Favoritos

Vespres Inedit’s 2016. Un any més torna a Barcelona una de les propostes estiuenques més esperades, Vespres Inedit’s, que ens permet gaudir d’excel·lents tapes d’autor a un preu molt raonable en alguna de les terrasses dels millors hotels de Barcelona.

L’edició de 2015 de Vespres Inedit’s compta amb la participació de 22 hotels i es durà a terme des del 8 de juliol fins al 2 d’agost, en l’horari comprès entre les 18:00h i les 21:00h.

Durant aquestes tres setmanes, podrem tastar 3 fantàstiques tapes d’autor, elaborades pel xef i l’equip de cuina de cadascun dels restaurants d’aquests magnífics hotels de luxe, més 2 cerveses Damm Inedit de 33cl. cadascuna, tot per un import total de 20€.

Els hotels y les seves tapes per Vespres Inedit’s 2015

A continuació us oferim el llistat dels 22 hotels que, amb les seves fantàstiques terrasses, participen a Vespres Inedit’s 2015 així com les tapes que ofereixen cadascun d’ells i el xef ideòleg de la seva elaboració. També trobareu un mapa amb la localització de cadascun d’aquests hotels.


Hotel Alma
c/ Mallorca 271, Barcelona

Tapes
Didalet de salmorejo Alma
Croquetes de pollastre rostit
Ensalada russa amb ventresca de tonyina

Xef: Núria Gironés

Hotel Amèrica
c/ Provença 195, Barcelona

Tapes
Torradeta amb llit de pebrot confitat i seitó
Bunyol de formatge de cabra farcit de pesto
Caramel de llagostí amb soja

Xef: Jordi Escudé

Hotel Barcelona Center
c/ Balmes 103, Barcelona

Tapes
Tataki de tonyina marinada amb soja, cardamom i pell de llima, sobre un all blanc i amb tomàquet sec i pinya dolça
Crema de col llombarda i crema de carbassa amb brandada de bacallà fumat
Llagostí arrebossat amb farina de ceps i acompanyat de fideus d’arròs

Xef: Manuel Calvo

Hotel Barcelona Princess
Avinguda Diagonal 1, Barcelona

Tapes
Crema d’alvocat amb escopinyes i el seu suc
Ravioli de remolatxa a la sal amb anxova i avellana
Hummus de cigrons amb nachos i tomàquet concassée

Xef: Pedro Montolio

BHotel
Gran Via de les Corts Catalanes 389-391, Barcelona

Tapes
Broqueta de tomàquet cirerol i bocconcini amb salsa pesto
Daus de salmó marinat amb wasabi
Encenalls de pernil ibèric amb coca de pa amb tomàquet

Xef: Jordi Gil

Hotel Casa Fuster
Passeig de Gràcia 132, Barcelona

Tapes
Tataki de salmó marinat amb crema de coco
Pastisset de formatge amb escalivada
Dip d’ensalada russa i cruixents de blat de moro

Xef: Oriol Canillas

Hotel Condes de Barcelona Alaire
Passeig de Gràcia 73, Barcelona

Tapes
Ceviche de pop amb taronja, coriandre i menta
Patates braves amb salsa de chipotle
Torradeta de romaní amb pernil ibèric

Xef: Carlos Fernández

Hotel Duquesa de Cardona
Passeig de Colom 12, Barcelona

Tapes
Gotet de salmorejo
I love New York (entrepà vertical de rosbif, ruca, tomàquet i curri)
Cucurutxo de calamars a la romana

Xef: Santi Olivella

Hotel España
Sant Pau 9-11, Barcelona

Tapes
Braves amb wasabi i maionesa de kimchi
Calamar amb tempura de tinta i llimona
Salmó marinat amb ous de peix, llima i vainilla

Xef: Germán Espinosa

Gallery Hotel
Rosselló 249, Barcelona

Tapes
Braves lleugerament fumades
Tires de pollastre al curri
Coca extrafina amb crema fresca, ceba, bacó i formatge fos

