Girlie Circuit Festival

Actualització 01 set. 2023

El Girlie Circuit Festival és el festival lèsbic de Barcelona i la resposta femenina al Circuit Festival, el festival gai de la ciutat. Tots dos esdeveniments se celebren durant el mes d’agost, encara que la durada del Girlie Circuit, del que ens ocupem en aquesta secció, és una mica menor i sol compartir dates amb part del Circuit Festival.

Aquests dos festivals han estat ideats i promoguts per Matiné Groupe, gran grup especialitzat en l’oci de temàtica gai a Barcelona, convertint la ciutat de Barcelona en un de les destinacions preferides pel turisme gai i lèsbic.

Informació Girlie Circuit Festival Barcelona 2024

Es tracta d’una setmana plena d’activitats enfocades a l’oci, les festes i la cultura ideada per oferir entreteniment al públic lèsbic, en moltes ocasions deixat de costat o en un segon pla i que, afortunadament, troba en el Girlie Circuit Festival un esdeveniment fet a mida.

Tot això fa que les participants no només siguin de Barcelona i de la resta d’Espanya, sinó de tota Europa i de diversos llocs del món. L’edició de 2024 del Girlie Circuit Festival encara es troba pendent de confirmació.

Dades edició 2024 Girlie Circuit Festival

Aquest any 2024 no se celebrarà el Girlie Circuit Festival

Dates: per confirmar.
Horaris: varia segons l’activitat.
Punt benvinguda: c/ Aribau, 31.

Espais: .
Abonament: 100€.
Preus: segons l’activitat.


Abonament polsera online

Amb la compra de l’abonament pel Girlie Circuit Festival, s’obtenen una gran quantitat de beneficis que permeten obtenir el màxim profit al festival. Així doncs, des de l’accés inclòs i prioritari a totes i cadascuna de les festes, fins a un gran estalvi respecte al preu individual de cadascuna d’elles, passant per una fantàstica samarreta oficial de l’esdeveniment.

Accés (prioritari) a les festes

Samarreta oficial

Estalvi de fins el 50%

Pack de benvinguda

4 accessos gratis a gimnasos Dir

10% descompte en comerços adherits

Hotels gay friendly Girlie Circuit Festival

Activitats i espais Girlie Circuit Festival 2024

Algunes de les activitats i festes són pensades específicament pel públic lèsbic del Girlie Circuit Festival, mentre que altres activitats es comparteixen amb el públic gai del Circuit Festival, com és el cas d’un dels actes centrals, el Water Park Day, que se celebra al parc aquàtic Illa Fantasia, a la població de Vilassar de d’Alt.

Girlie Circuit Bus

Tant per traslladar-se fins aquest esdeveniment, com per fer-ho fins alguna de les festes del Girlie Circuit Festival, l’organització ofereix la possibilitat d’utilitzar una línia d’autobús específica, anomenada Girlie Circuit Bus, per desplaçar-se d’una forma còmoda i directa.

Water Park Day & Night

per confirmar
de les 9:30h a les 6:30h (cada 5 min.)
Hard Rock Café <-> Illa Fantasia

The Legend Party

per confirmar
de les 23:30h a les 6:30h (cada 15 min.)
Rnd. Sant Pere 19-21 <-> CDM Beach Club

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright