Favoritos

Un estiu més i una altra edició de Vespres Inedit’s que ens refrescarà les caloroses tardes del mes de juliol. Per fer-ho només haurem d’apropar-nos a una de les terrasses dels 28 hotels participants en aquesta edició de 2016 i preguntar pel menú Vespres Inedit’s. Es tracta d’un menú per a dues persones que inclou tres tapes d’autor (diferents en cadascun dels hotels) i dues ampolles de 33cl. de la cervesa Estrella Damm Inedit.

Aquest any la promoció està disponible durant tot el mes de juliol, és a dir, des de l’1 fins al 31 de juliol, així que si algú s’animés fins i tot podria anar un dia a cadascun dels hotels a degustar les seves magnífiques propostes gastronòmiques. Fora bromes, comentar que, el menú Vespres Inedit’s solament està disponible de 18:00h a 21:00h, així que no us despisteu.

Tots els hotels i les seves tapes

A continuació trobareu tota la informació per poder triar a quin hotel o hotels voleu anar a passar una meravellosa tarda en bona companyia i degustant les millors tapes. Així doncs, incloem tots els hotels que participen en aquesta edició de Vespres Inedit’s, inclosa la seva adreça, les tapes que ofereixen i el xef que les a preparat. Finalment us mostrem un mapa on podreu visualitzar la localització de tots i cadascun d’ells.


BHotel
c/ Gran Via de les Corts Catalanes, 389-391, Barcelona

Tapas
Nachos a l’estil mexicà
Dauets de salmó marinat amb wasabi
Hummus amb torradetes

Chef: Noemí Paniagua

Gallery Hotel
c/ Rosselló, 249, Barcelona

Tapas
Papas arrugás amb mojo bravo
Aletes cruixents de pollastre amb salsa barbacoa
Peix fregit en adob morú

Chef: Pablo Tomás

Hotel Alexandra Barcelona
c/ Mallorca, 251, Barcelona

Tapas
La Nostra Gilda
Pebrots dolços i picants farcits de formatge feta
Llagostins arrebossats amb panko acompanyats de romesco casolà

Chef: Miquel Xufà

Hotel Alma
c/ Mallorca, 269-271, Barcelona

Tapas
Croqueta de perinl ibèric
Gotet de gaspatxo Alma
Baba ganoush amb carasau

Chef: Gio Esteve

Hotel América Barcelona
c/ Provença, 195, Barcelona

Tapas
Tàrtar de fuet
Broqueta de pollastre amb cobertura de cacauet
Broqueta de gamba arrebossada amb coco

Chef: Jordi Escudé

Hotel Barcelona Center
c/ Balmes, 103-105, Barcelona

Tapas
Amanida de l’hort amb menta, ventresca de tonyina i arròs inflat al curri
Bescuit de cireres amb mousse de foie feta a casa i groselles gerades
Llagostins amb verdures cruixents, carbó vegetal i salsa romesco

Chef: Manuel Calvo

Hotel Barcelona Princess
Av. Diagonal, 1, Barcelona

Tapas
Foie gras semicuit
Samosa de ceba amb chutney de mango i oli de coriandre
Bomba de botifarró amb pèsols

Chef: Pedro Montolio

Hotel Casa Fuster
Passeig de Gràcia, 132, Barcelona

Tapas
Iogurt de bacallà amb melmelada de tomàquets vermells
Xup-xup de firnatge de cabra amb nous i cobertura de cireres
Llauneta de verat en escabetx amb gerds i germinat de ceba

Chef: Oriol Canaillas

Hotel Condes de Barcelona
Passeig de Gràcia, 73, Barcelona

Tapas
Patates braves amb salsa chipotle
Calamars a l’andalusa amb maionesa de wasabi
Pop a la gallega

Chef: Carlos Fernández

Hotel Cotton House
c/ Gran Via de les Corts Catalanes, 670, Barcelona

Tapas
Sopa de cogombre i iogurt amb tàrtar d’anguila fumada
Fingers de pollastre arrebossats amb miso i salsa cítrica
Patates especiades amb salsa brava de mango

Chef: Eva de Gil

Hotel Duquesa de Cardona
Passeig de Colom, 12, Barcelona

Tapas
Gotet de salmorejo
I Love New York (entrepà vertical de rosbif, ruca, tomàquet i curri)
Cucurutxu de calamars a la romana

Chef: Santi Olivella

Hotel España
c/ Sant Pau, 9-11, Barcelona

Tapas
Tàrtar de salmò, llima i vainilla
Aletes de pollastre kimchi i all tendre
Braves “ratte”, maionesa cítrica i picant

Chef: Germán Espinosa

Hotel Granvia
c/ Gran Via de les Corts Catalanes, 642, Barcelona

Tapas
Patates braves casolanes
Pa de coca amb pernil ibèric
Olives a la mediterrània