Xef: Pablo Tomás

Hotel GranVia
Gran Via de les Corts Catalanes 642, Barcelona

Tapes
Barqueta de pebrot del piquillo, llom & brie
Patates braves casolanes
Espàrrecs amb anxoves

Xef: Ledif linares

Hotel Havana
Gran Via de les Corts Catalanes 647, Barcelona

Tapes
Croqueta de botifarró de Burgos amb compota de poma
Pop amb patata, pebre vermell i oli d’oliva de primera premsada en fred
Pa amb tomàquet, mozzarella de búfala amb ruca i oli de tòfona blanca

Xef: Guillermo Olalla

SB Icària
Avinguda d’Icària 195, Barcelona

Tapes
Minihamburguesa de vedella amb dau de foie dins d’un panet
Dau de tonyina vermella amb salsa teriyaki i wasabi
Llagostí amb cruixent de patata i maionesa de llima i soja

Xef: Jaume Beltrán

Hotel Indigo
Gran Via de les Corts Catalanes 629, Barcelona

Tapes
Focaccia de bacallà cruixent amb escuma d’allioli i verduretes de temporada
Costelleta de porc amb salsa de mel i comí amb ceba caramel·litzada
Minihamburguesa de presa ibèrica amb salsa de porto i formatge brie

Xef: Jose Luís Casals

Hotel Neri
Sant Sever 5, Barcelona

Tapes
Costella de xai a la brasa amb salsa de farigola, mostassa i mel
Broqueta de pop a la brasa i patata amb oli d’oliva extra verge i pebre vermell de la Vera
Musclos de roca en escabetx vermell

Xef: Lucía Cudolá – Álvaro Merino

Hotel Ohla
Via Laietana 49, Barcelona

Tapes
Panet de calamar amb ceba i papada
Tataki rodó d’ànec amb albergínia a la brasa i miso
Croquetes del rostit

Xef: Xavier Franco

Hotel Pestana
Consell de Cent 51-53, Barcelona

Tapes
Coca de salmó amb salsa pesto de julivert i almadroc
Broqueta d’anxova de l’Escala arrebossat amb patates i regat amb vinagreta de taronja
Pollastre escabetxat amb blat de moro dolç

Xef: Antonio Rangel

Hotel Pulitzer
Bergara 8, Barcelona

Tapes
Nachos casolans amb guacamole
Les bravotes del Pulitzer
Minicocotte del senyoret

Xef: Rafael Valle

Hotel Serras
Passeig de Colom 9, Barcelona

Tapes
Ventresca de tonyina amb pebrots a la brasa
Pop amb patata i allioli suau
Musclos en escabetx de cítrics

Xef: Marc Gascón

Hotel W – Bravo 24
Hotel W, Planta E / Pl. Rosa dels Vents 1, Barcelona

Tapes
Ostres en suquet
Steak tartare amb patata pont neuf
Croquetes
de pollastre rostit

Xef: Carles Abellán

Hotel Yurban
Trafalgar 30, Barcelona

Tapes
Hummus amb pa de pita fregit
Don Vito: rotlle de vitello tonnato embolicat amb fulles de ruca
Pancho: pollastre, crema d’alvocat i bitxo com si fos una quesadilla mexicana

Xef:

Hotel Zero
Plaça de Llevant, s/n, Barcelona

Tapes
Gaspatxo de cireres amb seitó i guacamole
Tempura de llagostí amb salsa de xili dolç
Albergínies fregides amb mel de canya

Xef: Xavier Alcalà

A continuació, i a través del següent enllaç, us podeu descarregar el programa complet de Vespres Inedit’s 2015.

Galeria de fotos

Mapa dels hotels i resum


Veures les terrasses d’hotels Vespres Inedit’s 2015 en un mapa més gran

3 tapes d’autor (varien segons l’hotel)
Cervesa Damm Inedit (dues ampolles de 33 cl. cadasquna)
20€ (10€ / persona)
del 8 de juliol al 2 d’agost de 2015 (de 18:00h a 21:00h).
en les terrasses de 22 hotels de Barcelona.
Favoritos