Exposició Joc de Trons a Barcelona: Game of Thrones Exhibition

Tots els aficionats a la que pot considerar-se la sèrie més important dels últims anys, Joc de Trons o, el que és el mateix, Game of Thrones, que visquin a Barcelona o en les seves proximitats estan d’enhorabona. Des del 28 d’octubre de 2017 fins al 7 de gener de 2018, se celebra en el Museu Marítim de Barcelona la més completa exposició sobre la sèrie que posa en imatges les novel·les de George R.R. Martin. D’aquesta manera, tots els fans, i perquè no dir-ho, els curiosos d’aquest autèntic fenomen, podran viure en primera persona les emocions d’aquest meravellós univers fantàstic.

Comprar entrades online exposició Joc de Trons

Donada la gran expectació que suscita tot el que tingui una certa relació amb Joc de Trons, es d’esperar que les entrades per a l’exposició “Game of Thrones: The Touring Exhibition” volin gairebé tan ràpid com els dracs de la Mare de Dracs. Per aquest motiu, el més recomanable és comprar les entrades online de forma anticipada. D’aquesta manera es poden evitar les esperades cues en les taquilles i, el que seria encara pitjor, trobar-se amb que les entrades s’hagin esgotat per al dia i horari que s’hagi decidit visitar l’exposició.

entrades exposició Juego Tronos Barcelona

Exposició Game of Thrones: The Touring Exhibition

Comprar

Ticketea

Solament s’ha d’escollir el dia i la franja horària de la vostra visita i el nombre d’entrades. Arribat el dia de la visita, s’ha de presentar amb el comprovant de la compra que se s’enviar per email després de comprar les entrades en el lloc d’accés del Museu Marítim de Barcelona que s’indiqui.

Detalls visita exposició de Joc de Trons

27 octubre 2017 – 7 gener 2018.
Diumenge, dimarts, dimecres i dijous de 10:00h a 20:00h.
Divendres i dissabte de 10:00h a 21:00h
Dilluns tancat.

Dissabte, diumenge i festius

General: 18,50€
Infantil: 12,00€
Audioguia: 6€ extra.
Laborables

General: 15,50€
Infantil: 10,00€
Audioguia: 6€ extra.

* Entrada infantil: nens fins als 14 anys.

Què es pot veure e “Game of Thrones: The Touring Exhibition”

L’exposició compta amb innombrables imatges, objectes, vestuari i decorats originals de la sèrie per on es pot caminar, aconseguint d’aquesta manera la sensació d’estar en qualsevol dels Set Regnes de Joc de Trons. El contingut multimèdia i els diferents espais interactius són la guinda final a l’hora d’aportar més informació i detalls així com experiències que aconsegueixin transportar a tots els fans de la sèrie de Joc de Trons a l’univers fantàstic de les novel·les de George R.R. Martin.

No Comment

Comments are closed.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright