Hotel SPA i Balnearis Barcelona

Actualització 12 març 2024

Busca i reserva el teu allotjament amb SPA o balneari a Barcelona

 

Per a tots aquells que durant les vostres vacances us agrada desconnectar mentre us fan un massatge, tractament facial o corporal o donar-vos estimulants banys d’escuma, els hotels amb SPA i balnearis són uns allotjaments que us ofereixen totes i cadascuna d’aquestes opcions. També resulta una excel·lent opció per als viatgers que, després d’un dia ple de visites, vulguin posar-se en les millors mans i quedar-se com a nous per afrontar un nou dia ple d’activitats.

Per aquest motiu podríem dir que els hotels amb SPA són ideals per qui vulgui fer turisme per Barcelona o els ciutadans de Barcelona que volen passar una romàntica nit. Pel que fa als balnearis són l’opció que escullen tots aquells que prefereixin unes vacances més tranquil·les i fer una mica de turisme pels pobles i zones properes al balneari així com els habitants de Barcelona que volen fer una escapada per desconnectar i relaxar-se.

Quines són les diferències entre un hotel SPA i un balenari?

Tots dos allotjaments solen oferir serveis similars, sent la diferència més remarcable el fet que el balneari es troba al costat d’un deu natural del que es nodreixen tots els seus serveis que guarden relació amb l’aigua.

Això fa que, mentre l’hotel SPA es pot trobar perfectament al centre de la ciutat, el balneari se situa en pobles o zones bastant apartades, motiu pel qual es tracta d’un lloc més tranquil, amb instal·lacions més àmplies i en la immensa majoria dels casos amb un terreny o jardí perquè gaudeixen els seus hostes.

Quines són els tractaments inclosos?

Depenent de l’Hotel SPA o balneari així com del tipus d’oferta que contracteu els serveis relacionats amb el SPA inclosos en el preu de la reserva seran uns o uns altres. En cas de voler rebre algun tractament més, s’ha de sol·licitar prèviament i pagar a part.

Serveis dels hotels amb SPA i dels Balnearis

Tractaments facials
Diferents tipus de massatges
Manicura
Pedicura
Hidroteràpia
Depilació
error: @ Contenido protegido por derechos de autor / Content protected by copyright