai més importants de l’any: Pride Barcelona, Circuit Festival o Girlie Circuit Festival, us recomanem que reserveu el vostre allotjament amb antelació, ja que els hotels registren una alta ocupació durant aquestes dates i en la majoria dels hotels gay friendly solen quedar-se sense habitacions lliures diverses setmanes abans.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright