museu Exposició Cotxes Clàssics i Miniatures

Actualització 09 nov. 2014

Encara que no s’espera inaugurar fins al mes d’abril de 2015, el Museu Exposició de Cotxes Clàssics i Miniatures de Barcelona, conegut també per les seves sigles ECCLYM, ja és un fet i és que la seva alma mater i impulsor, l’italià Marcello Cioli, trasllada la col·lecció procedent de Treviso fins a la nostra ciutat.

El museu s’instal·larà en el districte de l’Eixample i perquè l’escenari estigui d’acord amb la seva temàtica i peces que s’exposaran s’ha escollit com a seu un pàrquing originari de la dècada dels 50.

Què es podrà veure en el museu?

El museu comptarà amb una col·lecció permanent que inclourà tot tipus d’elements relacionats amb els cotxes clàssics, destacant entre tots ells les més de 5.000 miniatures dels cotxes més emblemàtics de diferents èpoques que, cuidades fins al màxim detall, faran les delícies de tots els afeccionats. També comptarà amb joguines, documentació gràfica i cartells publicitaris de carreres de les dècades glorioses de l’automobilisme (50, 60 i 70).

Per completar la col·lecció permanent i fer més dinàmic i interessant el museu al visitant aficionat als cotxes clàssics aquest comptarà amb una zona dedicada a exposicions temporals, que es té previst que es vagin renovant cada mig any.

Mapa

Direcció

Per concretar (Eixample), Barcelona.

Horari de visita

Per concretar.

Preu de l’entrada

Per concretar.

Com arrivar-hi?

Pendent.

Llocs propers de interès