BlueMar Ferri Sitges Barcelona

Actualització 23 maig 2023

Des d’abril de 2016 és possible realitzar en ferri el trajecte entre Barcelona i Sitges. Es tracta d’una opció molt interessant per a tots els que volgeu agudir d’un dia fora de la ciutat, concretament a la bonica població costanera de Sitges. Tot i que segurament és una experiència centrada sobretot en els habitants de Barcelona o turistes que s’allotgen a la ciutat, també és una proposta interessant pels habitants de Sitges i de la resta de la comarca del Garraf, la qual els hi permtetrà anar fins a Barcelona en Ferri per passar una agradable jornada a la ciutat i a més a més beneficiar-se d’un important descompte en la compra dels bitllets.

Servei Cancel·lat

El servei del trajecte en Ferry entre Barcelona i Sitges ha està cancel·lat fins a nou avís.

BlueCat, El Ferri que us portarà fins a Sitges

El BlueCat, nom amb el qual es coneix al Ferri de l’empresa BluemarFerris, té una capacitat aproximada d’unes 300 persones. La seva gran velocitat permet completar el trajecte marítim entre Barcelona i Sitges en una mica menys d’una hora, una cosa que, unida a la varietat d’horaris disponibles, i que augmenten durant els mesos centrals de l’any, us permetrà passar gran part del dia a Sitges i així aprofitar al màxim la jornada.

Sitges, un pueblo costaner amb encant

Sitges des del mar

Encara que és coneguda pel seu animat Carnestoltes, el seu Festival de Cinema Fantàstic que s’organitza a l’octubre i per ser, segurament, el poble GayFriendly més conegut de Catalunya, la població costanera de Sitges, situada a uns 35km. al sud de Barcelona, és molt més. Segurament sigui aquest el motiu pel qual molts Barcelonins escullen Sitges per passar el dia fora de la ciutat així com nombrosos turistes decideixen, o bé allotjar-s’hi directament o aprofiten la seva estada a Barcelona per fer una petita escapada fins a aquest preciós poble amb encant.

Degustar algunes especialitats típiques en algun dels seus bars i restaurants, apropar-se fins a alguna de les seves esglésies o museus per fer alguna visita cultural, conèixer la Casa Barcardí o passejar entre els seus estrets i animats carrers del centre històric plens de petits negocis i tendes de roba i complements. Aquestes, i moltes altres més, són algunes de les moltes propostes i activitats que ofereix Sitges. A més, amb l’arribada de l’estiu, el dia es pot completar amb un bon bany en alguna de les seves platges.

El Ferri compta amb nombrosos serveis i comoditats per fer més agradable el trajecte. D’aquesta manera el viatge, ja de per si mateix curt, es fa molt amè, més encara si teniu en compte que es poden observar i fotografiar unes boniques vistes de la costa de gran part de la província de Barcelona.

Serveis a bord

BAR (Snacks y bebidas)
CLIMATIZACIÓN
EQUIPATGE DE MÀ
MALETA DE FINS A 25Kg
VIATJA AMB LA TEVA MASCOTA
CAMBIADOR PER A BEBÈS
PASSATGERS AMB NECESSITATS ESPECIALS
Viatjar amb animals

En el cas que vulgueu realitzar el trajecte en Ferri amb un animal de companyia no hi haurà cap problema. Encara així, els animals han de romandre sempre en el seu transportí, amb l’única excepció dels gossos guia. És recomanable que us poseu en contacte amb el servei d’atenció al client de BluemarFerries per avisar-los i resoldre qualsevol dubte que pugueu tenir sobre aquest tema.

Encara que per poder embarcar en el Ferri i realitzar el viatge entre Sitges i Barcelona els requisits que s’han de complir són escassos, sí que és important que els tingueu ben presents per no tenir cap problema a l’hora de pujar al Ferri.

Requisits i necessitats

DOCUMENTACIÓN (menores de 13 años y habitantes de El Garraf i l’Alt Penedès
TARGETA D’EMBARCAMENT (impresa o en el mòbil o tauleta)
ARRIVAR-HI AMB UNS 30 MINUTS D’ANTELACIÓ
A tenir en compte

Degut a que el check-in per embarcar en el Ferri es tanca 15 minuts abans de l’hora de sortida, és recomanable arribar-hi amb una antelació aproximada de 30 minuts perquè, així, davant de qualsevol inconvenient o imprevist no perdeu el Ferri.


Preus, horaris i on comprar les entrades?

Els bitllets s’han de comprar online. En el cas de comprar el bitllet d’anada i tornada obtindreu un descompte aproximat del 25%. Una vegada comprats els bitllets, per la qual cosa haureu d’escollir l’horari (tant d’anada com de tornada si voleu tornar també en Ferri), haureu d’imprimir la targeta d’embarquament o guardar-vos-la en el vostre dispositiu mòbil, per poder presentar-la al moment de l’embarquament.

Preus

TIPUS DE BILLETANADAANADA i TORNADA
GENERAL
19,00€
29,00€
NENS (0-3 anys)
GRATIS
GRATIS
NENS (4-13 anys)
11,90€
20,30€
GRUPS (10 – 25 persones)
15,30€
21,70€
RESIDENTS AL GARRAF
12,70€
23,20€
PERSONES AMB NECESSITATS ESPECIALS
13,60€
26,10€

Horaris (Barcelona – Sitges)

3 GENER / 14 MAIG15 MAIG / 15 OCTUBRE16 OCTUBRE / 2 GENER
9:15
9:15
9:15
12:00
12:00
12:00
– – –
14:30
– – –
– – –
17:00
– – –
19:00
– – –
19:00
– – –
19:30
– – –
21:30
– – –
21:30
– – –
22:30
– – –

Horaris (Sitges – Barcelona)

3 GENER / 14 MAIG15 MAIG / 15 OCTUBRE16 OCTUBRE / 2 GENER
8:00
8:00
8:00
10:45
10:45
10:45
13:15
– – –
15:45
– – –
17:45
– – –
17:45
18:15
20:15
– – –
20:15
– – –
21:15
– – –

Mapa del trajecte

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright