botigues de luxe a Barcelona

Actualització 05 juny 2023

Malgrat que els articles que es venen en les botigues de luxe no estan a l’abast de la majoria dels ciutadans de Barcelona i turistes que ens visiten, des de fa uns anys el nombre d’aquestes botigues ha anat en augment, sobretot en certes zones de la ciutat en les quals, històricament, sempre han existit aquestes botigues que ofereixen productes més luxosos.

Zones en les quals trobar botigues de luxe a Barcelona

Si és cert que hi ha varis punts de la ciutat en els quals podreu trobar botigues de luxe, ja siguin de moda i complements com d’interiorisme o d’alta joieria, moltes d’elles es troben en dos zones molt concretes, al Passeig de Gràcia i a l’Avinguda Diagonal.

Botigues de luxe al Passeig de Gràcia

La majoria de grans marques es barallen per disposar d’una botiga en el Passeig de Gràcia de Barcelona, un carrer molt cèntric de la ciutat i que des de fa uns anys ha vist com el nombre de botigues de luxe que han obert les seves portes en ell ha augmentat de forma molt significativa.

Tot i així no totes les botigues d’aquest passeig de Barcelona són botigues luxoses ja que ens trobarem botigues com Nike, Zara, Mango, Swatch o Stradivarius, botigues que no poden ser considerades com a botigues de luxe. A més a més també trobarem una àmplia oferta gastronòmica, amb bars i restaurants aptes per a diferents nivells econòmics en els quals poder menjar, sopar o simplement prendre alguna cosa.

La majoria de botigues considerades de luxe del Passeig de Gràcia són botigues de moda i complements, botigues per a núvies i bodes, i altres amb articles d’alta joieria.

Algunes botigues de moda i complements de luxe en el Passeig de Gràcia

Burberry
Chanel
Antoni Miró
Antonio Pernas
Loewe
Louis Vuitton
Valentino
Josep Font
Andrés Sardà
Roberto Verino
Totón Comella
Purificación García
Yves Saint Laurent
Carolina Herrera
Dolce & Gabbana


Botigues d’alta joieria i d’articles de luxe en el Passeig de Gràcia

Rabat
Montblanc
Chanel
Cartier
Suarez

A l’Avinguda Diagonal

Igual que succeeix al Passeig de Gràcia, a l’Avinguda Diagonal, concretament en el recorregut que va des de El Corte Inglés fins a aproximadament el carrer Roger de Llúria es localitzen una gran quantitat de botigues de luxe o com a mínim orientades a persones amb un elevat poder adquisitiu.

A més a més del tipus de botigues que hem comentat anteriorment (botigues de moda i complements, botigues per a núvies i botigues d’articles de luxe i d’alta joieria), també podreu trobar a la pròpia Avinguda Diagonal i a carrers pròxims botigues de decoració i interiorisme .

Algunes botigues de decoració i interiorisme d’alt nivell a l’Avinguda Diagonal i rodalies

Gunni & Trentino
Luzio
Termoparket
Roche Bobois

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright