T-Mobilitat Barcelona

Actualització 03 juny 2023

La T-Mobilitat és la targeta de transport públic de Barcelona que substituirà els 84 títols actuals de transport (realment són 14 tipus de targetes per 6 zones diferents de transport). Es tracta d’una gran revolució pel que fa al transport públic de la ciutat i el seu funcionament serà molt similar al d’altres grans ciutats europees i mundials. La integració de la T-Mobilitat es farà de forma progressiva a partir de l’any 2018 i durant un període de temps tots dos sistemes tarifaris (el nou amb la targeta T-Mobilitat i l’actual amb els diferents tipus de targetes) coexistiran. D’aquesta manera s’espera que la ciutadania, a poc a poc, es vagi habituant a aquest gran canvi.

Beneficis i característiques de la T-Mobilitat

Tot i que fins el 26 de febrer de 2018, coincidint amb la celebració del Mobile World Congress 2018, no es farà una presentació oficial de la T-Mobilitat, ja es coneixen algunes de les característiques i millores que inclourà aquest nou sistema tarifari integrat. Per les característiques que fins al moment es coneixen, sembla que es tracta d’una targeta molt similar a la Oyster Card del servei de transport públic de Londres i que tindrà nombroses millores sobre el sistema actual. Esperem que el preu del servei amb aquesta nova targeta no s’incrementi.

Una única targeta per a tot tipus d’usuari
Més econòmic quants més viatges es facin
Contactless (sense contacte)
Es mantenen les bonificacions socials
Perfil d’usuari en línia

Preguntes i respostes sobre la nova targeta

Segurament són moltes les preguntes que a dia d’avui ens formulem “Pagaré més o menys pel transport?“, “¿Realment com funciona aquest nou sistema?” “On i com es podran recarregar les targetes?“, “¿Les persones més grans seran capaços d’entendre i adequar-se al nou sistema?“. Estem segurs que a poc a poc anirem tenint resposta a aquestes i altres preguntes.

Més informació sobre la T-Mobilitat

A mesura que es vagin coneixent més detalls sobre la nova targeta T-Mobilitat i sobre el seu funcionament anirem actualitzant aquesta secció. També anirem informant sobre aquestes actualitzacions a les nostres xarxes socials: Facebook i Twitter.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright