Tour bicicleta Barcelona

Actualització 24 oct. 2021

Fer un tour guiat amb bicicleta per Barcelona és un pla molt recomanable, tant per als turistes que visiten uns dies la ciutat com per als propis habitants de Barcelona, ja que resulta un pla ideal per fer en família o amb amics el diumenge o durant algun altre dia festiu. Les opcions d’aquests tours guiats amb bici són molt variades. Per aquest motiu es poden fer diferents recorreguts, des dels ja programats i que en moltes ocasions se centren en visitar algunes de les zones més importants, cèntriques i conegudes de Barcelona, fins als que, sent més personalitzats i en moltes ocasions privats, animen als usuaris a descobrir altres zones de la ciutat, menys concorregudes però igualment interessants.

Quins llocs veure i visitar durant els recorreguts amb bici

Durant aquests recorreguts guiats amb bicicleta s’aprofita per fer diverses aturades en els punts més destacats, fet que permet als participants descansar una mica mentre escolten les explicacions del guia. Des del Passeig Marítim (durant l’estiu pot tancar-se l’accés a causa de la gran afluència de persones), fins als carrers de Ciutat Vella (Barri Gòtic, El Raval, La Ribera – Born i La Barceloneta) es poden visitar anant amb bicicleta. També és molt recomanable recórrer amb bicicleta la Muntanya de Montjuïc o el Tibidabo així com la resta de la Serra de Collserola, sens dubte una meravellosa experiència que serà difícil d’oblidar. Una altra opció és la d’optar per rutes temàtiques, moltes d’elles orientades als turistes ja que els hi permet endinsar-se d’una manera més original i entretingut dins l’obra de Gaudí en particular i al Modernisme en general.

Tours guiats amb bici elèctrica

Moltes empreses realitzen els seus tours guiats amb bicicletes elèctriques. Això redueix de forma notable l’esforç físic que s’ha de fer, el que permet a tots aquells que estiguin menys acostumats a anar amb bicicleta o a fer un cert exercici físic a poder realitzar el recorregut més facilment. Resulta ideal per fer els tours en bici que tenen com a escenari la muntanya de Montjuïc o la Serra de Collserola.

Algunes propostes de tours guiats amb bici

Barcelona eBikes

Barcelona eBikes: Rutes amb bici eléctrica

Reservar

Diferents Rutes (2H30min – 3H): Montjuïc + Fonts | Gaudí | Barris Bohemis

/ / Recorregut multilingüe

Barcelona Turisme

Barcelona eBikes

eBike City Tour: Rutes amb bicicleta eléctrica

Reservar

Diferents Rutes: Gaudí Emotions Experience (2H30min) | Barcelona Imprescindible (4H)

/ / Recorregut multilingüe

Barcelona Turisme

Bike Tour

Tour en bicicleta

Reservar

Recorregut pels punts més interessants de la ciutat

Recorregut en català

Barcelona Turisme


Tours guiats en bicicleta i en català

La immensa majoria de les rutes guiades que solen organitzar-se de forma periòdica són en anglès o multilingües (català, espanyol i anglès). Per aquest motiu des de irBarcelona us oferim la possibilitat de reservar el vostre recorregut guiat amb bicicleta en català, privat i a mida. Per fer-ho, col·laborem amb diferents empreses del sector, fet que ens permet seleccionar-ne la més adequada per a cadascuna de les propostes de rutes amb bicicleta que ens pugueu proposar.

Reserva la teva ruta amb bicicleta a mida i en català contactant amb nosaltres.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor.