Aerobús Barcelona - Aeroport

Actualització 18 febr. 2024

Encara que no es tracta de l’única opció per arribar des de la ciutat de Barcelona fins a l’Aeroport de Barcelona – El Prat, l’Aerobús (també conegut com AerobúsBCN) si que es pot considerar com l’opció més còmoda i ràpida, sent aquest el motiu principal pel qual la gran majoria de viatgers que vola a o des de Barcelona opten per aquest mitjà de transport.

Comprar els bitllets per l’AerobúsBCN

Aerobús Barcelona

Connexió entre l’Aeroport de Barcelona i el centre de la ciutat en 30 minuts

Existeixen diverses possibilitats a l’hora de comprar el bitllet de l’Aerobús. Ho podeu fer durant el mateix moment d’accedir a l’autobús, bé sigui mitjançant la màquina expenedora situada al costat de la parada (només a Plaça Catalunya i a l’Aeroport de Barcelona) o be comprant-li el bitllet al treballador situat al costat de la parada de l’AerobúsBCN o al mateix conductor de l’autobús.

Una altra opció és que arribeu amb el bitllet ja comprat, pel que podeu optar per comprar-ho online de forma anticipada. Per estalviar una mica de temps i segons a quina hora aneu algunes cues, una bona opció és comprar el bitllet online.

Aerobús A1 i A2 i quin agafar?

En funció de la terminal (T1 o T2) des d’on operi el vostre vol de / des de Barcelona haureu d’agafar un Aerobús o un altre.

Terminal A1Aerobús A1

Terminal A2Aerobús A2

* Si us equivoqueu d’Aerobús, una vegada en la terminal podeu utilitzar el servei BusTransit, que us portarà d’una terminal a una altra en pocs minuts.

Tant l’Aerobús A1 com l’A2 uneixen les respectives terminals de l’aeroport (T1 i T2) amb el centre de la ciutat, la plaça Catalunya. Durant el recorregut hi ha dues parades més, una a la plaça Espanya i l’altra en l’encreuament del carrer Sepúlveda i el carrer Urgell (trajecte des de la ciutat a l’aeroport) o en l’encreuament de Gran Via dels Corts Catalanes amb el carrer Urgell (trajecte des de l’aeroport a la ciutat).

Aerobús A1: Parades, horaris i Preu

Aerobús Barcelona T1

Trajecte: 35 minuts.
Preu anada: 6,75€ – 9,75€.
Preu anada i tornada: 11,65€ – 14,5€.
Gratis: Nens menors de 4 anys.
Des de l’aeroport: Horari continuat.
Des de plaça Catalunya: Horari continuat.
Freqüència de pas: Varia en funció de la franja horària.


Aerobús A2: Parades, horaris i Preu

Aerobús Barcelona T2

Trajecte: 35 minuts.
Preu anada: 6,75€ – 9,75€.
Preu anada i tornada: 11,65€ – 14,5€.
Gratis: Nens menors de 4 anys.
Des de l’aeroport: Horari continuat.
Des de plaça Catalunya: Horari continuat.
Freqüència de pas: Varia en funció de la franja horària.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright