hotels i apartaments platja Barcelona

Actualització 24 jul. 2023

Mapa amb tots els allotjaments a prop de la Platja de Barcelona

La platja i el mar són alguns dels imants de la nostra ciutat, que units a altres encants, aconsegueixen atreure a una gran quantitat de turistes cada any. Per aquest motiu són molts els que, a l’hora de buscar un hotel a Barcelona, opten per que es trobi a prop del mar.

Els millors hotels de Barcelona a peu de platja

Allotjaments de luxe i menys luxe

Es pot pensar que allotjar-se en un hotel al costat de la platja de Barcelona és una opció cara i, en general, podríem dir que és cert.

Els preus solen ser una mica més elevats, sobretot durant l’estiu i més encara tenint en compte que molts dels hotels són de luxe (4 o 5 estrelles). Malgrat això també hi ha diversos hotels més assequibles que, si bé en molts casos no es troben a peu de platja, sí que es troben a poca distància.

Apartaments de Barcelona recomanats vora el mar

A més dels hotels, existeixen altres tipus d’allotjament prop de la platja, sent els apartaments turístics els més nombrosos d’entre tots ells. Són varis els apartaments turístics que no compleixen amb la llei, i en conseqüència amb les garanties necessàries tant per a vosaltres com pels inquilins de l’edifici, per aquest motiu a continuació us recomanem els millors apartaments en regla situats a prop de la platja.

Altres allotjaments de Barcelona més barats prop del mar

Encara que en menor nombre, també és possible trobar altres allotjaments, com són hostals, pensions (ideals si busqueu un allotjament una mica més econòmic) i albergs (perfectes si viatgeu amb amics i que també suposen un important estalvi).

Per tots aquells que busqueu alguna cosa diferent, una excel·lent opció cada vegada més de moda és la de dormir en un vaixell atracat en algun dels ports de Barcelona.

On reservar i quin allotjament triar?

Barcelona compta amb un total de 10 platges que ocupen una extensió total de gairebé 5 km. Això provoca que siguin molts els hotels, apartaments i altres allotjament situats al llarg del Passeig Marítim de la ciutat o molt propers al mar. Davant tanta oferta el millor és que valoreu quina ubicació preferiu i que tingueu en compte el tipus d’hotel que busqueu.

La millor ubicació a prop de la platja de Barcelona

Des dels hotels i apartaments que es troben situats a la zona més cèntrica, en el barri de la Barceloneta, i que compta amb les platges més concorregudes, fins als una mica més allunyats localitzats en alguna de les, una mica més tranquil·les, platges de la zona de Diagonal Mar, totes són bones opcions per allotjar-se i l’elecció final dependrà de les vostres preferències (si voleu més tranquil·litat o si preferiu molt més ambient) i de la vostra butxaca (un hotel de característiques semblants resulta més car a les platges situades a prop de la Barceloneta que en l’altre extrem de la ciutat).

Sigui com sigui el transport no serà un problema ja que la línia 4 de metro té diverses parades a prop del Passeig Marítim. A més, també existeixen diverses línies d’autobusos per moure’s amb total normalitat i en alguns casos el tramvia també disposa de parades.

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright