hotels familiars Barcelona

Actualització 02 jul. 2020

Mapa interactiu amb els millors allotjaments familiars de Barcelona

Si us agrada viatjar en família, sobretot amb nens petits, sabreu l’important que resulta trobar un allotjament familiar que us permeti gaudir de les vostres vacances amb totes les garanties i comoditats. A més de disposar d’habitacions adequades per tots els membres de la família els hotels familiars tenen molta més sensibilitat amb els nens, a més de serveis específics tant per a ells com per als pares i fins i tot oferint en algunes ocasions certs avantatges econòmics que poden suposar un estalvi considerable.

Els millors hotels per a famílies de Barcelona

Donada la gran oferta hotelera a Barcelona, no resulta excessivament complicat trobar bons hotels familiars, fins i tot per a famílies nombroses, però per simplificar-vos la cerca a continuació us destaquem alguns dels millors hotels a l’hora de viatjar amb nens.

La comoditat d’un apartament o aparthotel

Si el que busqueu és la comoditat i llibertat d’un apartament, coses fonamentals a l’hora de viatjar amb nens, us trobareu amb infinitat d’apartaments i apartahotels que ofereixen habitacions per 3, 4 o més persones. Per ajudar-vos a escollir l’apartament familiar que més us agradi hem fet una selecció dels apartaments més interessants de la ciutat.

Serveis i beneficis habituals

Bressol/s gratuït/s sota petició prèvia
Esmorzar gratis per als nens fins a certa edat (normalment 12 – 14 anys)
Menjar més atractiu per als nens
Cotxets
Detall de benvinguda per als nens

error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright