jardins de Barcelona
Favoritos

Malgrat que Barcelona no és coneguda pel seu gran nombre de jardins la realitat és ben diferent, ja que compta amb nombrosos jardins, molts d’ells de visita gairebé imprescindible, sobretot a la primavera i l’ estiu, a l’hora de recórrer certs o zones de la ciutat.

Molts dels jardins de Barcelona es localitzen a l’interior de grans parcs mentre que, per contra, la resta forma part d’altres zones verdes de la ciutat o de propietats que en el seu dia van ser privades i que actualment pertanyen a l’Ajuntament.

La varietat i origen de les flors i plantes que podem trobar en els jardins de Barcelona és molt àmplia, destacant el Jardí Botànic de la ciutat, en el qual trobarem plantes i flors originàries de diversos i exòtics països.

Llistat dels jardins de Barcelona

D’entre els diferents jardins de la ciutat, us hem volgut oferir informació més àmplia sobre alguns dels que considerem que, ja sigui per la seva interessant història, rica i / o exòtica vegetació, o cuidada decoració, són els més importants i us agradarà conèixer durant els vostres els passejos per la ciutat.

Favoritos

Butlletí irBarcelona


Segueix-nos

Pinterest
BDTECHIE