descomptes Barcelona
Favoritos

Igual que succeeix en altres ciutats, Barcelona compta amb grans descomptes en visites culturals a museus i monuments, així com descomptes en oci, transport públic i altres llocs de gran atractiu turístic que faran que el preu de les entrades en aquests llocs disminueixi de forma considerable. Pel que fa als llocs turístics, per beneficiar d’alguns dels descomptes us harueu de comprar una targeta que aglutina la visita a diversos llocs destacats de Barcelona i que en cas de fer-ho us suposarà un important estalvi si compareu el seu cost amb el que us suposaria comprar l’entrada individual per a cada un d’aquests llocs que s’inclouen en targetes de descomptes.

Les millors targetes de descomptes per gaudir de Barcelona

També hi ha targetes de descompte enfocades únicament al transport, com és el cas de les diferents versions de Hola BCN!, així com una altra targeta que conjuga transport i visites com la Barcelona Card, amb la qual podreu accedir a molts dels llocs d’interès turístic de la ciutat i també beneficiar d’importants descomptes en l’entrada a altres. De caràcter més específic són les targetes ArticketBCN i ArqueoTicket amb què podreu accedir a diferents espais de la ciutat relacionats amb l’art i l’arqueologia respectivament.

ArticketBCN

La targeta ArticketBCN és una targeta cultural que ens permet visitar 7 museus de Barcelona relacionats amb l’art per 30 euros.

Els museus que podem visitar amb ArticketBCN

CCCB + info
MACBA – Museu d’Art Contemporani de Barcelona + info
MNAC – Museu Nacional d’Art de Catalunya + info
CX La Pedrera – Casa Milà + info
Fundación Antoni Tàpies
Museo Picasso + info
Fundació Joan Miró + info


Arqueoticket

Com es dedueix del seu nom Arqueoticket fa referència a l’arqueologia i es tracte d’una targeta que permet visitar, per 14 euros, cinc museus que guarden relació amb l’arqueologia, beneficiant-se d’aquesta manera d’un important descompte.

Museus que es poden visitar amb Arqueoticket

Museu d’Arqueologia de Catalunya
Museu Barbier-Mueller d’Art Precolombini de Barcelona
Museu Egipci de Barcelona + info + info
Museu d’Història de Barcelona + info
Museu Marítim de Barcelona

Favoritos

Butlletí irBarcelona


Segueix-nos

Pinterest
BDTECHIE