Gràcies a Tutankamon l’Experiència Immersiva, una meravellosa i suggestiva exposició sobre Tutankamon a Barcelona tots els aficionats a la cultura i història de l’antic Egipte de la ciutat i voltants estem d’enhorabona.

Compra les teves entrades per a visitar l’exposició sobre Tutankamon a Barcelona

exposició Tutankamon Barcelona

Si et decideixes a comprar les entrades online per a l’exposició Tutankamon L’Experiència Immersiva et podràs beneficiar de molts avantatges. Segurament els dos més clars i evidents són els de poder assegurar-se que el dia i hora en el qual es tingui pensat visitar la mostra no et quedis sense la teva entrada així com el poder accedir directament a l’exposició sense fer la cua de les taquilles.

Avantatges si es compren les entrades en línia
Estalvia’t la cua en les taquilles
Evita quedar-te sense la teva entrada
Tria el dia i l’hora de la teva visita
Les entrades en el teu mòbil
Cancel·lació gratuïta fins a un dia abans de la visita
Procés de compra ràpid, fàcil i segur

Tota la informació sobre l´exposició de Tutankamon a Barcelona

Què es pot veure durant la visita a la mostra sobre Tutankamon?

L’exposició Tutankamon L’Experiència Immersiva ha recorregut algunes ciutats, collint un gran èxit en totes i cadascuna d’elles i convertint-se en la mostra més vista de l’any amb més de 300.000 visites.

Durant la visita i a través dels ulls del faraó Tutankamon de Nen, ens endinsarem en la fascinant civilització de l’antic Egipte. Per a això, l’exposició es nodreix de diverses activitats interactives i d’una sala de realitat virtual, la segona més gran de europa, en la qual es pot viure d’una manera única l’experiència immersiva que ens presenta l’exposició sobre Tutankamon.

Durant el recorregut a través de les diferents sales expositives, ens sorprendran una sèrie d’objectes i pintures que es troben a la cambra funerària del faraó Tutankamon, que es troba en la famosa Vall dels Reis de Luxor.

Es tracta d’una exposició ideal per a realitzar un pla familiar amb els més petits de la casa, que segurament quedaran fascinats amb l’enfocament de la mostra, que mostra des d’un punt de vista únic l’antic Egipte i la figura del faraó Tutankamon. A més, com no podia ser d’una altra manera, també resulta un magnífic pla per a fer amb els amics o en parella.

Dates i horari de l’exposició de Tutankamon a Barcelona

DATAS EN PROGRAMA
HORARI DE LA VISITA
Inici: 15 setembre 2023
De dimecres a dilluns: de 10:00h a 20:00h
Final: No conegut
Martes: tancat

Quant costa l’entrada per a visitar l’exposició de Tutankamon?

DILLUNS
DIMECRES, DIJOUS I DIVENDRES
DISSABTE I DIUMENGE
General: 9,50€
Adulto: 14,50€ | * Reduïda: 9,50€
Adulto: 18,50€ | * Reduïda: 14€

* Entrada reducida: Persones majors de 65 anys, nens de 3 a 12 anys i persones amb discapacitat.
** Entrada gratis: Nens de 0 a 3 anys.

Quant dura la visita a l’exposició Tutankamon L’Experiència Immersiva?

La durada per a visitar l’exposició de Tutankamon és de 1h30 minuts, aproximadament. Aquest temps és més que suficient per a poder interactuar amb les diferents activitats interactives de la mostres i embadalir-se amb les fascinants imatges de la mateixa que s’encarreguen de crear una experiència totalment immersiva.

¿Dónde se celebra la muestra Tutankamon La Experiencia Inmersiva” en Barcelona?

La sede de la exposición Tutankamon La Experiencia Inmersiva es IDEAL Centro de Artes Digitales (en catalán, IDEAL Centre d’Arts Digitals).

Se trata del escenario en el que se han celebrado algunas de las muestras inmersivas más interesantes de los últimos años en Barcelona, caso por ejemplo de la muy reciente sobre Salvador Dalí y la algo más alejada en el tiempo sobre la figura de Frida Kahlo.

Mapa i com arribar a la mostra

Transport públic

Metro
Llacuna: Línia 4.
Poblenou: Línia 4.
Autobús
Línies diürnes: 6, H16, V25 i V27.
Línies nocturnas: N6, N8 i N28.

Taxi (reserva online)

Vehicle privat
En el cas tingueu intenció d’acostar-vos fins a l’IDEAL Centri d’Arts Digitals en vehicle privat, podeu deixar el vostre cotxe o moto en un pàrquing situat en les proximitats.

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.
error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright