entrades partits FC Barcelona Camp Nou

Actualització 18 nov. 2023

Voleu assistir a un partit del F.C. Barcelona al Camp Nou? Estem segurs que molts de vosaltres haureu respost amb un gran sí. Per aquest motiu, per a tots aquells que no sou socis del Barça però voleu veure un partit del FC Barcelona aquesta secció del nostre portal us interessa.

Venda d’entrades online per assistir als partits del Barça al Camp Nou

A continuació, podràs comprar les entrades online per a tots els partits que el F.C. Barcelona juga durant la temporada 2023 / 2024 en el seu estadi en el seu estadi, el Camp Nou. Així doncs, trobaràs el calendari amb els pròxims partits que el Barça ha de jugar en La Lliga, la Copa del Rei i la Champions League.

entrades partits F.C. Barcelona Camp Nou

Entrades partits del F.C. Barcelona

Comprar

Entrades per als partits que el Barça juga al Camp Nou

Entrades oficials La Lliga, La Copa del Rei y la Champions League

Aquesta temporada els partits a casa del F.C. Barcelona es juguen a l’estadi Olímpic de Montjuïc

Getyourguide

Així doncs, gràcies a la col·laboració amb el partner oficial Barcelona Turisme i el propi F.C. Barcelona, us oferim la possibilitat de comprar les entrades per a tots els partits oficials que juga el F.C. Barcelona al seu estadi.

Consultar la porta d’accés

L’estadi del F.C. Barcelona és molt gran així que us recomanem que, una vegada hàgiu comprat la vostra entrada i abans d’anar al camp, consulteu la porta d’accés per la qual heu d’accedir per a assistir al partit amb la vostra entrada.

Quant costa assistir a un partit del F.C. Barcelona al Camp Nou?

La veritat és que assistir a un partit de futbol al Camp Nou no és gens econòmic, però per a molts aficionats si hi ha un equip per al qual realment valgui la pena pagar aquesta quantitat segurament és el Barça.


El rang de preus és bastant ampli i no sol variar massa en funció del rival ni de la competició, excepte en comptades excepcions, sinó que ho fa en funció de la localitat escollida i de la seva ubicació en l’estadi.

localitats i tipus entrades F.C. Barcelona Camp Nou

Les entrades més barates són les que corresponen a la categoria 3 mentre que les entrades més cares són les denominades VIP Silver.

Quant dura la temporada i a quins partits i els millors partits per anar al Camp Nou?

La temporada del sol començar a mitjans o finals d’agost i finalitza normalment a mitjans o finals de maig. Normalment el primer partit de la temporada del Barça al Camp Nou és el que es juga per a disputar el Trofeu Joan Gamper. Malgrat estar en joc un trofeu, es tracta d’un partit amistós en honor del seu fundador, el suís Hans-Max Gamper Haessig.

Champions League: de mitjans de setembre a mitjans de maig.

La Lliga: de finals d’agost a mitjans de maig.

Copa del Rei: de mitjans d’octubre / novembre a mitjans de maig.

Calendari i horari de La Lliga, la Champions League y la Copa del Rei

El dia i horari precís d’alguns dels partits no està definit, sobretot els de lliga que estan programats amb una antelació de diverses setmanes. Per aquesta raó, la data mostrada en aquests casos és orientativa (tenint en compte que el partit es jugarà durant el cap de setmana indicat però sense saber exactament el dia i hora exacte) i així s’indica.


Horari dels partits del F.C. Barcelona

La Liga

Dissabtes: 13:00h

Diumenges: 12:00h

Dissabtes i diumenges: 16:15h

Dissabtes i diumenges: 18:30h

Dissabtes i diumenges: 20:45h

Champions League

Dimarts: 18:30h / 21:00h

Dimecres: 18:30h / 21:00h

Copa del Rei

No tenen un horari preestablert

* Els horaris són orientatius, podent variar al llarg de la temporada.

Gràcies al calendari podreu comprar les vostres entrades online de forma anticipada, assegurant-vos d’aquesta manera la disponibilitat d’aquestes. Encara així, si espereu a l’última hora, també és molt probable que trobeu una entrada per al partit.

Els partits més interessants que juga el F.C. Barcelona

Sense cap dubte, el partit més important de l’any per a la immensa majoria dels aficionats al F.C. Barcelona és el partit del campionat de la Lliga que el Barça jua contra el Reial Madrid, el seu gran rival cada any per la lluita del trofeu i segurament una trobada que és molt més que un simple partit de futbol.

Altra partit important és el que el Barça juga contra el R.C.D. Espanyol (l’altre equip de la ciutat de Barcelona i en conseqüència, quan juguen tots dos equips, es tracta d’un “Derbi”). Com a rivals de gran importància, no es pot oblidar de l’Atlètic de Madrid i del València. També generan molta expectació els partits que el F.C. Barcelona juga a la Champions League, sobretot els de les eliminatòries directes.

Hotels i apartaments a prop del Camp Nou

Si no viviu a Barcelona i us ve de gust anar a un partit del Barça, per què no aprofitar per a reservar un allotjament en els seus voltants? D’aquesta manera, després del partit, podreu gaudir de la nit a Barcelona i, l’endemà, fer alguna visita per la ciutat.

Mapa i com arribar al Camp Nou

Per a arribar al Camp Nou i tornar a la vostra casa o hotel després del partit es pot optar per fer-lo en transport públic (Metre, Autobús, Tramvia o Taxi) o amb un vehicle privat (cotxe o moto). Cadascuna de les dues opcions té els seus avantatges i, potser, possibles inconvenients.

Adreça: Av. Arístides Maillol, s/n.

Transport públic

Gairebé tots els assistents a un partit del Barça opten per desplaçar-se en transport públic, sobretot amb metro, autobús i tramvia.

Metro: Collblanc (línia 5), Les Corts, Maria Cristina, Palau Reial i Zona Universitària (línia 3).

Autobús: 7, 33, 54, 67, 75, 113, H6, H8, L12, L50, L62, L79, L97 i Autobús Turístic.

Autobús nocturn: (NitBus): N2, N3 y N14.

Tramvia: (TRAM): Zona Universitària, Palau Reial, Pius XX (T1, T2, T3).

Alguns partits del F.C. Barcelona acaben a la nit, en un horari bastant tard. Encara així, els autobusos i tramvies continuen funcionant, arribant-se fins i tot a ampliar el nombre d’efectius per a per a facilitar la mobilitat de tots els aficionats a l’hora d’abandonar l’estadi. Segurament l’opció més còmoda és la d’optar pel servei de taxi, tot i que no és precisament la més econòmica.

Taxi

Vehicle privat

Són molts els aficionats que prefereixen la llibertat que els ofereix la possibilitat de moure’s amb el seu propi vehicle. Aparcar el cotxe al carrer prop del Camp Nou un dia que juga el Barça és poc menys que una tasca impossible, sent gairebé l’única opció la d’optar per aparcar el cotxe en un pàrquing proper.

Pel que respecta a les motos, la gran majoria d’aficionats solen aparcar-les al carrer i sense massa problemes sense que la Guàrdia Urbana presti molta atenció a possibles infraccions. Tot i així, sempre es corre el risc d’emportar-se una bona multa. Per aquest motiu, cada vegada són més els aficionats que prefereixen la seguretat que ofereix un pàrquing vigilat i opten per aparcar la moto en una plaça de pàrquing.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright