Com a ciutat històrica que és, Barcelona compta amb diferents museus relacionats amb l’arqueologia, tant autòctona com d’altres llocs. Gràcies a la targeta ArqueoTicket (o Arqueo Ticket), que te una validesa de 12 mesos, es poden visitar els museus més importants i destacats de Barcelona relacionats amb l’arqueologia estalviant una important suma de diners.

Totes les característiques i avantatges d’ArqueoTicket

Ideal per als afeccionats a l’arqueologia en particular i a la història en general, la targeta Arqueo Ticket té un cost de 14,50€ i amb ella es pot visitar el MAC – Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Born Centre Cultural i de la Memòria, diferents seus del MUHBA – Museu d’Història de Barcelona i també el Museu Egipci de Barcelona.

On comprar Arqueo Ticket?

L’Arqueo Ticket es pot comprar online. Una vegada finalitzat el procés de compra us haureu d’imprimir el comprovant de compra generat i / o enviat per email i recollir-la en qualsevol dels museus adscrits, moment que podeu aprofitar per visitar el vostre primer museu amb ArqueoTicket.

Arqueoticket Barcelona

Arqueoticket Barcelona

Comprar

Arqueoticket té una validesa d’1 any (des del moment de la seva compra)

Barcelona Turisme

Després de comprar l’Arqueo Ticket aquesta té un període de validesa d’un any, fet que la converteix en un “producte” ideal par tots els que vivim a Barcelona (ciutat o província) així com per qui, visquent a Catalunya, visita Barcelona de tant en tant.

Quants diners estalvio amb Arqueoticket?

Comprant la targeta ArqueoTicket s’obté un estalvi, sempre que es visités cadascun dels museus i centres adscrits comprant l’entrada individual, de més d’un 50%.

És tal l’estalvi, que encara que finalment no s’acabin visitant tots els museus adscrits (fet que, tenint en compte que la seva validesa és de 12 mesos, és bastant improbable) pot sortir a compte comprar la targeta Arqueoticket.

Cal tenir en compte que el MUHBA compta amb diverses seus a pagament repartides per tota la ciutat i que l’ArqueoTiquet permet l’accés a tots aquests espais.

Centres museístics inclosos amb Arqueoticket

MAC

Situat als peus de la muntanya de Montjuïc, el Museu d’Arqueologia de Catalunya mostra tot tipus de vestigis arqueològics que ajuden a configurar l’evolució de Catalunya durant la prehistòria i l’edat antiga.
Preu sense ArqueoTicket: 7€.

Centres museístics incluidos con Arqueoticket

Museu Egipci de Barcelona

Amb unes 1000 peces pertanyents al seu fons, el de Barcelona és un dels museus egipcis més importants i rellevants. A més a més, el museu organitza exposicions temporals molt interessants i que també es poden visitar amb l’ArqueoTicket.
Preu sense ArqueoTicket: 13€.
+ info


MUHBA

Com a ciutat amb un patrimoni històric molt ric, Barcelona compta amb importants restes arqueològiques i històriques en diferents punts de la ciutat i que formen part del MUHBA, que no és altra cosa que el Museu d’Història de Barcelona. Totes els espais de pagament del MUHBA es poden visitar amb ArqueoTicket.
Preu sense ArqueoTicket: 7€.
+ info

El Born CCM

El jaciment arqueològic del Born Centri Cultural i de la Memòria és únic en el continent Europeu. Les restes arqueològiques situades al subsòl de l’antic mercat han permès conèixer com vivia la ciutat entre els segles XIV i XVII. Tot això es mostra a l’exposició permanent i es complementa amb les successives exposicions temporals.
Preu (exposicions) sense ArqueoTicket: 4€.

A tenir en compte

L’estalvi que suposa visitar els museus adscrits comprant l’ArqueoTicket en comparació a si es visiten comprant l’entrada normal per a cadascun d’ells és de 16,5€, es a dir, més del 50%. Tot i això, també s’ha de tenir en compte que la visita a aquests museus és gratuïta durant uns horaris precisos, certs dies al mes.

MUHBA y MAC: gratis els diumenges a partir de les 15:00h i el primer diumenge i tot el dia cada primer diumenge de mes.

MAC: gratis l’últim dimarts de mes (d’octubre a juny).

El Born CCM: es poden veure gratis les restes arqueològiques tots els dies, però no accedir a les sales d’exposicions.