Port Aventura World

Actualització 01 jul. 2023

Situat entre les localitats de Vila-seca i Salou, pròximes a Barcelona, Port Aventura World és un conjunt de parcs temàtics. Des de la seva inauguració l’any 1995, amb el parc temàtic PortAventura Park, són moltes les noves atraccions que s’han anat afegint amb el clar objectiu de fer de Port Aventura un autèntic referent entre els parcs d’atraccions més espectaculars del món.

PortAventura World

Entrades per a PortAventura World

Entrades

Tots els tipus d’entrades per a PortAventura World

Però no solament s’han anat renovant i construint noves atraccions al Parc de PortAventura, sinó que a la família de PortAventura World s’han afegit en els últims anys dos nous parcs temàtics, PortAventura Carib: Aquatic Park, un parc aquàtic per als mesos d’estiu, i el Parc Ferrari Land, un territori espectacular per als Ferraristes així com per a tots els amants de la velocitat.

1. Tota la informació sobre PortAventura Park

Entrades, horaris i preus de Port Aventura Park

entrades Port Aventura Park

Entrades PortAventura Park

Entrades

Sense cues a la taquilla

excursió Port Aventura Park

Excursió PortAventura Park

Comprar

Sense cues a la taquilla

Desplaçament inclòs

Des de mitjan juny fins a final d’agost l’horari d’obertura del Parc de PortAventura és de 10:00h a 0:00h. La resta de l’any l’hora del tancament varia, tancant abans com més d’hora es fa fosc.

Preus PortAventura Park

Entrada adult (d’11 a 59 anys): 48€.
Entrada sènior (des de 60 anys): 40€.
Entrada infantil (de 4 a 11 anys): 40€.
Gratis: nens de 0 a 3 anys.


PortAventura Park està enfocat a un ampli ventall de públic, de totes les edats i gustos, ja que en ell s’hi troben atraccions molt diverses. Des de les més estimulants i de sensacions tan vertiginoses com són les muntanyes russes Dragon Khan i Shambhala o l’Hurakan Còndor, fins a les més infantils de la zona Sésamo Aventura o les més divertides i desenfadades, sent un clar exemple les atraccions de Tutuki Splash i Angkor.

Zones i atraccions destacades de PortAventura Park

MEDITERRÀNIA
L’atracció més coneguda d’aquesta zona és la muntanya russa Furius Bacus, la més ràpida d’Europa.
POLYNESIA
El Tutuki Splash és l’atracció per excel·lència de la Polynesia, ideal per a remullar-se una mica i divertir-se de forma relaxada.
LA XINA
Fins fa poc temps l’autèntica protagonista d’aquesta zona del parc era la muntanya russa del Dragon Khan, protagonisme que ara comparteix amb una altra muntanya russa, Shambhala.
Espectacles al parc de Port Aventura

Totes les zones del parc tenen els seus propis espectacles, que resulten ideals per a descansar entre atracció i atracció. En tenir un horari programat convé que us apunteu, just en el moment d’entrar al parc, els espectacles que us interessin i arribar uns quants minuts abans del seu inici.

MÈXIC
El Diable, el tren de la mina destaca entre les diverses atraccions que es troben a Mèxic.
FAR WEST
Es pot gaudir d’increïbles i trepidants carreres entre els dos carretons de l’atracció Stampida.
SÉSAMO AVENTURA
Ideal per als més petits, es la zona on es localitzen atraccions i espectacles relacionats amb Barri Sèsam.

2. Tot sobre el Parc Ferrari Land

Entrades, horaris i preus de Ferrari Land

Parc Ferrari Land

Entrades Ferrari Land + Port Aventura Park

Entrades

Evita la cua de la taquilla

Parc Ferrari Land

Excursió a Ferrari Land + Port Aventura Park

Comprar

Compra online i evita la cua

Inclou desplaçament

Preus PortAventura Park + Ferrari Land

Entrada adult (d’11 a 59 anys): 60€.
Entrada sènior (des de 60 anys): 52€.
Entrada infantil (de 4 a 10 anys): 52€.
Gratis: nens de 0 a 3 anys.

Inaugurat a l’abril de 2017, entrar al Parc Ferrari Land permet endinsar-se en l’univers Ferrari. Tot en aquest parc temàtic, l’extensió del qual és d’uns 70.000m2, està relacionat amb la històrica marca italiana del Cavallino Rampante; les atraccions, els restaurants i botigues i fins a un edifici de 4.000m2 on es pot gaudir, amb l’ús de la tecnologia més avançada, de la Ferrari Experience.

3. Tot sobre Port Aventura Carib: Aquatic Park

Entrades, horaris i preus de Costa Caribe Aquatic Park

Costa Caribe Aquatic Park

Entrades Costa Caribe Aquatic Park

Entrades

Gaudeix del parc aquàtic de Port Aventura World

Entrades Caribe Aquatic Park

Entrada adult (d’11 a 59 anys): 25€.
Entrada sènior (des de 60 anys): 20€.
Entrada infantil (de 4 a 11 anys): 20€.
Gratis: nens de 0 a 3 anys.
Autocar anada i volta: 46€ (reduïda: 36€).

* L’entrada al parc aquàtic es compra a part

A prop però totalment separat de Port Aventura Park i Ferrari Land es troba Costa Carib Aquatic Park, un parc aquàtic amb una gran quantitat d’atraccions i que està obert des de finals de maig fins a principis de setembre.

Reserva el teu hotel a Port Aventura World

Donat el gran nombre d’atraccions que hi ha a Port Aventura World, una bona opció és la d’allotjar-se en un dels seus hotels temàtics: Hotel Gold River, Hotel PortAventura, Hotel Carib, Hotel El Pas, ideal tant si es vol gaudir d’un segon dia al parc com si es vol esprémer al màxim el temps en un únic dia de visita.

Entrada al parc inclòs

Si us allotgeu en algun dels hotels temàtics de Port Aventura tindreu l’entrada al parc d’atraccions Port Aventura Park inclosa. Per a conèixer tots els detalls d’aquesta oferta, us suggerim consultar la informació disponible durant el procés de reserva de l’hotel.

Com arribar a Port Aventura World des de Barcelona?

En vehicle privat (cotxe o moto)

Si aneu en el vostre vehicle privat haureu d’agafar l’AP-7, també coneguda com a Autopista del Mediterrani (E-15) i prendre la sortida 35, exclusiva per al parc d’atraccions.

Amb tren

Els trens de Rodalies de Renfe de Catalunya amb origen o destinació Barcelona, Tortosa, Salou, Cambrils i Lleida tenen parada a l’estació de tren de Port Aventura World. Una vegada a l’estació, es pot anar a peu fins al parc o esperar que passi un petit tren que s’encarrega de traslladar de manera gratuïta als visitants.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright