Ke Magdalenas, les millors magdalenes de Barcelona?

Malgrat fa tan sols dos mesos que el projecte Ke Magdalenas va veure la llum i que només porten tres setmanes distribuint les seves magdalenes és molt probable que alguns de vosaltres ja hagueu pogut provar alguna de les seves delicioses obres d’art, i és que el seu projecte sembla no tenir límits.

Aliette i German són els responsables del que sembla que esdevindrà un èxit rotund. Són dos professionals del món de les arts gràfiques i tal i com ells mateixos ens han explicat, uns “apassionats dels berenars!”que un bon dia van decidir donar un tomb a la seva vida i emprendre un nou projecte.

Naixement de Ke Magdalenas

És molt interessant escoltar a l’Aliette explicar-nos com va sorgir la idea de Ke Magdalenas. “Una vegada berenant li comentava al German que jo sabia fer moltes coses creatives, entre elles, cookies, cupcakes, pastissos, en fi… Però que no les feia per manca de temps i en aquell moment es va aixecar i em va dir: anem al mercat a comprar els ingredients, i així neix Ke Magdalenas”. I és que en moltes ocasions les grans idees i projectes neixen de la forma més fresca i espontània.

Actualment Ke Magdalenas es nodreix de varis locals en els quals ofereixen les seves delicioses magdalenes i esperen arribar a un total de 20 locals a finals d’aquest mes. Tot i així l’objectiu que s’han establer a mig termini és el de muntar un local propi en el qual poder oferir les seves creacions.

Pel que sembla es centraran únicament en les seves magdalenes, tot i que des de irBarcelona no podem deixar de preguntar-nos com serien uns cupcakes, cookies o pastissos made in Ke Magdalenas.

Encara no tenen una web pròpia però sembla que, de moment, no els fa falta, i tot això gràcies a les xarxes socials. Podeu trobar-los tant en la seva pàgina de Facebook com a Twitter.

Com elaborem les seves magdalenes?

Ens asseguren que les seves magdalenes són 100% naturals, sense conservants, ni essències i que les elaboren “UNA A UNA i amb molt d’amor i cura!!!” Per elaborar les seves magdalenes utilitzen un petit obrador en el barri de gràcia, que comparteixen amb altres joves emprenedors del mateix sector.
Comenten que contínuament busquen la forma de millorar el que és bo de per si: “Cada sabor que surt a la venda ja ha estat provat prèviament, no traiem sabors a l’atzar, cuidem que cada sabor ens representi i sobretot que es notin com fets a casa”.

Magdalenes destacades

Segons ens han fet saber, la seva magdalena estrella és la de pastanaga, tot i que també destaquen altres, el sabor de les quals es complementa amb uns deliciosos toppings que van des de galetes artesanes, fins a caramel, passant per fruites fresques i ametlles, antre d’altres.

Com es pot llegir a la pàgina de Facegbok Ke Magdalenas (le sobra la e de detrás de la D) també ofereixen magdalenes amb proteïna elaborades amb iogurt natural per a “esportistes i gym freaks”.

Magdalenes fetes a mida

A més a més de poder trobar una gran varietat de magdalenes en els diferents punts de venda que col•laboren amb ells, també ens ofereixen la possibilitat d’encarregar-los-hi directament magdalenes per esdeveniments especials. Per això posen a disposició dels seus clients la seva demostrada creativitat, per així aconseguir el producte ideal en funció de l’esdeveniment, ja sigui personalitzant la decoració de les magdalenes d’una forma especial així com adequar el seu sabor en funció dels gustos de les persones que els facin l’encàrrec. També ofereixen la personalització de les seves magdalenes per a les empreses que ho sol•licitin, la qual cosa és ideal per a la celebració de certs esdeveniments corporatius.

Galeria d’Imatges

Pocs refranys són més certs com el que diu que “Vale más una imagen que mil palabras” (no lo he traducido porque es un dicho castellano) a continuació us mostrem, no una, sinó vàries imatges de les diferents magdalenes que elaboren els nostres amics de Ke Magdalenas i que molt amablement ens han cedit per poder-les compartir amb vosaltres.

Malgrat a alguns els hi pugui semblar, aquest no és un article patrocinat ni res per l’estil, únicament és fruit d’haver trobat molt bones opinions sobre ells a Internet, haver-nos desplaçat a algun dels seus punts de venda, en el qual vam poder tastar alguna de les seves especialitats i, sobretot, la simpatia, frescor i amabilitat dels seus dos protagonistes, Aliette i German, amb irBarcelona, trobant un forat en el seu temps tant ocupat per atendre’ns uns minuts.

Punts de venda

No Comment

Comments are closed.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright