Grec Festival Teatre 2023

Actualització 01 set. 2023

El Grec o Festival Grec és conegut principalment per ser el festival de Barcelona dedicat al teatre i la dansa, encara que també ho és d’altres arts escèniques, com són la música i el circ. A més a més, aquest festival estiuenc és un dels esdeveniments més icònics, veterans i assentats del panorama cultural de Barcelona, ja que la seva primera edició va tenir lloc l’any 1976.

¿Grec?: El perquè del seu nom
Teatre Grec

Al festival se’l coneix amb el curiós nom de “Grec”, perqu l’escenari on se celebren alguns dels espectacles més destacats, així com l’espai on té lloc la inauguració del mateix, és el Teatre Grec. Aquest teatre va ser projectat de cara a l’Exposició Internacional de Barcelona de 1929 i es troba a l’interior dels Jardins del Teatre Grec, a la Muntanya de Montjuïc.

Edició 2024 El Grec Festival

L’edició de l’any 2024, com és tradició, se celebra durant l’estiu, concretament durant algunes dates del mes de juny i al llarg de tot el mes de juliol. Així doncs, el Festival Grec es converteix en un atractiu addicional a l’activa i nombrosa oferta cultural i d’oci de Barcelona, fet que agraeixen els habitants de la ciutat i de la resta de la província i els assistents provinentes d’altres llocs que omplen les sales de teatre i la resta d’espais del festival.

Dades edició 2024 Festival El Grec
Grec Festival Barcelona

Dates: mes de juliol de 2024.
Horaris: depèn de cada actuació.
Espais: 37 seus diferents.
Preus: depèn de l’espectacle (existeixen bons de 3 i 5 espectacles).
Programa complet 2024: descarrega’t el PDF i la graella amb totes les actuacions.


Les entrades per a cada espectacle tenen un preu diferent i variable. Si teniu pensat passar l’estiu a Barcelona, o almenys ser-hi durant el llar i calorós mes de juliol, una bona opció pot ser la d’adquirir un dels abonaments de 3 o 5 dies que permeten beneficiar-se d’un important descompte. També hi ha descomptes per als majors de 65 anys, persones en situació de desocupació, amb el Carnet de Biblioteques, etc.

Espais del Festival Grec 2024

La llarga durada del Festival Grec, així com el gran nombre d’esdeveniments que es programen durant el mateix, fan que també siguin molt nombrosos els espais en els quals se celebren els espectacles teatrals, de música i dansa i de teatre.

En la seva edició de 2024, entre teatres i altres espais, són un total de 37 les seus del Grec, dividint-se entre els que formen part del Grec Montjuïc, situats a la Muntanya de Montjuïc i en les seves proximitats, i els de Grec Ciutat, dispersos de per tota la ciutat.

Mapa i com arribar als espais del Grec 2024

Al no existir un únic escenari pel Grec, a l’hora d’accedir a cadascuna de les seus del mateix i sempre en funció de les vostres necessitats, interessos particulars, horari de programació i ubicació del teatre o espai, us resultarà més convenient fer-ho en transport públic (metro, autobús, taxi) o en el vostre vehicle privat. Podeu consultar el mapa per conèixer tots els escenaris del Grec 2024.

En transport públic

Us suggerim visitar el Web oficial de cadascuna de les seus per obtenir informació sobre la millor manera de desplaçar-se en transport públic.

En taxi (reserva online)

En vehicle privat

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright