Si visiteu Barcelona i voleu comprar algun regal o souvenir típic no tindreu ningun problema per fer-ho ja que la ciutat està plena de botigues destinades a la venda de souvenirs per als turistes que oferiran tota mena de productes, relacionats algunes vegades amb major i moltes altres amb menor encert, amb la cultura, història i tradicions de Barcelona i Catalunya.

On es troben aquestes botiques?

Igual que passa amb les grans ciutats les botigues de Barcelona que ofereixen regals i souvenirs es troben principalment en quatre llocs: El centre de la ciutat, a l’interior dels museus, en certs punts d’interès turístic i en el propi aeroport.

En el centre de la ciutat

La majoria de botigues de regals i souvenirs del centre de Barcelona es localitzen a Les Rambles i rodalies. Tot i que la cultura típica espanyola relacionada amb el món del flamenc i els toros, poc o res té a veure amb la cultura catalana que té una idiosincràsia pròpia, moltes d’aquestes botigues ofereixen aquests, diguem-ne… typical spanish souvenirs. A més a més, alguns d’aquests teòricament típics souvenirs oferts en algunes botigues tampoc guarden relació amb la pròpia cultura del conjunt d’Espanya i, per tant, no és estrany observar a la venda, entre altres productes estranys, barrets mexicans.


Tot i així, si el que voleu és comprar un petit detall a alguns dels vostres amics o familiars, aquestes botigues de regals i souvenirs us poden ajudar a sortir del pas ja que disposen d’una gran varietat de productes: imans de nevera, fotografies i postals, clauers, gots, plats i tasses de tota mena així com els molt sol·licitats productes del F.C. Barcelona, tot i que heu d’estar atents ja que en ocasions es tracte de falsificacions així que us suggerim adquirir qualsevol producte oficial del F.C. Barcelona en el seu propi estadi, en centres comercials com El Corte Inglés, o en algunes de les botigues Nike o botigues oficials del Barça repartides per la ciutat.

Si esteu pel centre i busqueu algun regal o souvenir més original i d’una major qualitat us recomanem que eviteu les típiques botigues dels laterals de Les Rambles i que us endinseu en alguns dels carrers interiors.

Botigues de regals i souvenirs recomanades

Kukuxumusu
Passeig de Gràcia, 51-55.
c/ Argenteria, 69.

Art Montfalcón
c/ dels Boters 4.

Galería Maxó
c/ Petrtixol, 18.
c/ del Portal Nou, 29.

El Corte Inglés
Plaça de Catalunya, 14.
*Existen otros centros de El Corte Inglés.

Ringels
c/ Mallorca 418.

OMG Barcelona
Plaça de la Llana 7.

En els museus

Les botigues dels museus de Barcelona són en la majoria dels casos el lloc ideal per comprar un regal. En elles s’ofereixen tant souvenirs específics del propi museu com alguns regals més generals. Habitualment els productes d’aquestes botigues són d’una originalitat i qualitat superior als que es poden comprar en les típiques botigues de souvenirs, i tot i que també és cert que el seu preu acostuma a ser quelcom més elevat moltes vegades es preferible pagar una mica més.

En els punts d’interès turístic

Els punts d’interès turístic com podrien ser la Sagrada Família i el Park Güell compten amb botigues pròpies o properes en les quals poder comprar souvenirs específics del lloc a més d’altres més genèrics relacionats amb Barcelona. Dit això us recomanem visitar la botiga que es troba en l’entrada principal del Park Güell, és petita però disposen de regals originals i vistosos relacionats amb el parc i el seu famós arquitecte, Antoni Gaudí.

A l’aeroport

Pot ser que no tingui molt encant comprar els regals i souvenirs en una botiga de l’aeroport ja que acostuma a ser sinònim d’haver-ho deixat per últim moment, però la qualitat dels regals i el fet que siguin productes oficials, compensa molt aquesta falta d’encant. Per aquest motiu us recomanem donar un últim cop d’ull a les botigues de l’aeroport de Barcelona abans d’agafar el vol de tornada perquè estem quasi convençuts que acabareu, sucumbint i comprar un últim regal.

  • 49
    Shares

✅ ARTICKET BCN