Chef: Ledif Linares

Hotel Indigo
c/ Gran Via de les Corts Catalanes, 629, Barcelona

Tapas
Barqueta amb foie, ou de guatlla i encenalls d’ibèric a les fines herbes
Pot a la gallega amb cachelos, bonítol esmicolat, gules i tàperes al pebre vermell de la Vera
Pebrot del piquillo farcit de bacallà, gambes del Maresme i beixamel amb crosta de parmesà

Chef: José Luis Casals

Hotel Jazz
c/ Pelai, 3, Barcelona

Tapas
Gotet de meló i menta
Coca vegetal amb seitons
Daus de truita de patates amb ibèric

Chef: Jose Castelao

Hotel Murmuri
Rambla de Catalunya, 104, Barcelona

Tapas
Coca alga amb compota de tomàquet i sardina marinada
Gotet de salmorejo
Ensalada russa “El Passatge”

Chef: Ramón Panés de la Cruz

Hotel Negresco Princess
Roger de Llúria, 16-18, Barcelona

Tapas
Hummus d’olives de Kalamata amb sèsam torrat i cruixent de pa hindú
Mini broqueta de formatge d’Idiazabal amb cecina, codony i oli de nou
Gotet d’amanida Caprese amb cremós d’alvocat i microbrots

Chef: Jon Garcia

Hotel Neri
c/ Sant Sever, 5, Barcelona

Tapas
Quiche de musclos
Torrada amb escalivada i anxova
Aletes de pollastre a la brasa amb salsa BBQ

Chef: Lucía Cudolá

Hotel Ohla Barcelona
c/ Via Laietana, 49, Barcelona

Tapas
Gaspatxo de cireres i cogombre amb neu de formatge feta i grissini picant
Foie semicuit amb blat de moro torrat i chutney asiàtic
Bistec tàrtar amb escuma de mostassa i xips casolanes

Chef: Juan Manuel Salgado / Martín Rodríguez

Hotel Ohla Eixample
c/ Còrsega, 289-291, Barcelona

Tapas
Ostra del Delta
Arròs cremòs amb ortigues de mar
Cua de bou amb parmentier de patata

Chef: Fran López

Hotel Pestana Arena
c/ Consell de Cent, 51-53, Barcelona

Tapas
Cremós d’Idiazabal amb ou de corral, encenalls de foie i oli de vainilla
Torrada amb salmó, pebrot groc escalivat i salsa teriyaki
Broqueta de presa ibèrica amb chutney de mango

Chef: Walid Bergadi

Hotel Pulitzer
c/ Bergara, 8, Barcelona

Tapas
Les bravotes del Pulitzer
Croquetes de pernil ibèric
Broqueta de mozzarella i tomàquet cirerol amb pesto d’avellanes

Chef: Rafa Valle

Hotel SB Diagonal Zero
Pl. de Llevant, s/n, Barcelona

Tapas
Hummus de remolatxa
Croqueta de txangurro
Samosa vegetal

Chef: Xavier Alcalá

Hotel the Serras
Passeig de Colom, 9, Barcelona

Tapas
Seitons marinats en vinagre, all, julivert i pebre negre
Amanida de pop, verdures, oli de pebre vermell picant i allioli suau
Olives amanides amb herbes, bitxo i un toc picant

Chef: Marc Gascons

Hotel W – Bravo 24
Pl. Rosa dels Vents, 1, Barcelona

Tapas
Croqueta de pollastre rostit
Ostra de Normandia en ceviche
Ensalada russa amb ventresca de tonyina

Chef: Carles Abellán

Hotel Yurbban
c/ Trafalgar, 30, Barcelona

Tapas
Croquetes de bacallà
Coca de recapte amb botifarra del Berguedà
Patata emmascarada de trinxat de la Cerdanya amb pop a la planxa

Chef: Laia Julià

SB Icaria Barcelona
Av. Icària, 195, Barcelona

Tapas
Bombó de pebrots del piquillo i bacallà amb llit de ceba caramel·litzada
Llauna de ceviche de pop, llagostins i llet de tigre
Capuccino de crema de bolets amb escuma de foie

Chef: Jaume Beltrán

Silken Gran Hotel Havana
c/ Gran Via de les Corts Catalanes, 647, Barcelona

Tapas
Foie amb poma i Pedro Ximenez
Sindria amb neu de formatge feta, llimona i tapenade
Croquetes de gambes

Chef: Guillermo Olalla

Galeria de fotos

Mapa dels hotels i resumen

3 TAPES D’AUTOR (varien segons l’hotel)
CERVESA DAMM INEDIT (dues ampolles de 33 cl. cadascuna)
20€ (10€ / persona)
DE L’1 AL 31 de JULIOL (de 18:00h a 21:00h).
28 TERRASSES DELS MILLORS HOTELS DE BARCELONA.

Favoritos