cinemes de Barcelona
Favoritos

Tot i que en els últims anys alguns cinemes de Barcelona històrics han hagut de tancar, el nombre de sales de cinema de la ciutat ha augmentat. Això és a causa de la creació de multicines en centres comercials i altres espais de la ciutat així com la conversió en multicine d’algun cinema tradicional.

Si volem gaudir d’alguna pel•lícula durant la nostra estada a Barcelona no haureu de fer res més que agafar qualsevol diari o pàgina de Internet relacionada amb el cinema i buscar la cartellera cinematogràfica en la qual es llisten tant els cinemes com les pel•lícules i horaris en els quals aquestes es projecten. Depenent tant del cinema com de la pel•lícula és possible que pugueu escollir entre la versió normal, la versió digital així com la, cada vegada més de moda, versió en 3D.

Cinemes amb versió original

Si el que voleu és gaudir d’un bon cinema en versió original podreu anar a algun dels cinemes de Barcelona que únicament projecten pel•lícules en versió original subtitulada en espanyol. Aquests cinemes són el Renoir Floridablanca, Renoir Les Corts, Cines Verdi, Cines Verdi Park i Yelmo Icària. Si voleu gaudir d’una súper producció americana en versió original l’opció més segura serà el cinema Yelmo Icària ja que en la resta de cinemes que projecten pel•lícules en versió original acostumen a projectar pel•lícules americanes independents així com força cinema europeu. Una altra opció per gaudir de bon cinema i moltes vegades en versió original és la Filmoteca de Catalunya, que per un bon preu acostumen a oferir grans cicles cinematogràfics.

Cine Imax

Barcelona és una de les ciutats del món que compte amb una sala Imax. La sala Imax és un sistema que permet projectar pel•lícules en una pantalla de dimensions molt majors a les sales de cinema habituals i amb una qualitat extraordinària.


La sala Imax de Barcelona es troba en el Port Vell i en aquests s’acostumen a emetre documentals, sobretot històrics i del món animal. Ideal per passar una tarda entretinguda amb família i aprofitar per enriquir-nos culturalment.

Festivals de Girona

Són molts els diferents festivals de cinema que tenen lloc a Barcelona. El fet d’haver-n’hi tants acostumen a estar especialitzats en temàtiques molt concretes, des de cinema documental musical, a cinema jueu, passant per la celebració d’un festival de cinema asiàtic així com el més conegut a nivell nacional i internacional, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que es celebra a Sitges, un poble de la província de Barcelona.

Festivals de cinema destacats a Barcelona

Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya
BAFF Festival de Cinema Asiàtic de Barcelona
Festival de Cinema Jueu de Barcelona
l’Alternativa Festival de Cinema Independent de Barcelona
Festival Internacional de Cinema Eròtic
Beefeater In-Edit Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona
Festival de Cinema Gay i Lèsbic de Barcelona

Favoritos

Butlletí irBarcelona


Segueix-nos

Pinterest