A Vista d’Hotel 2014: Setmana de les Terrasses dels Hotels de Barcelona

Una de les millors coses que ens porta l’arribada del bon temps són les iniciatives a l’aire lliure que s’organitzen. Dins d’aquestes hi destaquen totes les que tenen lloc en les terrasses dels hotels, com és el cas de A Vista d’Hotel, o el que és el mateix, la Setmana de les Terrasses dels hotels de Barcelona.

Després del gran èxit d’anys anteriors, l’edició 2014 de Vista d’Hotel, que tindrà lloc del 30 de maig al 8 de juny, s’ha allargat fins als 10 dies amb l’objectiu que inclogui dos caps de setmana en lloc d’un. Un total de 60 hotels hi participaran, oferint unes 250 activitats gratuïtes, encara que sempre ens acabaran costant alguna cosa a causa de la consumició, o consumicions ;), que acabarem prenent molt gustosament en les terrasses dels hotels.

Organitzat pel Gremi d’Hotels de Barcelona l’esdeveniment és possible gràcies al suport de l’Ajuntament, el patrocini dels Cellers Torres i, com no podia ser d’una altra forma, a la implicació dels diferents hotels de la ciutat que hi participen.

Programa oficial A Vista d’Hotel 2014

Podeu consultar el programa oficial en el següent PDF. A continuació us expliquem de forma genèrica el tipus d’activitats que es realitzaran durant aquesta setmana de les terrasses dels hotels.

Gastronòmiques
Molts dels hotels compten amb reconeguts xefs en els seus restaurants, fet que aprofiten per realitzar diverses activitats gastronòmiques.

Musicals
Els concerts i sessions de DJ’s reconeguts és una de les coses que mai falta a la terrassa d’un hotel, segurament per això la música és la protagonista de moltes de les propostes.

Màgia
La Màgia és un dels espectacles més entretinguts i en conseqüència sol·licitats de cada edició. Ideal per anar en parella, grup d’amics i en família.

Moda
Unes activitats que van sorprendre positivament en anys anteriors van ser els showrooms de moda. Per això aquest any es tornarà a repetir aquest tipus d’activitats.

Art
Les exposicions de pintura i d’altres expressions artístiques atreuen a molta gent en cada edició de A Vista d’Hotel, per això aquest any tampoc hi faltaran. Les projeccions de pel·lícules també són un clàssic.

Activitats infantils
Les famílies en general i els nens de totes les edats en particular sempre han tingut el seu espai en A Vista d’Hotel. Aquest any hi hauràn diferents tallers infantils i contacontes pels més petits.

AFORAMENT LIMITAT
L’aforament a cadascuna de les activitats és limitat, així que és recomanable anar bastant abans de l’inici de la mateixa i fins i tot, en els casos que així es requereixi (mirar el detall de cada activitat), reservar amb antelació.

Resumen

Informació oficial

avistadhotel.cat
avistadhotel.masquehotelbarcelona.com
facebook.com/masquehotelbarcelona
twitter.com/masqhotelbcn

Quan? del 30 de maig al 8 de juny.
On? en més de 50 hotels de Barcelona.
Preu: Gran quantitat d’activitats gratis (sense tenir en compte la consumició en les terrasses dels hotels) i algunes altres de pagament.

No Comment

Comments are closed.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright